ania91sc Posted October 22, 2012 Author Posted October 22, 2012 No właśnie jest dowód, że nie kłamałam :D :D :D No i widać jeszcze moje mokre spodnie, które były zachlapane wodą z piachem po uda (oczywiście dzięki Azie, która jak szukała w wodzie cegłówki tak mi zrobiła) :D Dzięki Agata za zdjątko :D Nawet nie wiem kiedy Ty je zrobiłaś :D Quote
Romina_74 Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 ania91sc napisał(a):Dzięki Agata za zdjątko :D Nawet nie wiem kiedy Ty je zrobiłaś :D Takie fotki są najfajniejsze :) Quote
ania91sc Posted October 22, 2012 Author Posted October 22, 2012 Muszę się z Tobą zgodzić :D Takie miłe zaskoczenie :D Quote
ania91sc Posted October 23, 2012 Author Posted October 23, 2012 Dzisiaj udało mi się wyprowadzić Azę osobiście :) Była lekko zdziwiona, że dzisiaj znowu spacerek, ale oczywiście pozytywnie :) Jak tylko mnie zobaczyła zaczęła przeraźliwie piszczeć... Aza miała nową koleżankę w boksie, miała bo ta została dzisiaj adoptowana i Aza znowu jest sama, stwierdziliśmy też z Marcinem, że ona wygląda jak kluseczka :D Jak ją oddawałam do boksu była wyjątkowo nieszczęśliwa, uszy po sobie, ogon w dół :( Niestety mimo wyróżnienia ogłoszenia póki co zero telefonów... Quote
ania91sc Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 Dzisiaj pogoda była po prostu OKROPNA więc spacerek był niestety dużo krótszy :( Azę oddałam do boksu chyba o 12.15... Była bardzo nieszczęśliwa, bo jej deszcz w ogóle nie przeszkadza, a nawet jej się bardzo podobało, bo mogła biegać jak szalona po tych głębszych kałużach :D Aparatu nawet nie wyciągałam... Ale mam nadzieję, że we wtorek będzie lepiej i już jakieś zdjęcia zrobimy o ile nie będzie już tak ciemno i będzie się dało zrobić:) Aza ma też nową koleżankę, nie w boksie ale na spacerach Rysie, którą jak najbardziej lubi o ile ta nie chce zabrać jej zabawki :D Co więcej? Aza zaczyna chodzić ŁADNIEJ na smyczy jednak do tego aby można to nazwać ładnym chodzeniem na smyczy sporo brakuje ale ćwiczymy :) Telefonów na razie żadnych nie było :( Quote
saphira18 Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 jak na złość pogoda w czwartek i sobotę była okropna... dobrze że psiakom to nie przeszkadza:) telefony jeszcze się rozdzwonią, zobaczysz:) Quote
ania91sc Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 Dokładnie, przychodzi czwartek i sobota to pogoda od razu się psuje... Quote
Romina_74 Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 a jutro będzie padał śnieg ... ulepicie z Azą bałwanka ;) Quote
ania91sc Posted October 29, 2012 Author Posted October 29, 2012 Hehehe :) Właśnie jestem bardzo ciekawa jak Aza reaguje na śnieg :) Na pewno napiszę co i jak po jutrzejszym wolontariacie :) Będziemy z Marcinem trochę później koło 16.45 :( Późno ale będziemy :) :) :) Quote
ania91sc Posted October 30, 2012 Author Posted October 30, 2012 Aza dzisiaj szalała jak opętana :) Dlatego powiedziałam sobie na początku spaceru, że musimy iść koniecznie na wybieg :) Tam czuje się jak w raju, biega cały czas za zabawką i tylko czeka aby jej znowu rzucić :) Jeśli chodzi o chodzenie na smyczy znowu mieliśmy gorszy dzień... Jak staram się Azę upomnieć i skorygować, to kuli ogon i uszy, boi się, że ją zbije :( Dlatego naukę chodzenia na smyczy będziemy musiały chyba dłuuuugo ćwiczyć :D Aza dziś pobiła samą siebie jeśli chodzi o jedzenie, zjadła swoje i Rysi :) Sama jest w boksie i powoli wygląda jak kuleczka, chyba robi zapasy na zimę :D Zdjęć nie zrobiliśmy, gdyż jak przyjechaliśmy z Marcinem do schroniska to było już zupełnie ziemno :/ Quote
saphira18 Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 kuleczka powiadasz:) no cóż zima idzie Quote
ania91sc Posted October 30, 2012 Author Posted October 30, 2012 No dokładnie :) Zapasy robi jak nic :D Quote
madzia.uje93 Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Widziałam wczoraj jak Aza szalała:D To jest baaaardzo dobry patent zaraz po wyjściu z boksu pójść na wybieg, psiaki wtedy świetnie szaleją, a na spacerze później troche mniej ręke wyrywają:evil_lol: Quote
ania91sc Posted November 3, 2012 Author Posted November 3, 2012 Co nowego u Azy? Hmm w zasadzie to nic nowego :) Zmieniła dzisiaj boks na 814, bo w jej boksie zamieszkał Agent :) Wyczesałam dzisiaj Azę. Dzisiaj pod koniec spacerku Aza szła tak pięknie na smyczy, że nie mogłam jej nachwalić :) W ogóle dzisiaj była bardzo grzeczna. Zrobiliśmy też sporo zdjęć: A tutaj komenda "siad": Oraz "łapa": No i coś a'la piątka :D Quote
saphira18 Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 fajnie się komponuje z tą trawą:) kontrastuje aa i jaka mądra!:) Quote
pralinka94 Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Aza to cudny pies :D jest taka śliczna i mądra, normalnie ideał :cool1: Quote
madzia.uje93 Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Śliczne zdjęcia! A jakie krajobrazy, gdzie to żeście byli?:cool3: Quote
Romina_74 Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 "Piątala" jeste świetna :) Aza z dużym zaangażowaniem i skupieniem ją przybija ;) Kolor traw piękny!!! A w starym boksie Azy mam nadzieję, że nie mieszka Agent Tomek ;) Quote
ania91sc Posted November 5, 2012 Author Posted November 5, 2012 Na szczęście zamieszkał tam Agent 454/12 :D :D :D Quote
ania91sc Posted November 10, 2012 Author Posted November 10, 2012 Dzisiaj jak poszłam po Azę do boksu, ktoś mnie wyprzedził i ją zabrał wcześniej, a więc musiałam rozpocząć poszukiwania Azuni :D Szybko ją zauważyłam i gdy ona mnie też dostrzegła z daleka zaczęła merdać ogonkiem :) Gdy byłam bliżej usłyszałam, że piszczy i się wyrywa w moją stronę, zaraz potem przywitała mnie buziakami i skokami :D Potem poszliśmy z Azą i jej nowym kolegą (któremu Aza się bardzo spodobała :D) - Zibim na spacerek :) Aza dziś chodziła cały czas na lince, biegała za zabawką i była w siódmym niebie. Zauważyłam, że coraz mnie ciągnie na smyczy, oczywiście zdarzają jej się takie momenty, w których nie mogę utrzymać smyczy, ale jest dużo lepiej :) Tutaj kilka zdjęć: [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-2Ge7FC_hwug/UJ6HQAjI-_I/AAAAAAACXX4/WjLRc41DfiI/s512/IMG_3784.JPG[/IMG] [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-uBe-SrYes38/UJ6HVF1rqVI/AAAAAAACXYM/p49iLrLMHFM/s720/IMG_3792.JPG[/IMG] Obgryzanie patyczka :) [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-di_SSyLdyT8/UJ6HVGW6Q9I/AAAAAAACXYI/ZXX_Yp3RXuY/s720/IMG_3788.JPG[/IMG] [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-vDBeQ3VEFYE/UJ6HPi4OJaI/AAAAAAACXXw/4Fs4vxSGZ9Q/s512/IMG_3782.JPG[/IMG] POZDRAWIAMY :) Quote
Recommended Posts