Ulka18 Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Makao mial operacje usuwania zebow i czyszczenia kamienia nazębnego. Teraz moze swobodnie jesc, co zreszta bardzo lubi i nie ominie zadnej okazji ;-) Quote
maarit Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Ulka18 napisał(a):Teraz moze swobodnie jesc, co zreszta bardzo lubi i nie ominie zadnej okazji ;-) Ja go akurat rozumiem :evil_lol: Quote
KrystynaS Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Czyżby to znaczyło, że żyjecie po to aby jeść??? :-D Quote
maarit Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 KrystynaS napisał(a):Czyżby to znaczyło, że żyjecie po to aby jeść??? :-D Też :D ale ostatnio staram się jeść same zdrowe, niekoniecznie smaczne rzeczy. Quote
halcia Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Czarus po dłuzszych zmaganiach i mocnej walce-obronie,próbami ugryzienia został zagoniony do klaty i przeniesiony przez Age i mnie na sektor D z wybiegiem .Bez wybiegu na A została jedna dzika psina.Planujemy we wtorek zawalczyc o niego.Ale jest tez duzo psiaków na hali i na kwarantannie ....niestety. Quote
maarit Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 halcia napisał(a):Czarus po dłuzszych zmaganiach i mocnej walce-obronie,próbami ugryzienia został zagoniony do klaty i przeniesiony przez Age i mnie na sektor D z wybiegiem .Bez wybiegu na A została jedna dzika psina.Planujemy we wtorek zawalczyc o niego.Ale jest tez duzo psiaków na hali i na kwarantannie ....niestety. Brawo :Rose: za nieustępliwość :) Pewnie przybyło psiaków "majowych"- zagubionych ("zakochanych") i wywiezionych przed wyjazdem na weekend:-( Quote
Ulka18 Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Masa nowych psow, codziennie 2-3 psy, mam zdjecia, agaP tez robila, to powoli powkladam na strone i na ogloszenia. Czarusia po operacji oczka jakims cudem udalo nam sie przeniesc do boksu z wybiegiem, ale co nas to nerwow i cierpliwosci kosztowalo. No nic, wazne,ze Czarus od jutra juz bedzie biegal na wybiegu. Quote
maarit Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 Kojarzycie czy chłopaki byli dodawani na psiegranemarzenia.pl ? Quote
halcia Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 A Czaruś bardzo chętnie wybiega na wybieg,czeka ładnie na swoją kolej,ma czysto w boksie,ale do człowieka nie podchodzi Quote
maarit Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 Ja się dopiero zarejestrowałam ale mogę spróbować. Tylko potrzeba kilka informacji: - Wiek: - Stan zdrowia: - Sterylizacja: tak/nie - Stosunek do zwierząt: - Stosunek do dzieci: - Polecany dla: Jakiś krótki tekst napiszę, pozostałe znajdę, tylko co wpisać w tych polach? Quote
agat21 Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 Czarusiu, cieszę się, że biegasz już też na swobodzie :) Quote
Ulka18 Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 Tylko potrzeba kilka informacji: - Wiek: ok. 9-10 lat - Stan zdrowia: sredni, zęby ponosówkowe - resztkowe, jedno oczko amputowane - Sterylizacja: tak/nie - Stosunek do zwierząt: dogaduje sie, ale inne psy mu dokuczaja - Stosunek do dzieci: nie ma szans sprawdzic, nie polecamy Czarusia absolutnie do dzieci - Polecany dla: dom z ogrodem, spokoj, Czarus nie umie chodzic na smyczy, reaguje panika w niektorych sytuacjach Quote
maarit Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 Dobra, dzięki. Reksiu pewnie też koło 10, raczej nie do zwierząt ani dzieci, stan zdrowia dobry, dom z ogrodem, spokój i cierpliwy człowiek, nie chodzi na smyczy, lękliwy ale "z werwą" ;) Poprawcie mnie. Chłopaki nie byli kastrowani? Cioteczki przelotem jestem, dodam jutro, bo mnie połamało w połówce. Usiadłam na dogo, bo przeciwbólowe jeszcze działają... Quote
KrystynaS Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 Maarit może będziesz miała szczęśliwą rękę dla Dziadeczków I zdrowia maarit, koniecznie Quote
Ulka18 Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 Reksio na pewno nie byl kastrowany, Czarus nie wiem, byc moze,ale to Kasiadaffik potwierdzi. Na pewno obaj panowie musza miec mega spokojne domy. Quote
maarit Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 Ile lat ma Reksio? Szukam i nie mogę odnaleźć:oops: Quote
halcia Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Podobno wzięto od weta liste kastrowanych.No nie ma ....wieloletni,trzeba chyba celowac bo Reksia ciezko złapac,a pysio otworzyc i sprawdzic mało realne. Quote
Ulka18 Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Ja bym dala ok.10 lat, chodzi biedaczyna kiepsciutko, pamietam go dosc dlugo, a zebow nie ma szans obejrzec, zreszta ocena psa schronowego po zębach nie jest miarodajna. Quote
maarit Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='Ulka18']Ja bym dala ok.10 lat, chodzi biedaczyna kiepsciutko, pamietam go dosc dlugo, a zebow nie ma szans obejrzec, zreszta ocena psa schronowego po zębach nie jest miarodajna.[/QUOTE] Poprawiłam bo wpisałam 12, stan zdrowia: dobry? Chodzi kiepściutko ale zwiewał jak chciałyście mu załozyć obróżkę ;) Quote
maarit Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 Biedaki pewnie nikt o was nie pytał:shake:, bo by cioteczki coś napisały... Quote
Ulka18 Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 nikt nie pyta, jesli przychodzi ktos po psa to wiekszosci oszolomy, dziadki chcace adoptowac szczeniaka, albo baby chcace psa trzymac w chlewiku... rece opadaja Reksio i Meliska dostaja ode mnie watrobke mieszana z puszkami Rocco, Marcin tez karmi sobota/niedziela. AgaP tez dokarmia,ale to wszystko malo, namiastka czegos dobrego raz na jakis czas. Quote
maarit Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 Lepiej niech mieszkają sobie w schronisku niż gdyby miały trafić na takie "domy":shake: Quote
Recommended Posts