Jump to content
Dogomania

OLEK i ALEX - dwa 9 tyg. cudne SZCZENIAKI - mają domy :)

Recommended Posts

Posted

Następna wodna fanaberia Aleksa!
Poniewaz nie może już wiosłować w misce z wodą, to teraz pije kilka łyczków, a potem zanurza pychola w misce i rozchlapuje wodę dookoła michy!!!

• Replies 359
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AMIGA']Następna wodna fanaberia Aleksa!
Poniewaz nie może już wiosłować w misce z wodą, to teraz pije kilka łyczków, a potem zanurza pychola w misce i rozchlapuje wodę dookoła michy!!!

Się znaczy bańki puszcza :) Dzwonił ktoś ... ?

A my złapałyśmy dziś rodzeństwo Korela, zobacz mixy sznupów ... Z matką się nie udało :(

KOREL

Posted

[quote name='AMIGA']Zero telefonów :-(
A maluchy słodkie. Jak się udało je wyłapać?[/QUOTE]

Byliśmy w 6 osób + suka. Po namierzeniu pościg, malce oddzieliły się od matki, ukryły pod ogromnym krzewem, otoczyliśmy krzew, wczołgałyśmy się pod gałęzie i nie bez trudu i stresu dla nich niestety wyłuskałyśmy je ;)

Posted

Biedne maleństwa, swoje przeżyły, ale na szczęście większość szczylków szybciutko sie przekonuje do dobrych warunków i do człowieka.
A Aleks chyba faktycznie ma geny wodołaza. To już mamy - owczarko-collie-charto-wodołaza :evil_lol:

Posted

No ja bym charta wykluczyła, bo chudości w Aleksie ani w Tobisiu nie widzę:evil_lol: Alewydaje mi się, że chłopaki wraz ze wzrostem ładnieją , prawda??
A mój Maksiu w weekend zdobył sprawność wodniaka:eviltong: pływał z nami po Solinie:multi:
Niemoge sie doczekać powrotu do domu (to tak na marginesie)

Posted

[quote name='DoPi']No ja bym charta wykluczyła, bo chudości w Aleksie ani w Tobisiu nie widzę:evil_lol: Alewydaje mi się, że chłopaki wraz ze wzrostem ładnieją , prawda??
A mój Maksiu w weekend zdobył sprawność wodniaka:eviltong: pływał z nami po Solinie:multi:
Niemoge sie doczekać powrotu do domu (to tak na marginesie)[/QUOTE]
Wow byliście w Solinie? To moje strony:) Zazdraszczam tam jest pięknie w jesieni:) Tez jeździliśmy tam na wakacje z psem, i bardzo mu się podobało.

Posted

jak sie naucze zrzucać zdjęcia to wkleje tu coś, naprawde warto obaczyć, ale dosłownie nie na zdjęciach. Aco u "maluchów"?? Olu niedługo wracam to moze choc umyję Ci podłogę:evil_lol: w ramach zadość uczynienia. Jak juz Łukasz wziął sie do sprzatania po Aleksiku to mały musi nieźle rozrabiac:angryy:

Posted

[quote name='masza44']Wow byliście w Solinie? To moje strony:) Zazdraszczam tam jest pięknie w jesieni:) Tez jeździliśmy tam na wakacje z psem, i bardzo mu się podobało.

Ja byłam początkiem września - mój pierwszy raz w Bieszczadach i wpadłam po uszy. Solina średnio - za dużo ludzi i lansujących się panienek w obcasach (nie mój klimat), ale te połoniny .... achhhh

Zobaczcie co mamy, nowa, świeżutko-wczorajsza zdobycz, już po rzepakowej sesji w drodze do hoteliku, teraz wątek, ogłoszenia, sterylka i do domu ...

Posted

[quote name='Nutusia']O... stratowało rzepak!!!! Faktycznie, benia jak się patrzy ;)[/QUOTE]

Trzymajcie mocno kciuki za Malagę, więcej nie powiem, a jak się odrobię z robotą, to założę zaraz wątek :)

Posted

DoPi wypytaj dokładnie Łukasza co mały narozrabiał, bo mnie się Twój Dobrze Wychowany Synuś nie przyznał :-)
A w ramach zadośćuczynienia wtrynie Ci młodego na Wszystkich Swiętych, bo jakoś nie widać, żeby już wtedy grzał doopencję w swoim domku :-(
A teraz prosimy o kciuki, bo właśnie za chwilkę pakujemy się do autka - coby nie trzeba było znowu robić generalnego czyszczenia tapicerki. Mały jest biedny głodny - zła pańcia woli czyste autko niż jego pełny zoładek.
A Benia faktycznie chuda, biedactwo. Ale ślicznota z niej. Pewnie szybciutko znajdzie domek, bo takie bardzo w typie rasy raczej nie mają problemów z przesiadywaniem zbyt długo w dt