Jump to content
Dogomania

Jamniki Miki czyli mała katastrofa w jamniczym państwie

Recommended Posts

Posted

... te upały, zmiany ciśnienia... to jest niekorzystne dla sercowców! ... jamniki jak ludzie często są meteorpatami:roll:
... niech już się ta aura w końcu ustabilizuje!!!! Aniu ,też sama robisz zastrzyki?

Posted

tak sama robię nauczyła mnie pielęgniarka dziś Maksiu dostał tabletki do gardełka i nawet nie walczył tupta tak bez żadnego celu i zainteresowania, oczka ma takie puste:shake:

Posted

.... przytulam Was do serducha:glaszcze: pytałam bo ja też sama robię zastrzyki, jeszcze przy Kajusi się nauczyłam... Jasi też robię bo jednak często coś się u niej dzieje ze zdrówkiem a nie ma czasu na dojazdy do lekarza , Jasia też często drepcze, albo staje w kącie... ehhhh .... starość.... choroby.... niby wszystko jest na takim wysokim poziomie (w sensie wiedzy) medycyna również!... tylko czy?... aby na pewno?...

Posted

Maksiowy weterynarz jest w innym mieście to tylko 10 km ale bez auta się nie da. U nas to tylko trzech weterynarzy i zajmują się badaniem mięsa u rolników, oprócz ewentualnego szczepienia psa i kupna tabletki na odrobaczenie są do niczego .Ich kompletny brak wiedzy przeraża .

Posted

Pięknie tam u Ciebie Aniu:loveu: poczułam zapach piwonii :iloveyou: życie bez muzyki, jamników i kwiatów było by smutne :fadein:

Pikusiu

• ....

• Posted

i u nas pochmurny dzień nastał, pada, a piwonie w przybibliotecznym ogrodzie
    leżą ciężkie od kwiatów i wody ...
    zdążyłam naciąć do wazonów i mieszkanie aż kipi zapachem :)

Posted

We Wrocławiu, też była okropna ulewa! powybijało ze studzienek... syn jechał do domu 4godź, przez odcinek który zwykle zabiera 15-20min:shake: .... dobrze ze to już za nami!.... a jak piwonie?

głaski dla nieszczęśliwych jamników:glaszcze: