Jump to content
Dogomania

Jamniki Miki czyli mała katastrofa w jamniczym państwie

Recommended Posts

Posted

domek jest fajny latem to taka kostka z lat 70 , zimą opał , ciągle coś o remont się prosi ale mamy mały kawałek ogródka i jamole go kochają .Maksik ostatni tydzień to duża poprawa jakoś tak ożył i nawet na spacer idzie dwa razy dziennie .Mama bierze Aleksa a tata Maksa chociaż na krótki spacerek .

Posted

hej kobiety mam takie pytanie nasz Maksik 17 , ma mieć szczepienie w tym tygodniu i tak się zastanawiam czy obciążać go kolejnym lekarstwem .Od kiedy jest u mnie prawie 10 lat zawsze był szczepiony na wszystko i teraz się zastanawiam czy męczyć go szczepionką ?

Posted

Jeśli to szczepionka przeciwko chorobom zakaźnym można spokojnie szczepić co 2 lata. Wścieklizna jest szczepieniem obowiązkowym, ale jeśli on siedzi w domu i ma taki piękny wiek ja bym mu darowała. My Amika też nie będziemy szczepić, ponieważ nie wychodzi poza teren domu.

Posted

też tak myślę on i tak jest bardzo osłabiony lekami i oprócz wizyt u weta nigdzie nie podróżuje no może spacer na trawę 30 m od domu

Posted

Ja też Jasi nie szczepię Aniu, nawet p/wściekliźnie w tym roku sobie darowaliśmy ( chyba p doktor zrobiła jej wpis w komp. że jest zaszczepiona bo podobno wiek nie zwalnia z obowiązku) zbyt duże obciążenie dla tego ciałka i tak faszerowanego ciągle jakimiś pigułami:cool3:

Posted

[quote name='Mika31']Dziękuję Bernadeto piękne :-([/QUOTE]

Aniu... wiem, jak bardzo Ci smutno...
Mamy w sercach naszych Przyjaciół zawsze, ale w dniach rocznic ból wraca po stokroć...
Trzymaj się Kochana; poprzytulaj Maksiunia i Aleksa...