ania91sc Posted January 11, 2013 Author Posted January 11, 2013 Dzięki Magda :) Widziałam jak Shira reaguje jak ją zostawiasz na moment z kimś jak jesteście na spacerze, nawet sobie nie chcę myśleć co robi jak ją musisz zostawić po wolontariacie :( Biedne psiaki :( :( :( Quote
ania91sc Posted January 12, 2013 Author Posted January 12, 2013 A więc zacznę od wspaniałej, a jednocześnie nie dobrej dla Azy wiadomości :( Dziś na koniec jak byłyśmy na wybiegu podszedł do Nas pan w średnim wieku i dopytywał o Azę, bo mu się strasznie podobała, powiedziałam wszystko co mogłam no i Pan powiedział, że super!!! Aza miała by mieszkać w domu z ogrodem... Ale Pan stwierdził, że jeszcze raz pójdzie na pawilony no i gdy oddawałam Azę do boksu to ona zaczęła po mnie skakać i Panu jeszcze bardziej jej się szkoda zrobiło no ale w rezultacie wziął w końcu Ninę - 1140/12 :) Także będzie miała super domek! :) No, a poza tym Aza dziś chodziła cały spacer na lince i rozszyfrowałam, że jak Aza jest na krótkiej smyczy to ciągnie, czasem bardzo, a jak jest na dłuższej lince to idzie idealnie, ciągle spogląda na mnie i nie chce się oddalać tylko sobie wącha co chce :) No i zaczęła baaardzo dobrze reagować na słowo "fee", gdy jej tak powiem to zostawia np. kamień, który chciałaby wziąźć :) Zdjęć dziś nie robiliśmy, gdyż rozładował nam się aparat na spacerku :D Aza załapała się tylko na: Quote
saphira18 Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 oj szkoda, że się nie udało... ale dobrze dla drugiego psiaka Quote
ania91sc Posted January 12, 2013 Author Posted January 12, 2013 Szkoda :( Ale cieszę się, że Nina tak dobrze trafiła :) Quote
ewes Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 szkoda :( ale plus jest taki, że ludzie zauważają Azę :) Quote
ania91sc Posted January 12, 2013 Author Posted January 12, 2013 Właśnie też się bardzo ucieszyłam z tego powodu :) W końcu ktoś do Nas podszedł i zapytał o Azę :multi: Quote
Romina_74 Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 Ania nie martw się! Im dłużej posiedzi tym lepszy domek znajdzie :) Gdzieś tam jest ten jeden jedyny dla niej. Quote
ania91sc Posted January 12, 2013 Author Posted January 12, 2013 Wiem, wiem i dlatego spokojnie czekamy :) Quote
soboz4 Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Musi gdzieś być ten wymarzony domek dla Azy! Quote
madzia.uje93 Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 No już jakiś postęp, ważne jest to, że zauważyli Azę;) i że mimo wszystko jakiś psiak poszedł do domku:D Napewno Aza się doczeka tego jedynego:) Quote
ania91sc Posted January 13, 2013 Author Posted January 13, 2013 Właśnie też się ucieszyłam, że psiak z naszego schroniska tak dobrze trafi :) Aza mam nadzieję, że jeszcze trochę poczeka i będzie dobrze :) Quote
ania91sc Posted January 16, 2013 Author Posted January 16, 2013 Proszę bądźcie jutro myślami z Azą :D Kciuki zawsze trzymacie więc jestem spokojna :D Wykupiłam jej ogłoszenie na jutro w Dzienniku Zachodnim tyle, że tym razem na cały Śląsk :) Jak teraz nie będzie ani jednego telefonu to już nie wiem co robić... :( Quote
madzia.uje93 Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Będziemy myślami i kciuki zaciśnięte, mooocno jak najmocniej:D Quote
MagdaB Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Póki co się nie martw na zapas, będzie dobrze :) Quote
ania91sc Posted January 16, 2013 Author Posted January 16, 2013 Nie no musi ktoś Azę wypatrzeć :) To będzie jutro! :D Quote
ania91sc Posted January 17, 2013 Author Posted January 17, 2013 Nie będę nic więcej dziś mówić, aby nie zapeszyć ale, ale, ale TRZYMAJCIE teraz kciuki z całych sił :) Quote
saphira18 Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='ania91sc']Nie będę nic więcej dziś mówić, aby nie zapeszyć ale, ale, ale TRZYMAJCIE teraz kciuki z całych sił :)[/QUOTE] o kurcze to 3mamy, aż krew nie dochodzi;) :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
ania91sc Posted January 17, 2013 Author Posted January 17, 2013 Hehehe ale Ania uwierz teraz się przyda :D Dziś albo jutro :) Quote
ania91sc Posted January 17, 2013 Author Posted January 17, 2013 Po spacerku :) Aza jak zwykle ponosiła sobie trochę cegłówkę, pobawiła się na wybiegu :) Była bardzo grzeczna :) Miała też dzień przytulania, bo ciągle po mnie skakała i domagała się głaskania :) Jeśli chodzi o te trzymanie kciuków to... Były dziś 4 telefony, jedyni Państwo mają prawdopodobnie jutro przyjechać albo w poniedziałek, a drugi Pan albo w poniedziałek albo wtorek :) Trzeci telefon ma jeszcze dać znać, a czwarty się rozmyślił ostatecznie :) Oby się udało w końcu jej znaleźć domek, zobaczymy, czy Ci Państwo odnośnie jutra się odezwą no i ten drugi Pan ma też jutro wieczorem dzwonić i się dokładnie umówić na poniedziałek albo wtorek na konkretną godzinkę - on chyba był najbardziej zdecydowany. Quote
maciaszek Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 [quote name='saphira18']cały czas :kciuki:[/QUOTE] Ja też, ja też! Quote
ania91sc Posted January 18, 2013 Author Posted January 18, 2013 A więc jeśli chodzi o dzisiaj to niestety nie udało się :( Aza okazała się za duża :) Dziś ma dzwonić ten Pan i się umówić na przyszły tydzień zobaczymy, czy coś z tego w ogóle wyjdzie :) Quote
saphira18 Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 nie był pisany jej ten dom, może następny? :kciuki: Quote
Recommended Posts