nektarynka Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Hm, na tej stronie są wypisane 3 hodowle tego psa ( inne nazwy to dog czy tam pies z Majorki) http://www.royal-canin.pl/hodowle/psy/hodowla/3968 Nie wiem, na ile to aktualne. Tylko czy to coś da? Quote
monika083 Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 [quote name='nektarynka']Hm, na tej stronie są wypisane 3 hodowle tego psa ( inne nazwy to dog czy tam pies z Majorki) http://www.royal-canin.pl/hodowle/psy/hodowla/3968 Nie wiem, na ile to aktualne. Tylko czy to coś da? dog z majorki to chyba inaczej ca de bou, to zupelnie inna rasa.Tez szukalam, ale nic w pl nie znalazlam, w Czechach tez nie. Quote
nektarynka Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 monika083 napisał(a):dog z majorki to chyba inaczej ca de bou, to zupelnie inna rasa.Tez szukalam, ale nic w pl nie znalazlam, w Czechach tez nie. Oj, przepraszam, ale gafa. Znalazłam "Donalda", poczytałam i poleciałam na skojarzeniu, a to nie pies ani dog , a Owczarek z Majorki... Mój błąd. Postaram się też "pogrzebać w necie" . Napisałam do kobiety, która na stronie swojej pisze o zakupie takiego psa, może odpisze, gdzie go kupiła :) Quote
ocelot Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 nektarynka napisał(a):Oj, przepraszam, ale gafa. Znalazłam "Donalda", poczytałam i poleciałam na skojarzeniu, a to nie pies ani dog , a Owczarek z Majorki... Mój błąd. Postaram się też "pogrzebać w necie" . Napisałam do kobiety, która na stronie swojej pisze o zakupie takiego psa, może odpisze, gdzie go kupiła :) Może właśnie jakiś hodowca by nam pomógł. jeśli się znajdzie. Quote
nektarynka Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Kobieta była tak miła, że odpisała. Niestety :" Kupilismy od ludzi, z ktorymi juz nie mam kontaktu. Byl to przypadek." Pies ma 3 lata już i mieszka w dalekim kraju. Quote
Tymonka Posted November 7, 2013 Author Posted November 7, 2013 Na konto Donalda wpłynęło 38zł i 107zł od Aguchy007 :) Quote
ocelot Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 W weekend rozliczę dokładnie Donalda.... Quote
agucha007 Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 poszła moja deklaracja :) osobno wysłałam dzisiaj jeszcze jedną wpłatę na konto Donalda z ostatniego bazarku 38zł -http://www.dogomania.pl/forum/threads/247694-KONIEC-*KT-1ZŁ*-!!!!Różnościdla-Terego-i-Donalda-do-27-10-g21 prosze znowu o potwierdzenie, ok? :) Quote
Tymonka Posted November 13, 2013 Author Posted November 13, 2013 [quote name='agucha007']poszła moja deklaracja :) osobno wysłałam dzisiaj jeszcze jedną wpłatę na konto Donalda z ostatniego bazarku 38zł -http://www.dogomania.pl/forum/threads/247694-KONIEC-*KT-1ZŁ*-!!!!Różnościdla-Terego-i-Donalda-do-27-10-g21 prosze znowu o potwierdzenie, ok? :) Jasne :) Bardzo dziękujemy :) Do stycznia już tak niedaleko , a Donald ciągle na minusie , cały czas się jeszcze łudzę ,że coś się odmieni :roll: Quote
agucha007 Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 Anja2201 napisał(a):Jasne :) Bardzo dziękujemy :) Do stycznia już tak niedaleko , a Donald ciągle na minusie , cały czas się jeszcze łudzę ,że coś się odmieni :roll: straszne to :( Quote
ocelot Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 Ja tam mam nadzieję, że wynegocjujemy coś z hotelem o. Quote
Tymonka Posted November 14, 2013 Author Posted November 14, 2013 ocelot napisał(a):Ja tam mam nadzieję, że wynegocjujemy coś z hotelem o. oby , na razie zmienię tytuł , może przyciągnie nowych ludzi . Quote
ocelot Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 :: FiGa :: napisał(a):Negocjacje rozpoczęte? Nie.... w grudniu zacznę. Boję się tego jak diabli Quote
mdk8 Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 może trzeba trochę wziąć h. na litość. A tak w ogóle to chyba zdają sobie sprawę,że powrót Donalda do schronu to wyrok... Quote
Guest Elżbieta481 Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 Lista hodowli rasy Owczarek Z Majorki Hodowle z aktualnymi miotami zaznaczono na czerwono. Logones FCI Sławomir Nowak Lubelskie 81/ 751 02 10; 603 612 989, [email protected] W hodowli psy rasy szpic wilczy, buldog francuski oraz dog z majorki. Quote
ocelot Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 Donald nie wróci do schroniska. Teoretycznie muszą g przyjąć, ale przy takim przepełnieniu nie znajdzie się dla niego pojedynczy boks:( Quote
mdk8 Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 no to chyba nie ma wyjścia...oby h. się zlitował i obniżył opłaty. Quote
bela51 Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 Martwie sie. Hotel miał tez szukac ze swej strony, domu dla Donalda ? Nie było zainteresowania?, czy nie było nikogo odpowiedniego? Quote
Tymonka Posted November 14, 2013 Author Posted November 14, 2013 [quote name='waldi481']Lista hodowli rasy Owczarek Z Majorki Hodowle z aktualnymi miotami zaznaczono na czerwono. Logones FCI Sławomir Nowak Lubelskie 81/ 751 02 10; 603 612 989, [email protected] W hodowli psy rasy szpic wilczy, buldog francuski oraz dog z majorki. Owczarek z Majorki i Dog z Majorki do dwie różne rasy . [quote name='bela51']Martwie sie. Hotel miał tez szukac ze swej strony, domu dla Donalda ? Nie było zainteresowania?, czy nie było nikogo odpowiedniego? Chyba zainteresowanych nie było :( Quote
Guest Elżbieta481 Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 Ja sobie zdaję sprawę,że to są dwie różne rasy.Jednak na stronie tylko ten Pan jest wymieniony-sądzę,że może hodować psy obu tych rasy.Ten Pan jest wymieniony jak jedyny z Polski,widze club wielbicieli tej rasy w Hiszpanii,Portugalii,coś mi tu wskazuje na Niemcy..Czech nie widzę.Jest telefon do tego Pana przecież można się spytać-w łeb nie przyłoży..A nawet jesli nie on to może zna hodowcę?Ci ludzie się znają... Wklejam równiez maila do klub o,którym pisałam wcześniej,jestem przekonana,że tego psa ktoś najbezczelniej ukradł bo w Polsce psy tej rasy są unikatem.. [email protected] --------------- Elżbieta Quote
Tymonka Posted November 20, 2013 Author Posted November 20, 2013 (edited) -Na konto Donalda wpłynęło 10 zł od Istar19 i Beli51-5zł , Aguchy007-10zł i z bazarku Aguchy007-38zł, Amadorki -30zł Edited November 20, 2013 by Anja2201 Quote
bela51 Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 Wiecie co ? Mamy chyba swojego człowieka na Majorce, dziewczyne z Polski, ktora adoptowała psiaka z dogo. Moze ona skontaktowałaby sie z jakims hodowca ? Jak myslice, czy jest sens szukac takiego kontaktu ? Quote
ocelot Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 bela51 napisał(a):Wiecie co ? Mamy chyba swojego człowieka na Majorce, dziewczyne z Polski, ktora adoptowała psiaka z dogo. Moze ona skontaktowałaby sie z jakims hodowca ? Jak myslice, czy jest sens szukac takiego kontaktu ? belu jest... zawsze to cień szansy dla Donalda. Cień.... ale warto wykorzystać Quote
Recommended Posts