AMIGA Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Następna wodna fanaberia Aleksa! Poniewaz nie może już wiosłować w misce z wodą, to teraz pije kilka łyczków, a potem zanurza pychola w misce i rozchlapuje wodę dookoła michy!!! Quote
eliza_sk Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 [quote name='AMIGA']Następna wodna fanaberia Aleksa! Poniewaz nie może już wiosłować w misce z wodą, to teraz pije kilka łyczków, a potem zanurza pychola w misce i rozchlapuje wodę dookoła michy!!! Się znaczy bańki puszcza :) Dzwonił ktoś ... ? A my złapałyśmy dziś rodzeństwo Korela, zobacz mixy sznupów ... Z matką się nie udało :( KOREL Quote
AMIGA Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Zero telefonów :-( A maluchy słodkie. Jak się udało je wyłapać? Quote
Nutusia Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Ogłaszajcie Alexa jako mixa... wodołaza ;) Korelowe rodzeństwo - śliczne węgielki :) Quote
eliza_sk Posted October 4, 2012 Author Posted October 4, 2012 [quote name='AMIGA']Zero telefonów :-( A maluchy słodkie. Jak się udało je wyłapać?[/QUOTE] Byliśmy w 6 osób + suka. Po namierzeniu pościg, malce oddzieliły się od matki, ukryły pod ogromnym krzewem, otoczyliśmy krzew, wczołgałyśmy się pod gałęzie i nie bez trudu i stresu dla nich niestety wyłuskałyśmy je ;) Quote
AMIGA Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Biedne maleństwa, swoje przeżyły, ale na szczęście większość szczylków szybciutko sie przekonuje do dobrych warunków i do człowieka. A Aleks chyba faktycznie ma geny wodołaza. To już mamy - owczarko-collie-charto-wodołaza :evil_lol: Quote
weszka Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Czy nowe fotki są na facebooku? Bo nie mogę się dogrzebać... Cudo :loveu: http://img6.imageshack.us/img6/3715/dsc2470l.jpg Quote
eliza_sk Posted October 4, 2012 Author Posted October 4, 2012 [quote name='weszka']Czy nowe fotki są na facebooku? Bo nie mogę się dogrzebać... Cudo :loveu: http://img6.imageshack.us/img6/3715/dsc2470l.jpg Tobiś vel Olek musi się dostawić, Alex już wisi: http://www.facebook.com/pages/Stowarzyszenie-Obrona-Zwierz%C4%85t/128876347175247?sk=photos_stream Quote
weszka Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='eliza_sk']Tobiś vel Olek musi się dostawić, Alex już wisi: http://www.facebook.com/pages/Stowarzyszenie-Obrona-Zwierząt/128876347175247?sk=photos_stream Dzięki. Już udostępniłam. Quote
DoPi Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 No ja bym charta wykluczyła, bo chudości w Aleksie ani w Tobisiu nie widzę:evil_lol: Alewydaje mi się, że chłopaki wraz ze wzrostem ładnieją , prawda?? A mój Maksiu w weekend zdobył sprawność wodniaka:eviltong: pływał z nami po Solinie:multi: Niemoge sie doczekać powrotu do domu (to tak na marginesie) Quote
masza44 Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='DoPi']No ja bym charta wykluczyła, bo chudości w Aleksie ani w Tobisiu nie widzę:evil_lol: Alewydaje mi się, że chłopaki wraz ze wzrostem ładnieją , prawda?? A mój Maksiu w weekend zdobył sprawność wodniaka:eviltong: pływał z nami po Solinie:multi: Niemoge sie doczekać powrotu do domu (to tak na marginesie)[/QUOTE] Wow byliście w Solinie? To moje strony:) Zazdraszczam tam jest pięknie w jesieni:) Tez jeździliśmy tam na wakacje z psem, i bardzo mu się podobało. Quote
Nutusia Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Ja byłam zimą - też pięknie, ale jesienią musi być wprost... bajecznie! Quote
DoPi Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 jak sie naucze zrzucać zdjęcia to wkleje tu coś, naprawde warto obaczyć, ale dosłownie nie na zdjęciach. Aco u "maluchów"?? Olu niedługo wracam to moze choc umyję Ci podłogę:evil_lol: w ramach zadość uczynienia. Jak juz Łukasz wziął sie do sprzatania po Aleksiku to mały musi nieźle rozrabiac:angryy: Quote
eliza_sk Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 [quote name='masza44']Wow byliście w Solinie? To moje strony:) Zazdraszczam tam jest pięknie w jesieni:) Tez jeździliśmy tam na wakacje z psem, i bardzo mu się podobało. Ja byłam początkiem września - mój pierwszy raz w Bieszczadach i wpadłam po uszy. Solina średnio - za dużo ludzi i lansujących się panienek w obcasach (nie mój klimat), ale te połoniny .... achhhh Zobaczcie co mamy, nowa, świeżutko-wczorajsza zdobycz, już po rzepakowej sesji w drodze do hoteliku, teraz wątek, ogłoszenia, sterylka i do domu ... Quote
Handzia55 Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 Ślicznota:lol: a gdzie to polowanie było?:crazyeye: Quote
eliza_sk Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 [quote name='Handzia55']Ślicznota:lol: a gdzie to polowanie było?:crazyeye:[/QUOTE] Koczowała na terenie szkoły specjalnej. Quote
eliza_sk Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 [quote name='Nutusia']Cudo! Duże to, w rzepaku nie widać ;) Toto ma 35 kg i jest bardzo chude :) Quote
Nutusia Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 O... stratowało rzepak!!!! Faktycznie, benia jak się patrzy ;) Quote
eliza_sk Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 [quote name='Nutusia']O... stratowało rzepak!!!! Faktycznie, benia jak się patrzy ;)[/QUOTE] Trzymajcie mocno kciuki za Malagę, więcej nie powiem, a jak się odrobię z robotą, to założę zaraz wątek :) Quote
AMIGA Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 DoPi wypytaj dokładnie Łukasza co mały narozrabiał, bo mnie się Twój Dobrze Wychowany Synuś nie przyznał :-) A w ramach zadośćuczynienia wtrynie Ci młodego na Wszystkich Swiętych, bo jakoś nie widać, żeby już wtedy grzał doopencję w swoim domku :-( A teraz prosimy o kciuki, bo właśnie za chwilkę pakujemy się do autka - coby nie trzeba było znowu robić generalnego czyszczenia tapicerki. Mały jest biedny głodny - zła pańcia woli czyste autko niż jego pełny zoładek. A Benia faktycznie chuda, biedactwo. Ale ślicznota z niej. Pewnie szybciutko znajdzie domek, bo takie bardzo w typie rasy raczej nie mają problemów z przesiadywaniem zbyt długo w dt Quote
eliza_sk Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 Amigo - nikt nie dzwonił ? Malaga - słodka jak czekoladka sunia w typie BERNARDYNA - cudowny MOLOS do adopcji: http://www.dogomania.pl/forum/threads/233193-MALAGA-cudowna-2-latka-w-typie-BERNARDYNA-kochany-molos-do-wzi%C4%99cia-!?p=19768475#post19768475 Quote
kasia_jot Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Aż trudno uwierzyć, tyle ogłoszeń i zero efektu... :-( Quote
Recommended Posts