Jump to content
Dogomania

Aza - sunia o charakterystycznych, duuużych uszkach w końcu znalazła DOMEK!!! :)

Recommended Posts

Posted

Dzięki Magda :)

Widziałam jak Shira reaguje jak ją zostawiasz na moment z kimś jak jesteście na spacerze, nawet sobie nie chcę myśleć co robi jak ją musisz zostawić po wolontariacie :(
Biedne psiaki :( :( :(

• Replies 422
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A więc zacznę od wspaniałej, a jednocześnie nie dobrej dla Azy wiadomości :(
Dziś na koniec jak byłyśmy na wybiegu podszedł do Nas pan w średnim wieku i dopytywał o Azę, bo mu się strasznie podobała, powiedziałam wszystko co mogłam no i Pan powiedział, że super!!! Aza miała by mieszkać w domu z ogrodem... Ale Pan stwierdził, że jeszcze raz pójdzie na pawilony no i gdy oddawałam Azę do boksu to ona zaczęła po mnie skakać i Panu jeszcze bardziej jej się szkoda zrobiło no ale w rezultacie wziął w końcu Ninę - 1140/12 :) Także będzie miała super domek! :)

No, a poza tym Aza dziś chodziła cały spacer na lince i rozszyfrowałam, że jak Aza jest na krótkiej smyczy to ciągnie, czasem bardzo, a jak jest na dłuższej lince to idzie idealnie, ciągle spogląda na mnie i nie chce się oddalać tylko sobie wącha co chce :) No i zaczęła baaardzo dobrze reagować na słowo "fee", gdy jej tak powiem to zostawia np. kamień, który chciałaby wziąźć :)

Zdjęć dziś nie robiliśmy, gdyż rozładował nam się aparat na spacerku :D
Aza załapała się tylko na:

Posted

Proszę bądźcie jutro myślami z Azą :D Kciuki zawsze trzymacie więc jestem spokojna :D
Wykupiłam jej ogłoszenie na jutro w Dzienniku Zachodnim tyle, że tym razem na cały Śląsk :) Jak teraz nie będzie ani jednego telefonu to już nie wiem co robić... :(

Posted

[quote name='ania91sc']Nie będę nic więcej dziś mówić, aby nie zapeszyć ale, ale, ale TRZYMAJCIE teraz kciuki z całych sił :)[/QUOTE]

o kurcze to 3mamy, aż krew nie dochodzi;) :kciuki::kciuki::kciuki:

Posted

Po spacerku :)
Aza jak zwykle ponosiła sobie trochę cegłówkę, pobawiła się na wybiegu :) Była bardzo grzeczna :) Miała też dzień przytulania, bo ciągle po mnie skakała i domagała się głaskania :)
Jeśli chodzi o te trzymanie kciuków to...
Były dziś 4 telefony, jedyni Państwo mają prawdopodobnie jutro przyjechać albo w poniedziałek, a drugi Pan albo w poniedziałek albo wtorek :) Trzeci telefon ma jeszcze dać znać, a czwarty się rozmyślił ostatecznie :)
Oby się udało w końcu jej znaleźć domek, zobaczymy, czy Ci Państwo odnośnie jutra się odezwą no i ten drugi Pan ma też jutro wieczorem dzwonić i się dokładnie umówić na poniedziałek albo wtorek na konkretną godzinkę - on chyba był najbardziej zdecydowany.

Posted

A więc jeśli chodzi o dzisiaj to niestety nie udało się :( Aza okazała się za duża :)
Dziś ma dzwonić ten Pan i się umówić na przyszły tydzień zobaczymy, czy coś z tego w ogóle wyjdzie :)