Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na razie dodalam tu:

alegratka.pl
tablica.pl
gumtree.pl
morusek.pl
przygarnijzwierzaka.pl
http://www.szarik.pl
adopcjapsa.pl
oddam-psa.pl
adoptujemy.pl
adopcje.org
lento.pl
adin.pl
olx.pl
kupsprzedaj.pl
oglaszamy24.pl
hiperogloszenia.pl
e-zwierzak.pl
pineska.pl
zgubiono.pl
eoferty.com.pl
cafeanimal.pl

Posted

http://www.dogomania.pl/forum/threads/194756-Zap-niedawno-zagubiony-w-ludzkim-świecie-Sami-SZUKAMY-DOMU tu co prawda chodzi o psa wycofanego, ale jezeli zobaczycie efekty z ostatnich stron z filmikami i pomyslicie o tym ze u tej babki pies ma szanse to skontaktujcie sie z Lilka, czy zgodzi sie porozmawiac z Magda o waszym psie i da kontakt - obserwujac wszelkich pracujacych z psami sadze ze ta babka jest jedna z najlepszych

Guest Elżbieta481
Posted

Soory,że się wtrącam,ale przyszło mi do głowy,że może należałoby podać Donaldowi Krople Bacha?Mogłyby pomóc jego psychice..
Waldek

Posted

Ati napisał(a):
http://www.dogomania.pl/forum/threads/194756-Zap-niedawno-zagubiony-w-ludzkim-świecie-Sami-SZUKAMY-DOMU tu co prawda chodzi o psa wycofanego, ale jezeli zobaczycie efekty z ostatnich stron z filmikami i pomyslicie o tym ze u tej babki pies ma szanse to skontaktujcie sie z Lilka, czy zgodzi sie porozmawiac z Magda o waszym psie i da kontakt - obserwujac wszelkich pracujacych z psami sadze ze ta babka jest jedna z najlepszych

Hotel w którym donald jest jest bardzo dobry , z polecenia Biafry która zajmuje się kaukazami , tymi agresywnymi też , myślę ,że nie ma sensu mieszać Donaldowi w głowie przenosinami ,ale dzięki za podpowiedź :)

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Gdyby w grę wchodziło DT bezpłatne, z ew pokryciem wyżywienia, to ja bym Donalda tam wyslala, gdyz moja deklaracja będzie z Donaldem do końca. Ale o tym zapewne możemy pomarzyć.

Gdyby to było BDT to oczywiście , ja teraz nie bardzo mam czas poczytać cokolwiek ,mam malutkie dziecko które dzisiaj śpi po 10 minut od rana .Była bym bardzo wdzięczna gdyby ktoś się zorientował o co chodzi i napisał w skrócie .

Posted

Anja2201 napisał(a):
Hotel w którym donald jest jest bardzo dobry , z polecenia Biafry która zajmuje się kaukazami , tymi agresywnymi też , myślę ,że nie ma sensu mieszać Donaldowi w głowie przenosinami ,ale dzięki za podpowiedź :)
jestem na zaproszenie Figi ... myślę podobnie jak w cytowanym przeze mnie poście, ale jeśli chcecie to zapytam Magdy , potrzebny mi nr tel do osoby, która najwięcej może powiedzieć o Donaldzie(podajcie mi na pw) i ten nr podam Magdzie

Posted (edited)

na konto Donalda wpłynęło 15zł od Istar19 i od Radovan 5zł i od Baster i Lusi 20zł , od Kocurek 11,37zł :) i od Beli51-5zł

Edited by Anja2201
Posted

Byl jakis kontakt z p Magda? Prosze o jakies info :modla:

Wyslalam na konto monika083 deklaracje za IX,X. Tym razem żaden bank nie zabierze donaldowych pieniążków :cool3: Tak jak pisałam wcześniej, od września moja deklaracja wynosić będzie 80zl, przelałam Monice 40€.

Posted

Nie wiem czy Anja rozmawiała z Panią Magdą. jak się pojawi na wątku to napisze. j
W razie czego podaję swój numer 604416873. Można dzwonić;)
natomiast rozmawiałam ostatnio sporo z hotelem o innym psie, a przy okazji o Donaldzie. Wydaje mi się, że hotel jest mocno zaangażowany w szukanie domu Donaldowi. Ostatnio byli ludzie ze służb i świetnie by się nadawał, ale jest za stary:(

Posted

ocelot napisał(a):
Nie wiem czy Anja rozmawiała z Panią Magdą. jak się pojawi na wątku to napisze. j
W razie czego podaję swój numer 604416873. Można dzwonić;)
natomiast rozmawiałam ostatnio sporo z hotelem o innym psie, a przy okazji o Donaldzie. Wydaje mi się, że hotel jest mocno zaangażowany w szukanie domu Donaldowi. Ostatnio byli ludzie ze służb i świetnie by się nadawał, ale jest za stary:(

Nie rozmawiała bo nie dostała numeru :shake:

Kurcze , a ile Donald ma lat właściwie ? Aniu wiesz ?