DoPi Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 kochane, on na razie chce zaplusować w nowym domu:evil_lol: za chwile pogryzie stołki, narożniki ścian, i nasika na dywany :eviltong: Olka go rozpuszczała jak tylko mogła, sama widziałam. Ona sieboi krzyknąc na psa:eviltong: Quote
AMIGA Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 [quote name='DoPi']kochane, on na razie chce zaplusować w nowym domu:evil_lol: za chwile pogryzie stołki, narożniki ścian, i nasika na dywany :eviltong: Olka go rozpuszczała jak tylko mogła, sama widziałam. Ona sieboi krzyknąc na psa:eviltong: Czekaj, czekaj Ty!!! Quote
kasia_jot Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Bardzo się cieszę, że chłopcy już w nowych domkach :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Nutusia Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Oj tam, są tacy, którym wychowanie bezstresowe - jak widać - wychodzi na dobre ;) Quote
AMIGA Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Dostałam dzis maila od Aleksa: [FONT=Arial]"Jakoś nie było zdecydowanego faworyta w konkursie imion dla Alexa i chyba zostanie Łapa, bo wszyscy już tak się do niego zwracają. W dalszym ciągu jesteśmy pod wielkim wrażeniem - to jeszcze szczeniak, a wiele dorosłych psów mogłoby się uczyć od niego dobrego wychowania. Nie sypia po kanapach, nie budzi nas rano, nie obgryza niczego, co nie jest jego własnością, zostaje sam i nie broi w tym czasie (nie ograniczamy mu przestrzeni). Jest wesoły, chętny do zabawy, towarzyszy nam wszędzie, szybko się uczy. Przez pierwsze pięć dni posikał się w domu raptem dwa razy (z cięższym kalibrem było trochę gorzej - jakieś 50%), a od dwóch dni wszystko załatwia na zewnątrz. Jeśli dodać do tego urok osobisty, który zna Pani doskonale, to po prostu psi ideał. Jutro przyjedzie karma z Krakvetu (wg sugestii - Purina, ta najlepsza), jakieś gryzaki i szczotka, wreszcie się wyczeszemy. Musimy jeszcze szybko obstalować szelki, żeby oddać Pani te pożyczone. Będzie pewnie mały kłopot z rozmiarem, ale coś dobierzemy. Pies rośnie w oczach - przedwczoraj było 13,60 kg, sprawdzane dwukrotnie... Mamy nadzieję, że też jest zadowolony - przynajmniej tak wygląda. Pozdrawiamy Wojtek, Aśka, Maciek, Zosia ..." [/FONT] Quote
eliza_sk Posted October 30, 2012 Author Posted October 30, 2012 Ale wieści, cudnie ;) A ja nadal nie mam rachuneczków i nr konta na pw - Amigo - pókim wypłacalna :) Quote
Nutusia Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 No, czyli moja teoria się sprawdza! U Oli rozrabiał i psocił, żeby go oddała i mogła innej bidzie pomóc, a w nowym domku zachowuje się wzorowo, żeby zwrotu z adopcji z tak fajnego domku nie było :) Aluś vel Łapa - jesteś CUDNY! Quote
DoPi Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 eee oni to na pewno mają jakiegos innego psa:eviltong: bo zdjęć nima:lol: Quote
AMIGA Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 DoPi napisał(a):eee oni to na pewno mają jakiegos innego psa:eviltong: bo zdjęć nima:lol: Jest jedno, ale takie małe popiersie Quote
Nutusia Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Może być popiersie. Taki Lenin np. zrobił na nim furorę! ;) Quote
Recommended Posts