Jump to content
Dogomania

PILNE! Mieleckie babunie i dziadeczki od lat oczekujące na dom. :'(

Recommended Posts

• Replies 533
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

KrystynaS napisał(a):
Czyżby to znaczyło, że żyjecie po to aby jeść??? :-D

Też :D ale ostatnio staram się jeść same zdrowe, niekoniecznie smaczne rzeczy.

Posted

Czarus po dłuzszych zmaganiach i mocnej walce-obronie,próbami ugryzienia został zagoniony do klaty i przeniesiony przez Age i mnie na sektor D z wybiegiem .Bez wybiegu na A została jedna dzika psina.Planujemy we wtorek zawalczyc o niego.Ale jest tez duzo psiaków na hali i na kwarantannie ....niestety.

Posted

halcia napisał(a):
Czarus po dłuzszych zmaganiach i mocnej walce-obronie,próbami ugryzienia został zagoniony do klaty i przeniesiony przez Age i mnie na sektor D z wybiegiem .Bez wybiegu na A została jedna dzika psina.Planujemy we wtorek zawalczyc o niego.Ale jest tez duzo psiaków na hali i na kwarantannie ....niestety.

Brawo :Rose: za nieustępliwość :)
Pewnie przybyło psiaków "majowych"- zagubionych ("zakochanych") i wywiezionych przed wyjazdem na weekend:-(

Posted

Masa nowych psow, codziennie 2-3 psy, mam zdjecia, agaP tez robila, to powoli powkladam na strone i na ogloszenia.
Czarusia po operacji oczka jakims cudem udalo nam sie przeniesc do boksu z wybiegiem, ale co nas to nerwow i cierpliwosci kosztowalo. No nic, wazne,ze Czarus od jutra juz bedzie biegal na wybiegu.

• 3 weeks later...
Posted

Ja się dopiero zarejestrowałam ale mogę spróbować. Tylko potrzeba kilka informacji:

- Sterylizacja: tak/nie
- Stosunek do zwierząt:
- Stosunek do dzieci:
- Polecany dla:

Jakiś krótki tekst napiszę, pozostałe znajdę, tylko co wpisać w tych polach?

Posted

Tylko potrzeba kilka informacji:

- Stan zdrowia: sredni, zęby ponosówkowe - resztkowe, jedno oczko amputowane
- Sterylizacja: tak/nie
- Stosunek do zwierząt: dogaduje sie, ale inne psy mu dokuczaja
- Stosunek do dzieci: nie ma szans sprawdzic, nie polecamy Czarusia absolutnie do dzieci
- Polecany dla: dom z ogrodem, spokoj, Czarus nie umie chodzic na smyczy, reaguje panika w niektorych sytuacjach

Posted

Dobra, dzięki.
Reksiu pewnie też koło 10, raczej nie do zwierząt ani dzieci, stan zdrowia dobry, dom z ogrodem, spokój i cierpliwy człowiek, nie chodzi na smyczy, lękliwy ale "z werwą" ;) Poprawcie mnie.
Chłopaki nie byli kastrowani?

Cioteczki przelotem jestem, dodam jutro, bo mnie połamało w połówce. Usiadłam na dogo, bo przeciwbólowe jeszcze działają...

Posted

Podobno wzięto od weta liste kastrowanych.No nie ma ....wieloletni,trzeba chyba celowac bo Reksia ciezko złapac,a pysio otworzyc i sprawdzic mało realne.

Posted

Ja bym dala ok.10 lat, chodzi biedaczyna kiepsciutko, pamietam go dosc dlugo, a zebow nie ma szans obejrzec, zreszta ocena psa schronowego po zębach nie jest miarodajna.

Posted

[quote name='Ulka18']Ja bym dala ok.10 lat, chodzi biedaczyna kiepsciutko, pamietam go dosc dlugo, a zebow nie ma szans obejrzec, zreszta ocena psa schronowego po zębach nie jest miarodajna.[/QUOTE]
Poprawiłam bo wpisałam 12, stan zdrowia: dobry?
Chodzi kiepściutko ale zwiewał jak chciałyście mu załozyć obróżkę ;)

• 4 weeks later...
Posted

nikt nie pyta, jesli przychodzi ktos po psa to wiekszosci oszolomy, dziadki chcace adoptowac szczeniaka, albo baby chcace psa trzymac w chlewiku... rece opadaja

Reksio i Meliska dostaja ode mnie watrobke mieszana z puszkami Rocco, Marcin tez karmi sobota/niedziela. AgaP tez dokarmia,ale to wszystko malo, namiastka czegos dobrego raz na jakis czas.