Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wilczy zew napisał(a):
Czy facbowiec,który z nim pracuje jest wstanie go wyczesać?

Pewnie tak. Donald powarkiwał przy wyczesywaniu.
Donald znaczących postępów nie zrobił. Nadal jest psem jednego Pana

Posted

wilczy zew napisał(a):
On zawsze będzie psem jednego Pana.

To prawda. rewolucji w jego zachwianiu nie ma co oczekiwać. Nigdy nie będzie psem rodzinnym, nigdy nie będzie psem dla każdego

Posted

nie dałoby rady wynegocjować od stycznia niższej opłaty za hotel? Przecież nie oszukujmy się domu nie znajdzie on już uznał opiekuna za swojego Pana a powrót do schronu to śmierć.

Posted

mdk8 napisał(a):
nie dałoby rady wynegocjować od stycznia niższej opłaty za hotel? Przecież nie oszukujmy się domu nie znajdzie on już uznał opiekuna za swojego Pana a powrót do schronu to śmierć.

Będziemy próbować. Bo innego wyjścia nie mamy.

Posted

Anja2201 napisał(a):
Ale oczy ma przerażające , jakieś takie dzikie .

Jest sliczny.:loveu: A ja nie widze, aby miał przerazające oczy. Zasugerowałas sie chyba opinia o nim.

Posted

Anja2201 napisał(a):
Ale oczy ma przerażające , jakieś takie dzikie .

Na żywo Donald ma cudowne oczyska , widziałam :) ale nie odważyłam się do niego podejść .

Przepraszam Was strasznie, ale nie wiem jak to się stało ze zrobiły mi się 3 mieś. zaległości w deklaracjach poleciało przed momentem 90 zł za wrzesień, październik, listopad.

Posted

[quote name='bela51']Popatrzcie, to zdjęcie rasowego Ca de Bestiara, ktore skopiowałam z wikipedii.
Donald jest identyczny !!!

Już kiedyś to zdjęcie wklejałam , ciekawe czy ktoś sprawdzał czy tatuażu nie ma ?

Na konto Donalda wpłynęło 90zł od Rudzi-Bianci