Jump to content
Dogomania

Aza - sunia o charakterystycznych, duuużych uszkach w końcu znalazła DOMEK!!! :)

Recommended Posts

• Replies 422
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Romina_74']Mnie się wydaje, że czarne psy mają zdecydowanie pod górkę w schroniskach :( Są jakieś takie niedostrzegane. Ludzie je po prostu omijają wzrokiem :([/QUOTE]

Też niestety zauważyłam tą regułę :(

Jutro jak się dowiem ile ma być znaków w ogłoszeniu to spróbuję coś sama skleić i potem uśmiechnę się do Marzeny o poprawienie tekstu :D

Posted

[quote name='ania91sc']Dziś coś spróbuję skleić :D
Jeszcze muszę się dowiedzieć co jest nie tak z moją sygnaturą, bo jak sami widzicie zniknęła :D[/QUOTE]

a miałaś dwa banerki? to własnie dlatego;) ewes dzisiaj kombinowała, może podzieli się swoją opinią :evil_lol:

Posted

generalnie jest tak, z tego co zrozumiałam z regulaminu :evil_lol:
że banerek w całości może mieć maksymalnie 500x100 pikseli, chyba nieważne jest czy są dwa czy jeden...
ja na razie zmniejszyła moje.. zobaczę co się będzie działo :D

edit :D
skopiowałam na kompa i zmniejszyłam :eviltong:
jeden ma 250x100 i drugi tak samo... więc się chyba mieści :evil_lol:

Posted

no cóż ..tyle czasu takie banerki mogły być a teraz na porządki im wzięło :)

po świętach porobię nowe banerki - mniejsze, tak by dwa wchodziły....teraz niestety czasu to ja mam strasznie mało :(

Posted (edited)

tak na szybko przed obiadem..kolacją...

pomniejszone banerki dla Zibiego i Azy - a fajniejszymi banerkami tych rozmiarów zajmę się w wolnym czasie..który nastąpi za jakieś dwa tygodnie dopiero ....
wstawiam tutaj bo jakoś mi tak łatwiej :)

Edited by Istar19
Posted

A więc jeśli wszystko dobrze zrobiłam ogłoszenie Azy powinno pojawić się w piątkowym katowickim dodatku dziennika :)

Zdjęcia do ogłoszenia:

Oraz tekst (dzięki za pomoc Istar :) ):
"Aza to młoda około 2 letnia suczka, która swoją młodość spędza za kratami tracąc powoli nadzieję na dom. Jest przyjaźnie nastawiona do ludzi, bardzo lubi zabawę. Zapatrzona w opiekuna, dla którego mogłaby zrobić wszystko. Dogaduje się z innymi psami. Kontakt: 668-452-677"

Mam nadzieję, że w końcu telefon zadzwoni :)
Czy ktoś mógłby mi kupić ten dodatek katowicki w piątek ? ? ?:Rose:
Oczywiście oddam kasiorkę :D Tylko ja nie mieszkam w Katowicach, a on raczej tam będzie dostępny :)

Posted

Dzisiaj niestety nie mogłam być w schronisku :( :( :(
Ale na szczęście Aza nie siedziała w boksie, bo Marcin był z Nią na spacerku :multi: Podobno była bardzo grzeczna, chodziła ładnie na smyczy, w ogóle nie ciągnęła :crazyeye:

Posted

Myślę, że nie najgorzej :eviltong:
Mam nadzieję, że drugi raz Aza nie będzie musiała wychodzić z Marcinem :D :D :D Chociaż wiem, że była zadowolona i się wybiegała :)

Posted

Zrobiłam Azie kolejny mały prezencik świąteczny :tree1:- wyróżniłam ogłoszenia na Morusku, mam nadzieję, że to, plus gazeta przyniosą jakieś rezultaty... proszę trzymajcie kciuki mocno!!! :kciuki: