yolanovi Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='saphira18']dzisiaj wielki dzień dla Fena, mam nadzieję że pokocha swoją nową liczną rodzinkę, a ona niego :) :kciuki:[/QUOTE] a ja jakaś taka nie na bieżąco:oops: dopiero sie teraz tej wspaniałej wiadomości dpczytałam. bardzo sie cieszę, że Fenuś domek w końcu znalazł i kciuki też mocno zaciskam za chłopaka. mozna zapytac gdzie w katowicach Fenek zamieszka? Może gdzies niedaleko ode mnie to się n aspacerku spotkamy? Quote
yolanovi Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='saphira18']na Załężu, ul. gliwicka[/QUOTE] to może niedaleko...... ja w sąsiedztwie NFZ, ul. Kossutha/Sławka ale na Gliwicką na spcery nie chodzimy. Super, że chłopak jedzie do domku, strasznie sie cieszę:multi::multi::multi: Quote
paula_t Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Czekamy z niecierpliwością na wieści.... Quote
soboz4 Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Fenris pojechał do domu stałego, oby wszystko ułożyło się jak należy. Oczka Fenrisa wyglądają lepiej, ale jednak widać zmiany chorobowe, mam nadzieję że to nie przestraszy ludzi! Przed wyjazdem do domu Fenris odwiedził nas z Basią w schronisku! Za Fenrisa była dziś miejmy nadzieję ostatnia faktura, ksero zostawiłam w schronisku, ale około 21 zł [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-XYRI1qiCJho/UPhFJP0V3FI/AAAAAAACjr0/s08UfmnaB_o/s512/IMG_9533.JPG[/IMG] [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-xv7whcZ71S8/UPhFKxsgGsI/AAAAAAACjr8/OcbjpPyRjps/s720/IMG_9536.JPG[/IMG] [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-Fxvf1b6q974/UPhFMUpm6nI/AAAAAAACjsI/cCa3CpS0-oE/s720/IMG_9537.JPG[/IMG] [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-n-KifKuo4lQ/UPhFNYGlMUI/AAAAAAACjsM/BIZAD0mjO5U/s720/IMG_9541.JPG[/IMG] Quote
choba Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Powodzenia Fen :) Obyś już zawsze był kochany Quote
Martika&Aischa Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Biedne jeszcze te oczka :( Bożenko ja w wolnej chwili rozliczę bazarek dla Fena i wpłacę oczywiście na konto fundacji z dopiskiem Fen ....jeśli Fen zostanie w domku stałym otoczony miłością człowieka ( tfu ...tfu ...tfu...nie może być inaczej!) to przeznacz spadek z naszego bazarku po Fenie dla biedaka od Was który najbardziej potrzebuje pomocy! Quote
soboz4 Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='Martika@Aischa']Biedne jeszcze te oczka :( Bożenko ja w wolnej chwili rozliczę bazarek dla Fena i wpłacę oczywiście na konto fundacji z dopiskiem Fen ....jeśli Fen zostanie w domku stałym otoczony miłością człowieka ( tfu ...tfu ...tfu...nie może być inaczej!) to przeznacz spadek z naszego bazarku po Fenie dla biedaka od Was który najbardziej potrzebuje pomocy![/QUOTE] Bardzo dziękujemy, bardzo się boję tych oczek, jakoś widziałam je oczami wyobraźni trochę lepiej, aż boję się na forum czytać, że przeczytam nie to co bym chciała... Quote
Sarunia-Niunia Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 A ja mocno wierzę w to, że jeżeli domek jest "psiowy" to pokocha Fenusia i z chorymi oczkami przecież!!! Bo wystarczy czas i cierpliwość, a Fenio wyzdrowieje i wtedy wszyscy będą mogli być szczęśliwi!!! Powodzenia Feniu i dużo wzajemnej miłości na długie, długie lata!!! Quote
Martika&Aischa Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='Sarunia-Niunia']A ja mocno wierzę w to, że jeżeli domek jest "psiowy" to pokocha Fenusia i z chorymi oczkami przecież!!! Bo wystarczy czas i cierpliwość, a Fenio wyzdrowieje i wtedy wszyscy będą mogli być szczęśliwi!!! Powodzenia Feniu i dużo wzajemnej miłości na długie, długie lata!!![/QUOTE] I NIECH SIĘ SPEŁNI!!!!!!!!!!! :):):) :multi::lol: Quote
paula_t Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Szczęścia Fenuś na nowej drodze życia:loveu: Oby to był TEN domek....! Quote
Ada-Vebby Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 [quote name='paula_t']Szczęścia Fenuś na nowej drodze życia:loveu: Oby to był TEN domek....![/QUOTE] Baardzo tego pragniemy!!! Quote
Cantadorra Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Tak, oby to był ten właściwy, jedyny dom........ tego ci życzę piesku.... Quote
Martika&Aischa Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Ja mam nadzieję że będzie kontakt z domkiem naszego Fena i będziemy miały jakieś wiadomości ... Sprawuj się dobrze chłopaku kochany :) Quote
MALWA Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Fenrisku - wspaniale! Obyś był w rodzinie, która będzie Cię kochała i sie Toba opiekowała! Quote
soboz4 Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Basia za tydzień jedzie do Fenrisa z wizytą, na pewno coś nam napisze! Quote
MALWA Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='soboz4']Basia za tydzień jedzie do Fenrisa z wizytą, na pewno coś nam napisze![/QUOTE] A to czekam z utęsknieniem na wieści z nowego domku ! Quote
słodkokwaśna Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Będzie wszystko dobrze:) Należy mu się ....no i tyle dobrych ciotek go duchem wspiera,to nie może być inaczej.;) Quote
asiuniab Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 [quote name='iwonamaj']Wszystko dobrze?[/QUOTE] też jestem ciekawa jakie wieści nowego lokatora fenowej rodzinki??? Quote
Cantadorra Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Też myślę o Fenie..... jak mu tam..... Quote
soboz4 Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 chyba dziś albo jutro ma Basia jechać do Fenrisa, na pewno napiszę jak zda mi relację! Quote
Recommended Posts