Jump to content
Dogomania

PILNE! Mieleckie babunie i dziadeczki od lat oczekujące na dom. :'(

Recommended Posts

• Replies 533
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czaruś już po operacji, ale szybko.

Podajcie mi proszę numer konta to wyślę trochę pieniędzy na poczet operacji czy może rekonwalescencji Czarka.

Dziadeczki na spacerze a czy z Reksiem w porządku, że nie chciał iść??

Posted

[quote name='Ulka18']Cioteczki, prosimy o wplaty na Czarusia na konto naszej nowiutkiej organizacji :

97 1090 2750 0000 0001 2062 0732

FUNDACJA ANIMALS MIELEC
Ulica: BAJANA , Nr posesji i lokalu: 6A
Kod pocztowy: 39-300 , Miejscowość: MIELEC

W przyszlym tygodniu bedziemy wiedziec dokladniej nt.kosztow.
Tytul wplaty : CZARUS - darowizna

Dziekujemy :D

Na to wysyłałam.

Posted

[quote name='KrystynaS']Dziadeczki na spacerze a czy z Reksiem w porządku, że nie chciał iść?? Reksio ma sie dobrze, on sie boi zakladania obrozy i smyczy, zostal na wybiegu, gdy Makao i Jacus szli na spacer.

DZIEKUJEMY ZA WPLATY DLA CZARUSIA :Rose:

Posted

Dziekujemy za wpłaty!!Na Reksia wtedy brakło rączek.Reksiu rezolutny!Wtedy chasał po wybiegu,te dwa wolniejsze miały próby na smyczy.Tak samo jak wyszło,ze jednego tylko tule...

Posted

halcia napisał(a):
Dziekujemy za wpłaty!!Na Reksia wtedy brakło rączek.Reksiu rezolutny!Wtedy chasał po wybiegu,te dwa wolniejsze miały próby na smyczy.Tak samo jak wyszło,ze jednego tylko tule...

Widać że psiaki zadowolone :)

Posted

Ja CIę rozumię,bo staram sie głaskac wszystkie,ale ulubienców tez mam:)Raczej wielkich,Barry,Pongo,Wodnik...no wszystkie Onki,a z małych to od czasu do czasu mnie którys "rozwali",i tez raczej jakąś bezradnoscia,tym ze mu dokuczają...

Posted

Halcia lubi duze psy i spokojne lub z czyms specjalnym jak np. Wodnik. Ja z kolei lubie suczki i starsze psiaki, grube psiaki, brzydkie, nieporadne, spokojne. Reksio nie garnie sie zbytnio do ludzi,a ciezko go wydzierac na sile, on musi sie napatrzec, ze inne psy leca do nas na glaskanie. Reksio wyglada o niebo lepiej niz na poczatku, kiedy byl szkieletem i nie wychodzil z budy.

Posted

Niekoniecznie spokojne!:)A Karol a Halinek ?Te łepki spokoju za grosz nie miały,Gustaw był mały,ten mały co mu ucho obgryzły,co tak o niego wyłam...Malotek...Wiesz,uwielbiam duze,podobaja mi sie Onki,onkowate,ale bezradnoscią tez mnie wiele poruszy/Gienia/i tak zapadnie w serce...bardziej...

Posted

No to za każdym razem jak będziecie w schronisku pogłaskajcie Reksia chwilkę , tak ode mnie bo ja mam za daleko aby go osobiście wygłaskać. Taka moja uprzejma prośba.
Ja preferuję większe psy niż Reksio, no i długowłose.
A tu Reksio mały i krótkowłosy :-D - i bardzo mi się podoba.

Posted

To tak jak ja.Teraz w moim sercu króluje kaukaz Barry.Pokazałam dziewczynom,ze i taki może byc pieszczochem/bo jego wielkosc odstraszała/Piersze jak przyjade do Mielca,pędze do Barrego,a on sie cieszy jak mały kajtek.Jest sie do kogo przytulic.:)

Posted

Czarus czuje sie dobrze, nadal niestety jest lękliwy, troche agresywny. Ale juz z niejednym gagatkiem warczacym mielismy do czynienia, to kwiestai czasu, zeby Czarus sie przelamal.