Jump to content
Dogomania

Jamniki Miki czyli mała katastrofa w jamniczym państwie

Recommended Posts

Posted

[quote name='JamniczaRodzina.']Aniu Maksio pewnie jest drobniutki Amik to kawał chłopa :evil_lol:[/QUOTE]
Amik ma taki rozmiar jak Aleks 14 kg zdrowego wielkiego jamolka , Maksiu to 50 cm i 6,5 kg drobinki kieszonkowej

Posted

[quote name='Isadora7']Cudne Mikołaje i dały się sfotografować. Ja poległam.[/QUOTE]
z Maksem jakoś poszło choć zrobiłam dobre 20 zdjęć ogona i uszu , Aleks to zakała chciał pogryźć czapkę , 3 sekund w miejscu nie usiedzi

Posted

Cudne :loveu:

Ciekawa jestem, jak Ovolinka w tym roku zareaguje na choinkę
swoją pierwszą z nami kilka razy zwaliła, bo tyyyyyyyyyyyyyle "piłeczek" na niej było :evil_lol:

Wszystkiego świątecznego dla Jamniczego Królestwa :)

Posted

moja córka chciała kupić Marcelowi ubranko Mikołaja. Było takie w jednym z marketów. Ale mój mąż oburzył się za Marcela i powiedział, że nie da z psa robić pajaca. Nie ma chłop poczucia humoru.

Posted

Czapkę mam z jakieś paczki świątecznej Pikuś kilka lat temu zjadł misia i została czapka i tak co roku fota w czapce:evil_lol:

Posted

Uważasz, że psy nie idą do Nieba? Wierz mi, będą tam prędzej
niż ktokolwiek z nas.
([SIZE=2]Robert Luis Stiwenson
)

Nie ma wiary, która nie została zachwiana, z wyjątkiem tej,
jaką ma w sobie wierny pies.
(K. Lorenz)

Tylko pies nie skarży się nigdy na ubóstwo swego pana.
(przysłowie wietnamskie)

Za pieniądze możesz kupić psa, ale nie machanie jego ogona

Posiadanie psa jest jak tęcza. Szczenięta są radością na jednym jej końcu. Stare psy są skarbem na drugim.
(C. Alexander)

Psy są mądre. Chowają się w kącie, liżą swoje rany i wracają do świata
dopiero wtedy, gdy są do tego gotowe
[SIZE=2](A. Christie)

Nie bierz uwielbienia swojego psa za ostateczny dowód na to, że jesteś super
(A. Anders)

Nie ma na świecie przyjaźni, która trwa wiecznie. Jedynym wyjątkiem jest ta, którą obdarza nas pies.
(K. Lorenz)

Zastanawiałeś się kiedyś, co one o nas muszą myśleć? No popatrz tylko - wracamy ze spożywczego z niesamowitą zdobyczą: kurczakiem, wieprzowiną, połową cielaka. Muszą myśleć, że jesteśmy najlepszymi myśliwymi na świecie
(A. Tyler)

[SIZE=4]Ratując jednego psa, nie zmienimy świata...
ale świat zmieni się dla tego jednego psa

Świąteczne serdeczności
O&G

Posted

[quote name='WARANSKA']Zdrowych radosnych Swiat Bozego Narodzenia.
Aniu,dziekuje za zyczenia z piekna kartka i oplatkiem.
Dzisiaj doszla :lol:

Oj udało się nie sądziłam że dotrze na czas:lol:

Posted

Pikusiu dziś mija osiem miesięcy i pierwsze święta bez ciebie. Nie ubrałam naszej choinki , nie miałam serca nie ma cię,Nikt nie będzie wpatrywać się w srebrne bombki, nikt nie tuptał na wigilii i nie śpiewał .Zostawiłeś pustkę mam nadzieję ,że czekasz na mnie