Jump to content
Dogomania

Aza - sunia o charakterystycznych, duuużych uszkach w końcu znalazła DOMEK!!! :)

Recommended Posts

• Replies 422
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myślę, że jak tylko ktoś by ją zauważył i dał szansę to naprawdę Aza była by psem idealnym, jest taka grzeczna, mądra i ułożona tylko po prostu lubi zabawę :D
Tylko czemu nikt nie chce jej dostrzec? :(

Posted

Dzisiaj był spacerek :)
Aza była chyba głodna, bo opędzlowała dwie miski jedzenia :D Poza tym była bardzo zadowolona, że jest śnieg na dworze, bo go podjadała i szalała jak nie wiem :) Najgorsze było rozstanie :( :( :( Dziś skakała po mnie już od wejścia do schroniska, wydaje mi się, że jeśli chodzi o te rozstania to jest coraz gorzej, coraz bardziej to przeżywa :( Miała podkulony ogonek i i cały czas patrzyła mi w oczy zrozpaczona...
Aza gdzie ten Twój domek??? :(

Posted

już się do Ciebie przywiązała... szkoda, że ludzie jak przychodzą to nie chcą poznać psa...
pewnie gdyby przyszli i z kilkoma psiakami pospacerowali to wybraliby takiego, na którego wcześniej w ogóle nie zwróciliby uwagi...

Posted

ania91sc napisał(a):
Miała robione ogłoszenia na śląskie i małopolskie...
Może masz racje czas na kolejne :( Tylko na jakie teraz zrobić?

może na te pobliskie? Opolskie, Dolnośląskie, Łódzkie, no i dalej na Kraków ... zawsze możesz rozrzucić portalami - parę na to resztę tu;)

Posted

heh.. z tym zawsze jest największy problem... ja zawsze piszę 2-3 cechy psa, te najbardziej pożądane przez ludzi :cool3:
np, młoda, posłuszna, wesoła, grzeczna, nie wiem co jeszcze ....
bo jeśli chodzi o takie bardzo twórcze to niestety kreatywna nie jestem :shake:

a jeśli będziesz robiła na tablicy ogłoszenia to tytuł opis i czasem nawet niektóre zdjęcia muszą być różne...

Posted

Wiem właśnie... :/
Kurde nie mam pomysłu na ten tytuł...
Stary był taki: AZA - MŁODA, WESOŁA I PRZYJAZNA SUCZKA SZUKA DOMU
Ale może żeby było coś z owczarkowatymi uszkami :) Może się uda w tedy :)

Posted

może przyjaciel całej rodziny.. czy coś...
trzeba kombinować z tytułami, zdjęciami, tekstami, obserwować co człeka najbardziej zainteresuje
może akurat coś zaskoczy :eviltong:

Posted

ania91sc napisał(a):
wydaje mi się, że jeśli chodzi o te rozstania to jest coraz gorzej, coraz bardziej to przeżywa :( Miała podkulony ogonek i i cały czas patrzyła mi w oczy zrozpaczona...

Ehh to samo moge powiedzieć o Shirze, im więcej wspólnych spacerków tym bardziej przy oddawaniu do boksu siada na dupci, zapiera się przednimi łapkami i patrzy smutnym oczami, aż sie serce łamie, gdyby ludzi widzieli takie sytuacje to może chętnie by sie decydowali na psiaki...
A za Azę kciuki trzymam, oby tym razem jej sie udało!