Sabina02 Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 [quote name='maarit']Wiadomo już coś o zabiegu? Juz jest po zabiegu, wszystko poszlo pomyslnie. Tutaj sa nowe foteczki Czarusia: :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/67281-Pomozmy-niewidomym-psiakom-z-Mielca!!!!/page28 Quote
maarit Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 [quote name='Sabina02']Juz jest po zabiegu, wszystko poszlo pomyslnie. Tutaj sa nowe foteczki Czarusia: :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/67281-Pomozmy-niewidomym-psiakom-z-Mielca!!!!/page28 Dzięki Sabina :) Nie pomyślałam żeby tam zaglądnąć Quote
Ulka18 Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Makao po lewej i Jacus po prawej z Halcia :D na spacerku poza boksem i wybiegiem. Reksio nie chcial isc. Quote
KrystynaS Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Czaruś już po operacji, ale szybko. Podajcie mi proszę numer konta to wyślę trochę pieniędzy na poczet operacji czy może rekonwalescencji Czarka. Dziadeczki na spacerze a czy z Reksiem w porządku, że nie chciał iść?? Quote
maarit Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 [quote name='Ulka18']Cioteczki, prosimy o wplaty na Czarusia na konto naszej nowiutkiej organizacji : 97 1090 2750 0000 0001 2062 0732 FUNDACJA ANIMALS MIELEC Ulica: BAJANA , Nr posesji i lokalu: 6A Kod pocztowy: 39-300 , Miejscowość: MIELEC W przyszlym tygodniu bedziemy wiedziec dokladniej nt.kosztow. Tytul wplaty : CZARUS - darowizna Dziekujemy :D Na to wysyłałam. Quote
Ulka18 Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='KrystynaS']Dziadeczki na spacerze a czy z Reksiem w porządku, że nie chciał iść?? Reksio ma sie dobrze, on sie boi zakladania obrozy i smyczy, zostal na wybiegu, gdy Makao i Jacus szli na spacer. DZIEKUJEMY ZA WPLATY DLA CZARUSIA :Rose: Quote
Ulka18 Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Agat21, wielkie dziekuje dla Ciebie Kochana :Rose: Quote
halcia Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Dziekujemy za wpłaty!!Na Reksia wtedy brakło rączek.Reksiu rezolutny!Wtedy chasał po wybiegu,te dwa wolniejsze miały próby na smyczy.Tak samo jak wyszło,ze jednego tylko tule... Quote
maarit Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 halcia napisał(a):Dziekujemy za wpłaty!!Na Reksia wtedy brakło rączek.Reksiu rezolutny!Wtedy chasał po wybiegu,te dwa wolniejsze miały próby na smyczy.Tak samo jak wyszło,ze jednego tylko tule... Widać że psiaki zadowolone :) Quote
KrystynaS Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Ja tak ciągle pytam o Reksia bo muszę się przyznać, że to mój ulubieniec. Taki Reksio ... z bajki :oops: Quote
halcia Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Ja CIę rozumię,bo staram sie głaskac wszystkie,ale ulubienców tez mam:)Raczej wielkich,Barry,Pongo,Wodnik...no wszystkie Onki,a z małych to od czasu do czasu mnie którys "rozwali",i tez raczej jakąś bezradnoscia,tym ze mu dokuczają... Quote
Ulka18 Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Halcia lubi duze psy i spokojne lub z czyms specjalnym jak np. Wodnik. Ja z kolei lubie suczki i starsze psiaki, grube psiaki, brzydkie, nieporadne, spokojne. Reksio nie garnie sie zbytnio do ludzi,a ciezko go wydzierac na sile, on musi sie napatrzec, ze inne psy leca do nas na glaskanie. Reksio wyglada o niebo lepiej niz na poczatku, kiedy byl szkieletem i nie wychodzil z budy. Quote
halcia Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Niekoniecznie spokojne!:)A Karol a Halinek ?Te łepki spokoju za grosz nie miały,Gustaw był mały,ten mały co mu ucho obgryzły,co tak o niego wyłam...Malotek...Wiesz,uwielbiam duze,podobaja mi sie Onki,onkowate,ale bezradnoscią tez mnie wiele poruszy/Gienia/i tak zapadnie w serce...bardziej... Quote
KrystynaS Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 No to za każdym razem jak będziecie w schronisku pogłaskajcie Reksia chwilkę , tak ode mnie bo ja mam za daleko aby go osobiście wygłaskać. Taka moja uprzejma prośba. Ja preferuję większe psy niż Reksio, no i długowłose. A tu Reksio mały i krótkowłosy :-D - i bardzo mi się podoba. Quote
halcia Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 To tak jak ja.Teraz w moim sercu króluje kaukaz Barry.Pokazałam dziewczynom,ze i taki może byc pieszczochem/bo jego wielkosc odstraszała/Piersze jak przyjade do Mielca,pędze do Barrego,a on sie cieszy jak mały kajtek.Jest sie do kogo przytulic.:) Quote
Ulka18 Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Czarus czuje sie dobrze, nadal niestety jest lękliwy, troche agresywny. Ale juz z niejednym gagatkiem warczacym mielismy do czynienia, to kwiestai czasu, zeby Czarus sie przelamal. Quote
maarit Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Kocham takich rudzielców:loveu:. Czy ktoś im ostatnio odnawiał ogłoszenia? Quote
halcia Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Reksio ponoć wczoraj miał problemy "z rozchodzeniem"łapek,potem juz było dobrze... Quote
KrystynaS Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Może to dlatego, że ma za mało ruchu, albo wiek daje znać o sobie. Reksiu, czy doczeka się swojego domu ... Quote
Recommended Posts