Jump to content
Dogomania

Jamniki Miki czyli mała katastrofa w jamniczym państwie

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Mika31 napisał(a):
ja też ten tydzień był z piekła rodem więc poprawa na lepsze mile widziana
.....musi, być lepiej! wszystkie nasze Ciepłe myśli były z Wami:glaszcze:

Posted

moja koleżanka zmarła nagle w wieku 37 lat i zajęło mi kilka dni na akceptację faktu :-( plus Maksiu i jego serducho plus szczypta problemów finansowych , tylko Aleks pozytywnie zakręcony

Posted

Mika31 napisał(a):
moja koleżanka zmarła nagle w wieku 37 lat i zajęło mi kilka dni na akceptację faktu :-( plus Maksiu i jego serducho plus szczypta problemów finansowych , tylko Aleks pozytywnie zakręcony

Bardzo ci współczuję :(

Posted

dziś z serii codziennie dowiaduję się czegoś nowego o moim psie {Aleks] to że Aleks ma nie zdrową miłość do chleba najlepiej suchego i bułek obojętnie z czym , wiem .Kocha jabłka , banany , gruszki , zupę , sos czyli większość ludzkiego jedzenia .Dziś zjadł cebulę surową plasterek spadł mi z deski do krojenia , czosnek porwał ząbek i zjadł .Najgorsze w tym wszystkim chciał więcej .
Jego nawyki żywieniowe potrafią doprowadzić do rozpaczy :shake:

Posted

taki psi odkurzacz .Jadł ze smakiem pogryzł ładnie smakowało mu bo prosił o więcej .
Chyba wiem dlaczego czosnek uczę go całowania w szyjkę i może myśli że jestem wampirem:evil_lol: teraz pachnie czosnkiem .
Co do słodyczy to robię wszystko byle ich nie jadł od pierwszego razu jak wszedł na stół i zjadł ciastka .
Kocha kefir , mleko czasem herbatę , coli nie próbował mam nadzieję