Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Anja2201']na konto Donalda wpłynęło 20zł od Baster i Lusi :) 120zł od Winter7 :) od Nektarynki 20zł :) Rudzi Bianci -30zł:) mari23-5zł:)[/QUOTE]

[quote name='Anja2201']na konto Donalda wpłynęło 15zł od Istar19 i od Radovan 5zł i od Baster i Lusi 20zł , od Kocurek 11,37zł :) i od Beli51-5zł[/QUOTE]
Z tego co widzę to w sierpniu wpłaciłam 2 razy ale niech tak zostanie .Jutro zrobię przelew za wrzesień.W którym poście jest ogólne zestawienie wpłat?

Posted

W 16 ale kilka dni temu ostatnio rozliczenie robiłam. postaram się wszystko uaktualnić jutro, albo w środę. najlepiej mi to co prawda w weend idzie jak mam więcej czasu

Posted

Chciałam sprostować :) Zaglądnęłam do postu 16. W sierpniu zapłaciłam za sierpień i wrzesień. Zawsze opłacam dwa miesiące równocześnie, więc musi być parzysta liczba miesięcy.
Poza tym gdzieś pisałam, że skoro dla Donalda czas się przesuwa, to będę płacić do stycznia 2014 ( włącznie ). Wszystko jest w okolicach postu 988
Pozdrowienia

Posted

[quote name='nektarynka']Chciałam sprostować :) Zaglądnęłam do postu 16. W sierpniu zapłaciłam za sierpień i wrzesień. Zawsze opłacam dwa miesiące równocześnie, więc musi być parzysta liczba miesięcy.
Poza tym gdzieś pisałam, że skoro dla Donalda czas się przesuwa, to będę płacić do stycznia 2014 ( włącznie ). Wszystko jest w okolicach postu 988
Pozdrowienia[/QUOTE]

wyprostuje wszystko:) ale jutro.... zaczynam marzyć o tygodniu bez psów i rozliczeń:)

Posted

[quote name='ocelot']wyprostuje wszystko:) ale jutro.... zaczynam marzyć o tygodniu bez psów i rozliczeń:)[/QUOTE]

Ciotka, co Ty piszesz, tydzień bez psów to jeden tydzień stracony :)

Posted

[quote name='Kocurek']melduje,ze stala poleciała Donaldowa....przepraszam,ze tak pozno...ale mam w domu bejbika...i nie wiem jak się nazywam...:((cholerne kolki...:([/QUOTE]

To już za mną:) dziękujemy:)
A nasz Donald miewa się dobrze... Woli pracować z Panem niż z Panią z hotelu. Ogłaszany był w gazecie, ale zero odzewu:(

Posted

[quote name='Kocurek']melduje,ze stala poleciała Donaldowa....przepraszam,ze tak pozno...ale mam w domu bejbika...i nie wiem jak się nazywam...:((cholerne kolki...:([/QUOTE]

Gratuluje :) U nas kolki coraz rzedziej , za to moje dziecko stwierdziło ,że w dzień się nie śpi i ledwo wyrabiam .

[quote name='ocelot']To już za mną:) dziękujemy:)
A nasz Donald miewa się dobrze... Woli pracować z Panem niż z Panią z hotelu. Ogłaszany był w gazecie, ale zero odzewu:([/QUOTE]

Nikt nawet nie zapytał ?

Posted

[quote name='__Lara']Ciotka, co Ty piszesz, tydzień bez psów to jeden tydzień stracony :)[/QUOTE]

właśnie tak - ja mam dokładnie to samo i ani dnia, ani tygodnia "straconego" ;)

Kocurku - serdeczne gratulacje!!!!! ( chyba mnie ominęła ta wspaniała nowina)
wszystkiego dobrego i zero kolek!!!!!

Posted

Oj kochane.... tyle, ze ja biegam: dom, schronisko, praca, dogomania, fb, interwencje, wizyty przed i po adopcyjne, bieżnie wodne w Łodzi i....................... nie mam czasu dla dzieci. dlatego czasami zmęczenie ze mnie wychodzi, ale generalnie bez psów nie umiem żyć:):):)

Posted

[quote name='Rudzia-Bianca']Ja chyba nie wpłaciłam deklaracji za wrzesień :( strasznie przepraszam ale mam tyle na głowie że pomyliłam już miesiące :( kasa poleci w poniedziałek .[/QUOTE]
o kurde ja też! Już robię przelew! :roll:

Posted

[quote name='Karilka']a jak u niego sytuacja psychiczno - behawioralna? ;)[/QUOTE]

Bez zmian. Jest psem jednego Pana. bardzo chętnie pracuje i jest posłuszny tylko prowadzącym hotel. woli zdecydowanie pracę z panem. dzisiaj będę dzwonić w sprawie Bigosa to poproszę o słówko na temat Donalda