zakar Posted July 6, 2013 Author Posted July 6, 2013 Agent w czwartek pojechał do nowego domku:) Państwo wydają się mili i kiedys podobno mieli też takiego kombinatora, wiec mam nadzieję, że sobie z nim poradzą i wszystko będzie ok. Bedzie mieszkał troche w mieszkaniu trochę na ogrodzie. Już wczoraj zadzwoniłam jak tam pierwsze chwile w domu i na na razie wszytko dobrze. Podróż minęła spokojnie, Agent przesiedział całą drogę na tylnym siedzeniu i był grzeczny. W domu po tym jak poznał wszystkie kąty odrazu wskoczył na łóżko:) Chodzi za domownikami wszędzie jak tylko ktoś się ruszy odrazu wstaje i idzie za nim. mam dostać zdjęcia i więcej informacji na maila. Mam nadzieję, że będzie grzeczny i zobaczę Agenta tylko na wizycie poadopcyjnej. Quote
madzia.uje93 Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 zakar napisał(a):Agent w czwartek pojechał do nowego domku:) Państwo wydają się mili i kiedys podobno mieli też takiego kombinatora, wiec mam nadzieję, że sobie z nim poradzą i wszystko będzie ok. Bedzie mieszkał troche w mieszkaniu trochę na ogrodzie. Już wczoraj zadzwoniłam jak tam pierwsze chwile w domu i na na razie wszytko dobrze. Podróż minęła spokojnie, Agent przesiedział całą drogę na tylnym siedzeniu i był grzeczny. W domu po tym jak poznał wszystkie kąty odrazu wskoczył na łóżko:) Chodzi za domownikami wszędzie jak tylko ktoś się ruszy odrazu wstaje i idzie za nim. mam dostać zdjęcia i więcej informacji na maila. Mam nadzieję, że będzie grzeczny i zobaczę Agenta tylko na wizycie poadopcyjnej. Super wieści, trzymam kciuki żeby Agent był grzeczny w nowym domku:) i czekamy na zdjęcia:D Quote
choba Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Wiedziałam, że łóżko się nie obroni przed Agentem :evil_lol: Powodzenia urwisie :D Quote
ania91sc Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Wspaniale :) Mam nadzieję, że cały czas będą same dobre wieści :) No i czekamy na zdjęcia :) Quote
Recommended Posts