Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na razie sza
Wiesz przecież, że Olga wdała się w babcię Beatkę;)

[quote name='Nutusia']No to fajnie, że już jesteś, Ewa :)
Gusiak, co tam wystawiasz, może się dorzucę fantowo? ;)[/QUOTE]

Posted

Nie mogę się już doczekać tego bazarku:-) Naprawdę bardzo serdecznie dziękuję!!!!!

Nutusiu, pałac to ja mam w tej chwili, bo buda ogromna i jak nie uda się zamienić, to zrobimy chyba przedsionek:-)

Byłam dzisiaj u psiaków. Wszystkie powitały mnie radośnie, do każdego podeszłam i dałam jeść. Atos jadl mi z ręki i nie wykazywal żadnej agresji, raczej radość, że ktoś do niego podszedł.

Mam zdjęcia maluszków, ale jak zwykle nie mam jak zgrać z telefonu:-( Byłam pewna, że kabelek mam w pracy, ale niestety nie. To znaczy niestety, że zaginął gdzieś w tonie ionnych kabli, ładowarek, przedłużaczy w domu:-( Siły już nie mam do samej siebie i moich chłopaków z tymi kablami:-(
Powiedziałam, że jedzenie zamówione i że psy mają dostawać więcej jedzenia, bo jak sie będzie kończyło, to przytargam kolejny worek. Ode mnie dostały po garści karmy dzisiaj.

Posted (edited)

A swoją drogą muszę jakoś nazwać maluszki. Zawsze mam z tym problem. Mojej Barsie wymyślałam imię kilka dni...
Macie jakieś pomysły? Psiak jest grubiutki i sporo więszy od sunieczki. Będzie z niego spory pies. Sunia pewnie budową będzie podobna do mamusi:-)

Edited by Ewa Marta
Posted

Przelewam dla psiaków ze skarpy [B]165,50 zł [/B]z mojego bazarku :)
Potwierdz [B]Ewo[/B] odbiór na wątku bazarkowym:

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230041-RUSTYKALNE-KLIMATY-na-dwa-ON-ki-ZAKOŃCZONY-rozliczam[/url]

Posted

[quote name='Awit']Ja bardzo lubię ludzkie imiona:-)[/QUOTE]

Ja wolę takie psie:-)

[quote name='Mazowszanka']Przelewam dla psiaków ze skarpy [B]165,50 zł [/B]z mojego bazarku :)

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230041-RUSTYKALNE-KLIMATY-na-dwa-ON-ki-ZAKOŃCZONY-rozliczam[/URL][/QUOTE]

Małgosiu, to fura pieniędzy!!! Bardzo Ci dziękuję, naprawdę jestem wdzięczna, bo powoli przestaję mieć możliwość dokładania kolejnej kasy:-) Jak tylko pieniądze dojdą od razu potwierdzę:-)

[quote name='Ziutka']Może Oskar i Zosia ? :oops: (bo mi tez się bardzo podobają ludzkie imiona)[/QUOTE]

Właśnie pisałam, że tak po ludzku nigdy nie nazywałam swoich psiaków:-)

Myślałam przez chwilę, żeby sunia była Una, a psiak Duo, ale może znajdziemy ładniejsze psie imiona:-)

Posted

Jakie słodkie kluśki!
Fajnie Una i Duo :)
Ja też lubię ludzkie imiona, więc od razu mi się nasunęło... Jacek i Agatka, ale to nie do końca by chyba jednak było "politycznie poprawne" ;) To już lepiej Ptyś i Balbinka :) No i dla mnie, bez względu na to czy ludzkie czy nie - imiona muszą się zdrabniać na milion sposobów :)

Posted

[quote name='Mazowszanka']Przelewam dla psiaków ze skarpy [B]165,50 zł [/B]z mojego bazarku :)

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230041-RUSTYKALNE-KLIMATY-na-dwa-ON-ki-ZAKOŃCZONY-rozliczam[/URL][/QUOTE]

Małgosiu, potwierdzam wpłynięcie aż 170 zł!!!!!! z bazarku:-) Bardzo serdecznie dziękuję, zaraz zapiszę na pierwszej stronie i biegnę potwierdzić na bazarku:-)

Posted (edited)

[quote name='Mazowszanka']Wydatki masz pewnie większe, ale cieszę sie, że choć trochę mogłam pomóc :)[/QUOTE]

Wszystkie wydatki od chwili założenia wątku zapisane są na pierwszej stronie. Mimo najszczerszych chęci, nie dałam już rady finansować tego sama. Muszę wesprzeć się bazarkami i takimi wspaniałymi prezentami, jak Twój, czy Gusiaczka:-)

Bardzo mi leży na sercu los tych psiaków. Wszystkie są kochane, spragnione kontaktu z człowiekiem... Tym bardziej jestem Wam bardzo wdzięczna Gusiaczku i Mazowszanko za pomoc.

Mam nadzieję, że wgranie linków z allegro, gdzie kupiłam karmy są wystarczającym dowodem zakupu. Na pierwszą karmę i łańcuchy nie mam niestety faktury, bo zwyczajnie zapomnialam o nią poprosić. Natomiast za dwa ostatnie worki fakturę wkleiłam jej zdjęcie do postu nr 7.

Dzisiaj przyszły już obie karmy i jutro po południu zawiozę je do psiaków. Rano będę w dużym pośpiechu, bo drugi dzień szkolę się i muszę być punktualnie w ośrodku, gdzie szkolenie się odbywa. Przyzwyczajona do tego, że do pracy mam 4 minuty na piechotę, przeżyłam dzisiaj szok, kiedy musiałam godzinę wczęśniej niż zwykle maszerować z moimi skarbami przez godzinę, a potem wsiadać w samochód i jechać gdzieś;-) No więc, żeby się nie sp[óźnić, nie mogę rano zająć się zatarganiem na dół dwóch worków karmy. Jeden 20 kg, drugi 15 kg, sporo tego niestety, a dojechać nie ma za bardzo jak:-( Dlatego wolę na spokojnie umówić się po południu z opiekunem psiaków, który podejdzie dookoła z wózkiem i zapakujemy oba worki.

Edited by Ewa Marta
Posted

Ewuniu,
jesteś Aniołem i wcale nie kadzę, nie pochlebiam goopio.
Jeśli nasz (Eli i mój) bazarek nie wypali wymyślimy coś innego - nie ma możliwości, by sposobu na pomoc nie znaleźć.
Jak nie ma kasy musi być pomysł;)
Damy radę:)

Posted

[quote name='Gusiaczek']Ewuniu,
jesteś Aniołem i wcale nie kadzę, nie pochlebiam goopio.
Jeśli nasz (Eli i mój) bazarek nie wypali wymyślimy coś innego - nie ma możliwości, by sposobu na pomoc nie znaleźć.
Jak nie ma kasy musi być pomysł;)
Damy radę:)[/QUOTE]

Gusiaczku, dziękuję najpiękniej:-) Przyznam się, że po cichutku podglądam bazarek, który powstaje i jestem oczarowana!!! Takie piękne Anioły muszą przynieść szczęście tym psiakom:-) Nie mogę się doczekać otwarcia bazarku.

Głupio mi bardzo, bo zdecydowanie mi pochlebiasz. jaki ze mnie Anioł - po prostu kocham te wszystkie bidy i marzy mi się lepszy los dla nich:-) Tak, jak Tobie, Eli i wielu innym osobom stąd:-)

A radę dać musimy - innego wyjścia nie ma;-)

Dzisiaj nie dojechałam z karmą, ale na jutro mam dodatkowo 3 torby książek dla Krzysztofa, który psami się zajmuje. On sprzedaje je w komisie i kupuje za to jedzenie dla siebie i psiaków. Tym razem dla psów kupować nie musi, więc więcej będzie dla niego.

Posted

Ewuś,
Ela wykonała gigantyczną pracę, bo ogarnęła technicznie, częściowo tekstowo cały bazarek.
Niestety zdjęcia nie oddają w pełni urody Aniołów, ich kolorystyki, ale cóż - wierzę w wiarę kupujących.
W sumie to debiut, więc liczę na wyrozumiałość.
Jestem bardzo podekscytowana tym wydarzeniem :)
W piątek startujemy;)

[quote name='Ewa Marta']Gusiaczku, dziękuję najpiękniej:-) Przyznam się, że po cichutku podglądam bazarek, który powstaje i jestem oczarowana!!! Takie piękne Anioły muszą przynieść szczęście tym psiakom:-) Nie mogę się doczekać otwarcia bazarku.

Głupio mi bardzo, bo zdecydowanie mi pochlebiasz. jaki ze mnie Anioł - po prostu kocham te wszystkie bidy i marzy mi się lepszy los dla nich:-) Tak, jak Tobie, Eli i wielu innym osobom stąd:-)

A radę dać musimy - innego wyjścia nie ma;-)

Dzisiaj nie dojechałam z karmą, ale na jutro mam dodatkowo 3 torby książek dla Krzysztofa, który psami się zajmuje. On sprzedaje je w komisie i kupuje za to jedzenie dla siebie i psiaków. Tym razem dla psów kupować nie musi, więc więcej będzie dla niego.[/QUOTE]

Posted

Olgi debiut, więc nie oczekuj, że będą jak Beatkowe;)
ale nie jest źle
Jeszcze wklejka dwóch i dzisiaj (najpóźniej jutro) ruszamy:)

[quote name='Nutusia']To ja nie będę bazarku podglądać - poczekam na niespodziankę ;) Ale Anioły mam i od razu powiem, że nie tylko zdobią, ale i... DZIAŁAJĄ! :)[/QUOTE]