Jump to content
Dogomania

Aza - sunia o charakterystycznych, duuużych uszkach w końcu znalazła DOMEK!!! :)

Recommended Posts

• Replies 422
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oby:)
Jak wychodziłam na autobus to Państwo przed schroniskiem stali i czekali, wcześniej nawet chcieli wyjść Ci naprzeciw, ale powiedziałam im, że pewnie będziesz szła na skróty i lepiej żeby poczekali w schronisku:)

Posted

[quote name='ania91sc']Podobno cały czas przechodzi z łóżka na kanapę albo na fotel i praktycznie cały czas śpi... chyba odsypia schronisko...[/QUOTE]

chyba każdy psiak tak ma w miejscu, gdzie jest w końcu spokojnie i bezpiecznie, niektóre to nawet odsypiają całe dnie ;)
super się jej trafiło, dopiero kilkanaście godzin w domku, a już widać, że jest szczęśliwa :loveu:

Posted

Dzwoniłam do Azy :)
Więc Aza jest po prostu idealna w domciu :) Przeważnie śpi sobie i na nic nie reaguje, ciągle chodzi po wersalkach - nie uznaje podłogi :) Ma już nowe koleżanki i kolegów z sąsiedztwa :) Wczoraj koło 19 musiała zostać wykąpana, bo jak Pani stwierdziła nie dało się wytrzymać :D Podczas kąpieli nie była szczęśliwa ale grzecznie stała i czekała. Suchego jedzonka nie chciała jeść ale gotowanym nie pogardziła :D Podobno cały czas ma biegunkę :( Ale w domu nie załatwiła się ani razu :) Na spacerze podobno nie ciągnęła :crazyeye: Jedynie swoje zabawki wszystkie "rozpracowała" i Pani stwierdziła, że musi kupić takie bardzo mocno, bo inne nie przejdą :D
Powiedziałam, że za tydzień zadzwonię i zapytam jak Azunia ale Pani mnie uspokoiła i powiedziała, że wcześniej da znać telefonem albo mailem :)

Posted

Wszystko ślicznie, ale dla mnie przełomowym momentem adopcji jest zostawienie psa samego i wówczas ocena jego zachowania. Przeszłam już kilkadziesiąt domków wspaniałych, które nie dały rady ze szczekaczem, żadna praca nie pomagała i rezygnowały z adopcji i kupowały szczeniaka, albo przerzucały się na kota. Czy wiesz juz Aniu jak Aza zachowuje się sama w domu?