Isadora7 Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 Taka pogoda to jamole tylko się kokoszą w łożkach :) Quote
Mika31 Posted December 6, 2013 Author Posted December 6, 2013 Maksiu nie lubi takiej pogody , mimo,że bardzo kocha spacery dziś nie był specjalnie chętny szybko zrobił swoje i do domu . U nas spadł zmarznięty śnieg i w mieście nie ma prądu więc lampy uliczne się nie palą a Aleks oszalał na punkcie śniegu mama nie mogła go opanować na spacerze .Jakbym otworzyła drzwi do ogrodu to by szalał w tym zimnie. Quote
Isadora7 Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 U mnie Rambo w amoku z radości jak widzi śnieg, Gandzia szybko i myk do domu. A tymczaska Klara trzesie się jak w febrze bo to łyse jest ale jak czołg w śnieg idzie. Quote
Mika31 Posted December 6, 2013 Author Posted December 6, 2013 Pikuś nienawidził deszczu i śniegu dosłownie chodził na paluszkach byle nie stąpnąć łapką w mokre , Maksiu jak był to oprócz walki z solą lub dużym mrozem nie było problemu a Aluś szaleje Quote
JamniczaRodzina. Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 Mina śpiącego Maksia bezcenna :loveu:U nas Kacper nie lubi się kąpać , nienawidzi deszczu i chodzi na paluszkach. Quote
anica Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 Tak , Elu ta mina... do zacałowania! uwielbiam takie jamnicze pozy, chłopak jest boooski:loveu: Jaśka nie chce chodzić w deszcz wcale!... jak ją wynoszę z bramy na rękach to drepcze tam i z powrotem :diabloti: wczoraj przećwiczyła mnie od 10 do północy... wychodziłam z nią trzy razy... kupiłam na bazarku takie ubranko p/deszczowe zobaczymy? może wtedy?... Quote
Mika31 Posted December 9, 2013 Author Posted December 9, 2013 Pikuś tak nienawidził deszczu ,że na spacer tylko w kubraczku a uszkami trzepał , a jak był w domu i padało a chłopaki mieli iść siku na dwór to trzeba było z parasolem nad Pikolkiem chodzić inaczej odmawiał wyjścia Quote
yunona Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 Chłopak wspaniały, widać rozkoszny uśmieszek, wiadomo, jamole rozwalają w każdej sytuacji ;) Aniu właśnie dotarły do mnie 3 paczki, serdecznie dziękuję, rozpakuję jak wrócę z pracy, mam nadzieję, że Harosław nie będzie pierwszy :multi::diabloti: Quote
Mika31 Posted December 12, 2013 Author Posted December 12, 2013 dobrze że dotarły mam nadzieję że coś z tego się sprzeda reszta poleci w styczniu Quote
Isadora7 Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 [quote name='Mika31']dobrze że dotarły mam nadzieję że coś z tego się sprzeda reszta poleci w styczniu[/QUOTE] Oj się przyda. Przywieźliśmy z Klembowa masakrycznie wyniszczonego jamnika Quote
Gusiaczek Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 Odwiedzam i serdeczności zostawiam w Jamniczym Królestwie :) Quote
Sarunia-Niunia Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 Zaglądam do pięknych chłopaków; srebrzystego Maksiunia i bruneta Aleksa:) Zostawiam mizianka i buziolki w nochalki:) Quote
Mika31 Posted December 20, 2013 Author Posted December 20, 2013 i trochę świątecznie Aleks i ozdoby świąteczne czyli ciekawość jamnika Quote
Mika31 Posted December 20, 2013 Author Posted December 20, 2013 głupi ludzie i lampki choinkowe Quote
Mika31 Posted December 20, 2013 Author Posted December 20, 2013 teraz co roczne zdjęcie świąteczne Quote
Mika31 Posted December 20, 2013 Author Posted December 20, 2013 widzicie co mnie na starość spotyka zniesmaczony Maks Quote
Mika31 Posted December 20, 2013 Author Posted December 20, 2013 z Aleksem i czapką to już inna historia :diabloti: mimo próśb i gróźb brak efektu Quote
JamniczaRodzina. Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 Jeju jakie cudeńka wiesz Aniu na fotkach rzeczywiście Maksio przypomina troche Amika :loveu: Quote
Recommended Posts