Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

monika083 napisał(a):
dog z majorki to chyba inaczej ca de bou, to zupelnie inna rasa.Tez szukalam, ale nic w pl nie znalazlam, w Czechach tez nie.

Oj, przepraszam, ale gafa. Znalazłam "Donalda", poczytałam i poleciałam na skojarzeniu, a to nie pies ani dog , a Owczarek z Majorki...
Mój błąd.
Postaram się też "pogrzebać w necie" . Napisałam do kobiety, która na stronie swojej pisze o zakupie takiego psa, może odpisze, gdzie go kupiła :)

Posted

nektarynka napisał(a):
Oj, przepraszam, ale gafa. Znalazłam "Donalda", poczytałam i poleciałam na skojarzeniu, a to nie pies ani dog , a Owczarek z Majorki...
Mój błąd.
Postaram się też "pogrzebać w necie" . Napisałam do kobiety, która na stronie swojej pisze o zakupie takiego psa, może odpisze, gdzie go kupiła :)

Może właśnie jakiś hodowca by nam pomógł. jeśli się znajdzie.

Posted

[quote name='agucha007']poszła moja deklaracja :)

osobno wysłałam dzisiaj jeszcze jedną wpłatę na konto Donalda z ostatniego bazarku 38zł -http://www.dogomania.pl/forum/threads/247694-KONIEC-*KT-1ZŁ*-!!!!Różnościdla-Terego-i-Donalda-do-27-10-g21

prosze znowu o potwierdzenie, ok? :)

Jasne :) Bardzo dziękujemy :)

Do stycznia już tak niedaleko , a Donald ciągle na minusie , cały czas się jeszcze łudzę ,że coś się odmieni :roll:

Posted

Anja2201 napisał(a):
Jasne :) Bardzo dziękujemy :)

Do stycznia już tak niedaleko , a Donald ciągle na minusie , cały czas się jeszcze łudzę ,że coś się odmieni :roll:

straszne to :(

Guest Elżbieta481
Posted

Lista hodowli rasy Owczarek Z Majorki

Hodowle z aktualnymi miotami zaznaczono na czerwono.

Logones FCI
Sławomir Nowak
Lubelskie
81/ 751 02 10; 603 612 989, [email protected]

W hodowli psy rasy szpic wilczy, buldog francuski oraz dog z majorki.

Posted

[quote name='waldi481']Lista hodowli rasy Owczarek Z Majorki

Hodowle z aktualnymi miotami zaznaczono na czerwono.

Logones FCI
Sławomir Nowak
Lubelskie
81/ 751 02 10; 603 612 989, [email protected]

W hodowli psy rasy szpic wilczy, buldog francuski oraz dog z majorki.

Owczarek z Majorki i Dog z Majorki do dwie różne rasy .

[quote name='bela51']Martwie sie.
Hotel miał tez szukac ze swej strony, domu dla Donalda ?
Nie było zainteresowania?, czy nie było nikogo odpowiedniego?

Chyba zainteresowanych nie było :(

Guest Elżbieta481
Posted

Ja sobie zdaję sprawę,że to są dwie różne rasy.Jednak na stronie tylko ten Pan jest wymieniony-sądzę,że może hodować psy obu tych rasy.Ten Pan jest wymieniony jak jedyny z Polski,widze club wielbicieli tej rasy w Hiszpanii,Portugalii,coś mi tu wskazuje na Niemcy..Czech nie widzę.Jest telefon do tego Pana przecież można się spytać-w łeb nie przyłoży..A nawet jesli nie on to może zna hodowcę?Ci ludzie się znają...
Wklejam równiez maila do klub o,którym pisałam wcześniej,jestem przekonana,że tego psa ktoś najbezczelniej ukradł bo w Polsce psy tej rasy są unikatem..
[email protected]
---------------
Elżbieta

Posted (edited)

-Na konto Donalda wpłynęło 10 zł od Istar19 i Beli51-5zł , Aguchy007-10zł i z bazarku Aguchy007-38zł, Amadorki -30zł

Edited by Anja2201
Posted

Wiecie co ? Mamy chyba swojego człowieka na Majorce, dziewczyne z Polski, ktora adoptowała psiaka z dogo.
Moze ona skontaktowałaby sie z jakims hodowca ? Jak myslice, czy jest sens szukac takiego kontaktu ?

Posted

bela51 napisał(a):
Wiecie co ? Mamy chyba swojego człowieka na Majorce, dziewczyne z Polski, ktora adoptowała psiaka z dogo.
Moze ona skontaktowałaby sie z jakims hodowca ? Jak myslice, czy jest sens szukac takiego kontaktu ?

belu jest... zawsze to cień szansy dla Donalda. Cień.... ale warto wykorzystać