ewes Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 zaciskam moooocno :) :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
ania91sc Posted December 15, 2012 Author Posted December 15, 2012 Dzisiaj był upragnione spacerek :) Niestety dla Azy nie zaczął się miło, bo została zaatakowana przed innego psiaka jak wychodziłyśmy z boksu :( Wyglądało to bardzo poważnie ale na szczęście nic się nie stało... A potem już było radości co niemiara, Marcin znowu jej ulepił wielką kulkę, oczywiście szybko została rozwalona przez Azę :D Była dzisiaj też bardzo zdziwiona, gdzie podziała się woda ze stawu, ciągnęła tam jak zwykle, a gdy podeszłyśmy do brzegu to rozglądała się dość długo z zainteresowaniem :) Mamy kilka zdjęć ze spacerku: Quote
pralinka94 Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 biedny Marcin, tak się napracował :D szkoda, że nie zdołaliśmy zobaczyć destrukcji wcale nie małej kulki :diabloti: i te uszyska na zdjęciach :loveu: Quote
ania91sc Posted December 15, 2012 Author Posted December 15, 2012 Powiem Ci, że macie czego żałować :D :D :D Ale spokojnie zima dopiero się zaczęła więc myślę, że będzie jeszcze nie jedna okazja :D Aza uszyska ma ogromne, ale najlepsze jest to, że jak się podchodzi do boksu to kładzie je "po sobie"... Quote
saphira18 Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 aleee kulka;) Brawo Marcin! a zdjęcia jak zawsze ... piękne :razz: Quote
choba Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 [quote name='saphira18']a zdjęcia jak zawsze ... piękne :razz: Zgadzam się z saphirą :) Mnie się najbardziej podoba to ;) https://lh5.googleusercontent.com/-RHisiCekfn8/UMyDD5Il3nI/AAAAAAACeLg/jFSrunLEAv0/s720/IMG_4413.JPG Quote
ewes Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 Może Marcin bałwana przed schronem postawi :cool3: i również się zgadzam... zdjęcia piękne i sunia piękna... jeszcze tylko domu pięknego brakuje.... Quote
ania91sc Posted December 15, 2012 Author Posted December 15, 2012 Hehehe :D Myślę, że bałwan może zostać postawiony... tylko pytanie jak długo on wytrzyma? :D :D :D Dzięki za miłe słowa :oops: Quote
madzia.uje93 Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 Kurcze szkoda,że przegapiliśmy taką fajną akcję rozwalania gigantycznej śnieżki:evil_lol: A jak widziałam Aze jak się szykowała na nią, to przychodzi mi do głowy tylko- Shira jak widzi jakąś zabawkę:p Potwierdzam super zdjęcia i te uszyska Azy:loveu: Quote
ania91sc Posted December 20, 2012 Author Posted December 20, 2012 Dzisiaj Aza znalazła sobie dwie plastykowe butelki do tego pełne - z wodą :) Była z siebie bardzo dumna i zadowolona :) Po chwili je poprzegryzała i jak woda cała się wylała to skończyła się dobra zabawa :) Jak byliśmy na spacerze jakiś chłopak za nami tupnął nogą i Azunia biedna się tak wystraszyła, że zaczęła donośnie szczekać, aż można by się przestraszyć :D Prawdziwy pies obronny :) Największą radość miała na wybiegu - ona to najbardziej lubi :) Znowu jak ją oddawałam dziś do boksu to miała tak podtulony ogonek i oczka takie smutne :( Aza jest tak mądrym, rozumnym psiakiem i do tego bardzo usłuchanym, a nikt nawet o nią nie zadzwoni zapytać :( Jutro ogłoszenie ma się ukazać w gazecie może to jej szczęście przyniesie :) Quote
ewes Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 eh.. niestety to jest zmora czarnych psów, że są czarne :shake: a gdyby ktoś tak przyszedł i poznał psiaka, a nie tylko patrzył na zdjęcia, czy tam zza krat to na pewno by się w 5 minut w niejednym zakochał... a tak to niestety... trzeba czekać, czasem długo, ale takie czekanie często się opłaca :cool3:... trzymam kciuki :kciuki: niech telefon w końcu zadzwoni :kciuki: Quote
ania91sc Posted December 20, 2012 Author Posted December 20, 2012 Dokładnie jest tak jak mówisz... Psiaki, która mają sierść koloru czarnego z reguły mają dużo trudniej :( Aza może jeszcze trochę poczekać jak w końcu trafi na tych IDEALNYCH ludzi :D Quote
ania91sc Posted December 22, 2012 Author Posted December 22, 2012 Dzisiaj byliśmy większą grupą na spacerku :D Dla Azy w sumie nie ma różnicy, czy idzie sama, czy z innymi psiaka, bo ona kolegów jak najbardziej toleruje i nie ma problemu z kontaktami z nimi jednak jeśli chodzi o zabawkę potrafi pokazać zęby i wówczas nie potrafi się nią podzielić :diabloti: Furorę dziś robiła kostka lodu, która znajdowała się na jeziorku :D Aza za nią biegała i biegała :) Potem niestety musiałam jej ją zabrać, bo dziąsła sobie poraniła. Zdjęć nie robiliśmy za dużo więc mamy tylko jedno takie przypadkowe: Niestety nie będzie Nas w schronisku 27.12 i 29.12 :( :( :( Bo wyjeżdżamy na święta... Jednak saphira i ewes zgodziły się wyjść z Azą i Zibim :multi: DZIĘKUJĘ Wam bardzo dziewczyny!!! :loveu: Mam nadzieję, że nie dadzą Wam za bardzo popalić :evil_lol: Quote
saphira18 Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 nie ma za co;) nie tak ładne jak Ani ale zawsze zdjęcia:evil_lol: bez kamienia ani rusz lód też dobry 2w1 Ania, gdzie jesteś? Quote
ewes Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 kamień, butelki, lód i nie wiadomo co jeszcze... ale stwierdziłyśmy z saphirą, że Aza byłaby idealnym psem na sprzątanie świata... :evil_lol: albo segregowania śmieci... bo jeśli o plastik chodzi to jest idealna :lol: ale jest zadanie dla Ani - trzeba nauczyć Azę wrzucać znalezione butelki do kosza :p... Quote
ania91sc Posted January 2, 2013 Author Posted January 2, 2013 Hehehe dzięki dziewczyny :) Widać, że Aza przeszczęśliwa była na spacerku z Wami :) Zdjęcia SUPER!!! Dzięki jeszcze raz :loveu: A my Azunia jutro się widzimy :multi: Quote
ania91sc Posted January 3, 2013 Author Posted January 3, 2013 Dzisiaj jak mnie Aza zobaczyła przed boksem to zaczęła tak głośno piszczeć z radości :) Jak ją wyciągnęłam z boksu to pierwszy raz nie ciągnęła od razu do wyjścia tylko zaczęła po mnie skakać :) Pogoda niestety nie sprzyjała (ale to tylko dla mnie), bo Azie deszcz w ogóle nie przeszkadzał, ona była przeszczęśliwa, że mogła iść na spacerek :) Poza tym byłam bardzo zdziwiona, bo na spacerze chodziła przy nodze :crazyeye: Nooo tylko co jakiś czas mocniej ciągnęła :D :D :D Byłyśmy na wybiegu i Aza rozwaliła swoją ulubioną piszczącą zabawkę :shake: W sobotę następny spacerek postaramy się zrobić jakieś zdjęcia o ile nie będzie deszcz padał tak jak dziś. Quote
Romina_74 Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Oj oby nie padał!!! Chciałam się z Wami zabrać na borki - jeśli można :) Umiem ładnie chodzić przy nodze ... I takie tam ;) Quote
ania91sc Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 A dzisiaj dodam tylko kilka zdjęć :D :D :D Aza: "w sumie po co tej zabawce jej głowa?" Aza: "co Ty ode mnie właściwie chcesz?" Aza: "trochę zimny ten lód" Quote
ania91sc Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 A może spróbować z tym zdjęciem na stronie schroniska? Jak myślicie? Czy zostawić to co jest? :D Quote
saphira18 Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 zdjęcie bardzo fajne, można zmienić:) a z gazety nie było odzewu? może warto spróbować jeszcze raz? Quote
ania91sc Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 Niestety nikt nie zadzwonił :( Wczoraj wyróżniłam Azie ogłoszenie, jak to nie przyniesie rezultatów to za jakiś tydzień, dwa spróbuję z ogłoszeniem ponownie w gazecie, musi w końcu się udać :) Quote
Recommended Posts