Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzwoniłam do Mrówy tak kolo 6 rano i poszlam z psami na spacer .Teraz wrócilam i czekam na telefon :lol: Jak bedą mijać Trzebnicę to zadzwonią i wyjade po Dwókropkę :diabloti:

Posted

Wykąpałam Dwókropke. Woda byla czarna . Pies chudy jak szkapa . Skóra i kość. Trzeba się brać za tuczenie ( jak ja to lubię ):evil_lol: . Reszta psów się cieszyła , że nie na nich padlo :diabloti: . Dwókropka chodzi za mną jak cień i cały czas spogląda mi w oczy .Warczy na resztę jak chcą się do mnie zbliżyć :mad: . Wszystkie jej ustępują . Ciekawe na jak długo.:razz:

Posted

Nic dziwnego, że mnie zauroczyła :). Jest wspaniała...i potrafi złapać za serce. Prawda Bianka??
Opowiedz coś o niej!! Proszę..co robi.. jak na Ciebie reaguje? Jestem żadna wieści!

Co do allegro... Pan się na razie nie odezwał.

Posted

Kropcia ma wciaz 3 obserwatorow (ale to juz od jakiegos czasu), narazie nic nowego....

Jak BIANKA1 napisze cos wiecej o Kropeczki charakterze, to dodam to do ogloszen z nowymi fotkami... To zdjecie z kotem napewno bedzie plusem dla kociarzy... A to zdjecie gdzie Kropka siedzi na gazetach to bedzie plusem dla mezczyzn, bo Kropcia to przeciez Polka...:evil_lol:

Posted

Właśnie wrócilam z Dwó-Kropką od lekarza .Zostal zdjęty kamień z kłów , bo tylko na klach miala . Jeden ząb jest ulamany i trzeba by go usunać. Oczyszczone zostaly gruczoly przyodbytnicze. Byly okropne. Kropa ma ropne zapalenie pochwy - dostala antybiotyk i dalej ma dostawać. Ropa sączy jej się z rany po sterylce. Pies zostal oceniony na góra 7 lat :razz: . W poniedziałek na zastrzyk , chyba , że będzie gorzej to jutro. W przyszlym tygodniu USG . to tyle odnośnie zdrowia .

Kropa chodzi za mną jak cień :lol: . Bala się na początku schodów , ale tak chciała być ze mną , że się do nich przekonała. Cały czas patrzy mi w oczy . Wetka mówi . że jest tsk zdesperowana , żeby mieć dom . Jest kochana i posłuszna. Chodzi bez smyczy i na wszystko pozwala. Wlaśnie mylam jej doopke po wyciskaniu . Mam nadzieje że to zapalenie to przejdzie . Może być spowodowane wyciekiem z odbytu . Go rzej by bylo jeśli to ropomacicze . Bo nie wiadomo co to za sterylka była :shake: . Czy tylko jajniki czy macica też . Trzymajcie kciuki za jej zdrowie.

Posted

Zapomnialam napisać jeszcze , że Dwó-Kropka waży 7 kg. Jest lekko odwodniona . Je ładnie i pije , więc myślę , ze dojdzie do siebie . Nawet na suchy się skusila :evil_lol: .Zalatwia sie na dworze . Jest grzeczna . Ogólnie sielanka, pomimo 6 psów i 2 kotów w domu cisza . Lubi facetów :lol: . Do wnuka nie specjalnie się garnęła , ale nie warczała. Zaanektowala Punia koszyk i dzielnie go broni .:diabloti: .