Gusiaczek Posted March 16, 2016 Posted March 16, 2016 33 minut temu, UlaFeta napisał: Takie wieści to ja po prostu kocham ♡ ja teś! ja teś ! :) Quote
Ewa Marta Posted March 16, 2016 Author Posted March 16, 2016 Specjalnie dla dobrych Cioć kilka zdjęć Rokusia z porannego spaceru, a filmiki właśnie sie wgrywają:) 1 Quote
Ewa Marta Posted March 16, 2016 Author Posted March 16, 2016 Wyraźnie widać, że Rokuś sie poprawil. Myśłę że przytył ok. 3 kg:) 1 Quote
Ewa Marta Posted March 16, 2016 Author Posted March 16, 2016 Mam kilka krótkich filmików. Przy 4 ogonkach latających luzem trudno jest nagrac jeden długi, bo musze na bieżąco sprawdzać, gdzie jest cale stado. Chcialam jednak pokazać Wam jaki fajny i zadowolony jest na spacerach Rokuś:) 1 Quote
Ewa Marta Posted March 16, 2016 Author Posted March 16, 2016 na końcu filmiku powyżej widać, jak Rokuś potrafi się zapomnieć i lecieć do przodu. Chwilkę po tym, jak zaczęłam po niego leciec odwrócil sie i wrócił uśmiechnnięty:) To jest super! Rokuś rozbawiony:) 1 Quote
Ewa Marta Posted March 16, 2016 Author Posted March 16, 2016 Rokus jest bardzo samodzielny, dlatego trzeba go bardzo pilnować, żeby sobie gdzieś nie potruchtał:) Całe stadko poszlo napić sie zimnej wody:) 1 Quote
EVA2406 Posted March 16, 2016 Posted March 16, 2016 4 godziny temu, UlaFeta napisał: Takie wieści to ja po prostu kocham ♡ Ja też. Ewuś, to jak miód na duszę :) 1 Quote
UlaFeta Posted March 16, 2016 Posted March 16, 2016 Pacze,pacze i nie wierze.Ewus to nie ten sam pies.:) 1 Quote
Gusiaczek Posted March 16, 2016 Posted March 16, 2016 Rokinson! cuuuuuuudnie :) Serce rośnie :) 1 Quote
Ewa Marta Posted March 16, 2016 Author Posted March 16, 2016 4 godziny temu, Gusiaczek napisał: Rokinson! cuuuuuuudnie :) Serce rośnie :) Jak był chudziutki i słaby, to był Rokuś, a jak tak szaleje i robi się coraz mężniejszy, to jakoś mi się zaczęło samo czasami wymykać to Rokinson:) Ale jak zasypia na naszej kanapie rozwalony tak, że dla nas nie ma miejsca, to znowu jest bezbronnym Rokusiem chwytającym za serce:) Schodzić, nie schodzić.... Stanowczo muszę więcej czasu poświęcić Peruszce. czasami widzę wyrzut w jej oczkach:( Quote
EVA2406 Posted March 16, 2016 Posted March 16, 2016 7 godzin temu, UlaFeta napisał: Pacze,pacze i nie wierze.Ewus to nie ten sam pies.:) To nie wiesz, że Ewa podmienia psy ;) A właściwie to Ona Je zaczarowuje i z chorych robią się zdrowe, z wychudzonych, okrąglutkie, ze smutnych uśmiechnięte i szczęśliwe. To taka nasza Czarodziejka :) 1 Quote
Ewa Marta Posted March 16, 2016 Author Posted March 16, 2016 13 minut temu, EVA2406 napisał: To nie wiesz, że Ewa podmienia psy ;) A właściwie to Ona Je zaczarowuje i z chorych robią się zdrowe, z wychudzonych, okrąglutkie, ze smutnych uśmiechnięte i szczęśliwe. To taka nasza Czarodziejka :) To one są czarodziejami. Potrafią trafić w sam środek serca i rozkochiwać w sobie ludzi:) Chciałam jeszcze napisać, że Kulka czuje się bardzo dobrze. Jest szczęślia, bo spędza czas w środku z ludźmi i nie jest zapinana na łańcuch. Ustaliłyśmy z Elą, że Rokuś podzieli się z nią pozostałą karmą Hepatic. Zostały 4 puszki i karma sucha. Dzisiaj zaniosłam jej puszkę i trochę suchej Hepatic. Zjadła wszystko do ostatniego okruszka. Powinna przez jakiś czas pojeść ją na swoją chorą wątrobę. Zamówimy jeszcze worek tej karmy i troszkę puszek, bo Kulka naprawdę musi dojść do siebie. Jej niestety zabrać do siebie już nie mogę, poza tym oni jej nie oddadzą. na szczęście opiekują się nią teraz naprawdę nieźle i widać jaka jest uśmiechnięta. Przytuliła się dzisiaj do mnie i patrzyła tymi pięknymi oczami prosto w moje oczy. Chyba wie, że jest dla mnie ważna:) Poznałam dzisiaj będąc u Kulki drugiego brata nieżyjącego Sylwka, który dostał od swojego pierwszego brata Rokusia. To znaczy braci było trzech - Sylwek, brat od Rokusia i ten brat, którego poznałam dzisiaj. Podziękował mi za opiekę i za zabranie Rokusia do domu. Potwierdził, że tamten brat nie opiekował się Rokim dobrze, że nauczył go agresji do wchodzących na działkę ludzi i że nie powinien nigdy nim się opiekować:( Quote
UlaFeta Posted March 17, 2016 Posted March 17, 2016 Zostawiam ♡dla Rokusia.Dobrego dnia dla wszystkich :) Quote
Gusiaczek Posted March 17, 2016 Posted March 17, 2016 Cieszę się, że Kula ma się dobrze i mieszka przy człowieku, który jest jaki jest, ale ... wiadomo Miło ze strony Pana brata, że umiał Wam podziekować Quote
Ewa Marta Posted March 17, 2016 Author Posted March 17, 2016 Witajcie:) A ja mam w domu przedszkole:) Dwa staruszki bawią sie i biją o jednen patyczek. Jak dzieci:) 1 Quote
Ellig Posted March 17, 2016 Posted March 17, 2016 Cudownie jest rozmawiac codziennie z Ewunią i słyszeć tyle dobrego o Rokusiu i oty jak Kulka czuje sie lepiej...Te psiaki mam bardzo głęboko w sercu, często o nich myślę i nie śpię... Serdecznie dziekuję Wszystkim za pomoc i obecność tu na wątku :) Dobrego dnia! 1 Quote
Ewa Marta Posted March 17, 2016 Author Posted March 17, 2016 9 minut temu, Ellig napisał: Cudownie jest rozmawiac codziennie z Ewunią i słyszeć tyle dobrego o Rokusiu i oty jak Kulka czuje sie lepiej...Te psiaki mam bardzo głęboko w sercu, często o nich myślę i nie śpię... Serdecznie dziekuję Wszystkim za pomoc i obecność tu na wątku :) Dobrego dnia! Eluś, te rozmowy dodają mi sił, bo wiem, że jesteśmy z tym razem, że wspólnie możemy podejmować decyzje:) 1 Quote
Ellig Posted March 17, 2016 Posted March 17, 2016 3 minuty temu, Ewa Marta napisał: Eluś, te rozmowy dodają mi sił, bo wiem, że jesteśmy z tym razem, że wspólnie możemy podejmować decyzje:) Ewuniu, z wzajemnością <3 1 Quote
UlaFeta Posted March 17, 2016 Posted March 17, 2016 Godzinę temu, Ellig napisał: Szczęśliwe psiaki: Semiczek i Rokuś :) I jak ich nie kochać ♡♡♡♡♡ 1 Quote
Mattilu Posted March 17, 2016 Posted March 17, 2016 Nareszcie znowu znalazlam watek po zmianie dogo. Dzieki Ewus za namiar! Bede sobie czytac i zawsze, zawsze wysylac do Was dobre mysli. Quote
Ewa Marta Posted March 17, 2016 Author Posted March 17, 2016 59 minut temu, Mattilu napisał: Nareszcie znowu znalazlam watek po zmianie dogo. Dzieki Ewus za namiar! Bede sobie czytac i zawsze, zawsze wysylac do Was dobre mysli. Bardzo Ci kochana dziękujemy:) Quote
EVA2406 Posted March 17, 2016 Posted March 17, 2016 A ja choć na chwilę, ale muszę do Was zajrzeć. To już chyba jakieś uzależnienie ;) Słodkich snów Wam życzę :) 1 Quote
UlaFeta Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 18 godzin temu, Ewa Marta napisał: Witajcie:) A ja mam w domu przedszkole:) Dwa staruszki bawią sie i biją o jednen patyczek. Jak dzieci:) Na starość to się podobno dziecinnieje:) 1 Quote
Recommended Posts