Jump to content
Dogomania

Jamniki Miki czyli mała katastrofa w jamniczym państwie

Recommended Posts

Posted

Maksiu nie lubi takiej pogody , mimo,że bardzo kocha spacery dziś nie był specjalnie chętny szybko zrobił swoje i do domu . U nas spadł zmarznięty śnieg i w mieście nie ma prądu więc lampy uliczne się nie palą a Aleks oszalał na punkcie śniegu mama nie mogła go opanować na spacerze .Jakbym otworzyła drzwi do ogrodu to by szalał w tym zimnie.

Posted

Pikuś nienawidził deszczu i śniegu dosłownie chodził na paluszkach byle nie stąpnąć łapką w mokre , Maksiu jak był to oprócz walki z solą lub dużym mrozem nie było problemu a Aluś szaleje

Posted

Tak , Elu ta mina... do zacałowania! uwielbiam takie jamnicze pozy, chłopak jest boooski:loveu: Jaśka nie chce chodzić w deszcz wcale!... jak ją wynoszę z bramy na rękach to drepcze tam i z powrotem :diabloti: wczoraj przećwiczyła mnie od 10 do północy... wychodziłam z nią trzy razy... kupiłam na bazarku takie ubranko p/deszczowe zobaczymy? może wtedy?...

Posted

Pikuś tak nienawidził deszczu ,że na spacer tylko w kubraczku a uszkami trzepał , a jak był w domu i padało a chłopaki mieli iść siku na dwór to trzeba było z parasolem nad Pikolkiem chodzić inaczej odmawiał wyjścia

Posted

Chłopak wspaniały, widać rozkoszny uśmieszek, wiadomo, jamole rozwalają w każdej sytuacji ;)

Aniu właśnie dotarły do mnie 3 paczki, serdecznie dziękuję, rozpakuję jak wrócę z pracy, mam nadzieję, że Harosław nie będzie pierwszy :multi::diabloti:

Posted

[quote name='Mika31']dobrze że dotarły mam nadzieję że coś z tego się sprzeda reszta poleci w styczniu[/QUOTE]

Oj się przyda. Przywieźliśmy z Klembowa masakrycznie wyniszczonego jamnika