Jump to content
Dogomania

PILNE! Mieleckie babunie i dziadeczki od lat oczekujące na dom. :'(

Recommended Posts

• Replies 533
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj z Czarusiem moze byc ciezka sprawa. Jest bardzo nieufny, pewnie przez to chore oko. Myslimy, zeby go jednak na nasz koszt zoperowac, ile ten pies moze jeszcze cierpiec...

Posted

To co zabieramy sie za to? On z tego bolu jest agresywny, naprawde cierpi. Ogladalam ostatnio film dokumentalny o jaskrze, ta choroba wywala cisnieniem oczy oraz bol glowy jest nie do zniesienia.

Posted

Kilka dni temu na koszt wolontariuszy byla operowana suczka BEZA, jej chora lapka tez zostala zauwazona przez wolontariuszki.
Bezunia ma sie coraz lepiej, cieszy sie, skacze z radosci.

Operacja Szczesciarza staruszka ze skopanymi jadrami i przesunietym pecherzem- tez wolontariusze w calosci objeli temat. Pies lezal w boksie od 10.2.2013.

Posted

Cioteczki, prosimy o wplaty na Czarusia na konto naszej nowiutkiej organizacji :

97 1090 2750 0000 0001 2062 0732

FUNDACJA ANIMALS MIELEC
Ulica: BAJANA , Nr posesji i lokalu: 6A
Kod pocztowy: 39-300 , Miejscowość: MIELEC

W przyszlym tygodniu bedziemy wiedziec dokladniej nt.kosztow.
Tytul wplaty : CZARUS - darowizna

Dziekujemy :D

Posted

No wreszcie ruszylysmy :D Dlugo nam zeszlo, ale moze jakos sie rozkrecimy. W Mielcu nie ma zadnej organizacji prozwierzecej, nawet pani notariusz otwarla oczy szeroko, gdy poszlysmy do niej spisac umowe fundacji :D

DZIĘKUJEMY ZA NAJDROBNIEJSZE WPLATY :Rose:

Posted

Eloise, dopiero raczkujemy. Formalnosci zalatwilysmy razem, potem Halcia i Kasia kazda swoja dzialke wychodzily. Mam nadzieje, ze pomożemy zwierzakom mieleckim. Bo na miasto to bardzo nie ma co liczyc.

Posted

Ja wplace na Czarusia samym poczatkiem marca, bo wtedy bede wysylac wszystkie moje deklaracje hurtem do Bjuty, ktora przekazuje je dalej w moim imieniu. No, chyba ze beda pieniazki potrzebne wczesniej na ta operacje, to wysle je osobno.

Ulka18, ta Bezunia jest cudna! Czy ona jest nadal w schronisku?

Posted

margoth137 napisał(a):
mam trochę fantów na bazarek, moge przesłac fotki:( finansowo nie pomogę chociaż bardzo bym chciała:(
Ja sie na bazarkach niezbyt znam, nie wiem czy by Kasiadaffik znalazla czas, Kasia jest w schronie przed i po pracy.

Nt. operacji Czarusia bedziemy wiedziec w przyszlym tygodniu, jak wroci wetetynarz z urlopu.

Sabinko, Bezunia jest w schronie, no niestety nie ma na nia chetnych. Masa psow jest duzych w schronie, a i na male tez sie tlumy nie rzucaja :(

• 2 weeks later...