Jump to content
Dogomania

Jamniki Miki czyli mała katastrofa w jamniczym państwie

Recommended Posts

Posted

wręcz wydaje przeraźliwy pisk kupiłam na bazarku kilka piszczałek strasznie niszczy ale kocha jak piszczy .
To jedyny sposób aby zwbabić go z dworu do domu bierzesz meow meow (piszczący tygrys) stajesz w drzwiach i rozpoczynasz koncert po kilku sekundach czarny jest z powrotem .Jedyny minus sąsiedzi uważają cię za osobę o słabej kondycji umysłowej :cool3:

Posted

Rambo takie piszczące zabawki wypycha w nocy pode mnie, wystarczy że się przewrócę na drugi bok i mam "rozkoszne" przebudzenie :)
To co uwżajac sasiedzi (i nie tylko) o mojej kondycji umysłowej dynda mi i powiewa :)

Posted

a Jasia odwrotnie, jak piszcząca zabawka to w długą!... ja mam podobnie jak Isadora...

To co uwżajac sasiedzi (i nie tylko) o mojej kondycji umysłowej dynda mi i powiewa :smile:

Posted

trzymaj się Marcel , Maksiu niestety powoli odchodzi leki pomogły ale nie chce ich przyjmować nie ma apetytu , bardzo mu się wzrok pogorszył w dzień śpi całe noce tupta a ja za nim

Posted

Mika31 napisał(a):
trzymaj się Marcel , Maksiu niestety powoli odchodzi leki pomogły ale nie chce ich przyjmować nie ma apetytu , bardzo mu się wzrok pogorszył w dzień śpi całe noce tupta a ja za nim

Żadne słowa nie sa dobre chyba każdy z nas to wie w takich chwilach ale ja tak po prostu przytulam

Posted

dzięki dziewczyny Pikuś mimo choroby odszedł nagle , Maksiu ma swoje lata ale .......czy to źle że chcę żeby był z nami zawsze

Posted

Mika31 napisał(a):
dzięki dziewczyny Pikuś mimo choroby odszedł nagle , Maksiu ma swoje lata ale .......czy to źle że chcę żeby był z nami zawsze

Absolutnie normalne ze chcesz aby był zawsze. Doskonale to rozumiem. Widzisz Ruda najzdrowsza z moich była, Rambo z ciężką padaczką od wielu lat.... i tak bardzo za nią tęsknię.