Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Anja2201 napisał(a):
Jest bardzo źle :( Kurcze , przydał by się znów jakiś większy bazarek .

ja zrobie bazarek, może w weekend, ale ktoś będzie musiał powysyłać zaproszenia bo sie nie wyrabiam.

pracuje na 2 etaty i nie mam nic czasu wolnego... :(

Posted

agucha007 napisał(a):
ja zrobie bazarek, może w weekend, ale ktoś będzie musiał powysyłać zaproszenia bo sie nie wyrabiam.

pracuje na 2 etaty i nie mam nic czasu wolnego... :(

Ja będę próbować , jak Julek pozwoli powysyłam :)

Posted (edited)

na konto Donalda wpłynęło [FONT=arial]OD ANJA2201 Z A SIERPIEŃ , LIPIEC , WRZESIEŃ , PA ŹDZIERNIK -30zł i 10zł od Amadorki[/FONT]

Edited by Anja2201
Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Moze byc ;) Z gory mowie - biore ta pierwsza polowe, ta druga pewnie ma juz dosc dostawania pw ode mnie :lol:

ok , ja z reguły daję radę wysyłać tylko do pierwszej :)

Posted

Szkoda ze nie bylo kontaktu z p Magda.
Zrobcie bazar jesli macie jakies fanty, rozeslemy zaproszenia, moze wpadnie pare zl.

bazar pojawi się najpóźniej w weekend :)

Posted

Szkoda ze nie bylo kontaktu z p Magda.
Zrobcie bazar jesli macie jakies fanty, rozeslemy zaproszenia, moze wpadnie pare zl.

Od poczatku uczestniczę w wydarzeniu psiaka,piszę a propo powyższego postu,jeśli chodzi o hotelik p.Magdy Dzika Kępa to ma doświadczenie i super relacje z trudnymi psami,czemu nie przenieś tam psa,po uprzednim omówieniu z nią sprawy.

Posted (edited)

Na konto Donalda wpłynęło od [FONT=arial]MONIKi083 20,- FIGi 166zł i od Mari23-5zł i od Beli51-5zł bardzo dziękujemy :) [/FONT]

Edited by Anja2201
Posted

Aniu, wysylalas juz jakies zaproszonka na bazarek dla Donalda? Dzisiaj wroce z pracy przed TZtem wiec bede miala chwile na to :evilbat: Biore pierwsze dwa posty z lista (1-150), reszta nalezy do Ciebie (a jesli nie dasz rady - napisz postaram sie i z tym uporac ;))

Posted

Aniu, wysylalas juz jakies zaproszonka na bazarek dla Donalda? Dzisiaj wroce z pracy przed TZtem wiec bede miala chwile na to :evilbat: Biore pierwsze dwa posty z lista (1-150), reszta nalezy do Ciebie (a jesli nie dasz rady - napisz postaram sie i z tym uporac ;))

Zaczęłam rozsyłać od końca :)Jak roześlę dam znać .

Posted

agucha007 napisał(a):
dzięki za zaproszenia na bazarek! :)
nawet się coś tam rozkręca :)

Kochana podaj mi na pw jeszcze raz adres.... ja mam rzeczy dla Donalda, tylko jakoś nie moge z wysyłką się zebrać:(