ewu Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 [quote name='Isiak']Zobaczcie, post # 570: http://www.dogomania.pl/forum/threads/209573-Sprzedam-oddam-kupię-psie-akcesoria/page23 Przeczytałam i nie czaję.....Ktoś chce duże psie legowisko.. Quote
Lobaria Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Klatkę już zamówiłam z KPPPP , tańsza od tej :) Quote
Isiak Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 (edited) [quote name='ewu']Przeczytałam i nie czaję.....Ktoś chce duże psie legowisko.. :roflt::roflt::roflt: Post zmienił numer na wcześniejszy - pewnie jakieś posty zostały usunięte. Ktoś sprzedaje klatkę dla psa, dlatego podesłałam. Ale Lobaria już zamówiła :p Dziewczyny, mój głupiutki blog na coś jednak się przydaje :multi: Posta na blogu o fundacji przeczytała koleżanka działająca w Radzie Osiedla i podesłała wieści do Spółdzielni Mieszkaniowej - są zainteresowani i chcą podarować jakieś deski. Nie wiem, czy akurat są Wam teraz potrzebne - ale wydaje mi się, że jak dają, to brać, może znajdzie się ktoś, kto zrobi z nich fajne budy albo podesty? Szkoda, że majsterklepków żadnych nie znam... A jak już o fundacji wiedzą, to może skapną od nich częściej jakieś materiały remontowo-budowlane? Dodatkowo część Rady Nadzorczej ma niepotrzebne koce i kołdry i też chcą je oddać - pytali o adres w Jankowicach. Zaproponowałam wcześniejszy kontakt telefoniczny, żeby się umówić z dostawą, bo może zamiast do chałupki Klaudus_ wolicie do Punktu? Tak że proszę dziewczyny - odbierajcie telefony :lol: Edited October 25, 2012 by Isiak Quote
__Lara Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 ewu napisał(a):Przeczytałam i nie czaję.....Ktoś chce duże psie legowisko.. Ja też nie kapuję...... Quote
Isiak Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 __Lara napisał(a):Ja też nie kapuję...... Wyjaśniłam wyżej. Quote
asiuniab Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Isiak - super z tym odzewem z Twojego bloga:) Quote
Avilia Posted October 25, 2012 Author Posted October 25, 2012 Super Isiak! My się chętnie umówimy nawet gdzieś na Pszczynie :) Niestety w Punkcie nie mamy gdzie tego składować (może kiedyś?) także i tak musimy wieźć to do domu. Jeżeli chodzi o materiały na budy: chętnie przyjmiemy, może ktoś mógłby nam coś z tego zbić. Dzięki! Quote
Justa i zwierzaki Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Ja już dzis wieczorem wracam do domu i jutro bede mogła z powrotem wziąć Węgielka ...( padła mi bateria w fonie ) Quote
Avilia Posted October 26, 2012 Author Posted October 26, 2012 Justa i zwierzaki napisał(a):Ja już dzis wieczorem wracam do domu i jutro bede mogła z powrotem wziąć Węgielka ...( padła mi bateria w fonie ) Super Justa :) A jak się czujesz? Węgielek za Tobą tęskni ;D Quote
Tofikowa Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 zapraszam na bazarek dla Pepsi, też z Pszczyny Pepsi przebywa obecnie w dt u Bambino, potrzebujemy kaski na opłacenie zaległych rachunków http://www.dogomania.pl/forum/threads/234197-kulki-Avon-i-Percive-Dew-na-hotelik-Pepsi-do-3-11-20-00 Quote
Justa i zwierzaki Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Avilia napisał(a):Super Justa :) A jak się czujesz? Węgielek za Tobą tęskni ;D Już lepiej sie czuje , pewnie teskni za szalonymi Noemi i Bartusiem :) Mam rozładowany mój tel a z drugiego nie moge zadzwonić bo mam zablokowane wychodzące i czy może do mnie zadzwonić Klaudia na 691 985 776 Quote
Avilia Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 Justa i zwierzaki napisał(a):Już lepiej sie czuje , pewnie teskni za szalonymi Noemi i Bartusiem :) Mam rozładowany mój tel a z drugiego nie moge zadzwonić bo mam zablokowane wychodzące i czy może do mnie zadzwonić Klaudia na 691 985 776 Zaraz dam jej znać. Quote
Avilia Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 Mam sporo fantów na bazarek. Porobię zdjęcia i opisy. Czy ktoś mógłby wystawić i pilnować? Quote
Isiak Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Avilia napisał(a):Mam sporo fantów na bazarek. Porobię zdjęcia i opisy. Czy ktoś mógłby wystawić i pilnować? Zgłaszam się :) Quote
Avilia Posted October 28, 2012 Author Posted October 28, 2012 Isiak napisał(a):Zgłaszam się :) Niezawodna :loveu: Meila mam - jak tylko wszystko ogarnę to wysyłam :) Quote
Avilia Posted October 29, 2012 Author Posted October 29, 2012 Dzisiaj po wizycie w Punkcie byłam miło zaskoczona widząc, że druga strona Punktu została zakryta/osłonięta od wiatru. Teraz cały "barak" jest zasłonięty tak, że psiakom nie będzie tak wiało. Panie Dyrektorze - dziękuję za wysłuchanie prośby :) Normalnie ekspres :) Quote
Lobaria Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Avilia napisał(a):Dzisiaj po wizycie w Punkcie byłam miło zaskoczona widząc, że druga strona Punktu została zakryta/osłonięta od wiatru. Teraz cały "barak" jest zasłonięty tak, że psiakom nie będzie tak wiało. Panie Dyrektorze - dziękuję za wysłuchanie prośby :) Normalnie ekspres :) Bardzo dziękujemy :Rose: Gdybym nie była tak daleko, to Pana Dyrektora bym wyściskała i ucałowała / tylko co by On na to :roll: Quote
Isiak Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Chyba więcej by nas było do tego wyściskania :) Pan Dyrektor mógłby tego nie przeżyć :) Dziękujemy bardzo :Rose: Quote
asiuniab Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Avilia dziękujemy za złożenie prośby, a Panu Dyrektorowi za jej wysłuchanie:) Quote
Avilia Posted October 30, 2012 Author Posted October 30, 2012 Kochani spójrzcie jakie śliczności Isiak wystawiła na bazarek na rzecz naszej Fundacji : http://donka66.blogspot.com/ Isiak :loveu: Quote
diana79 Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 gdzie można zobaczyć jakie obecnie psy są w punkcie? Quote
Isiak Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 [quote name='Avilia']Kochani spójrzcie jakie śliczności Isiak wystawiła na bazarek na rzecz naszej Fundacji : http://donka66.blogspot.com/ Isiak :loveu: To nie wszystko :) Mam jeszcze kolejne bileciki, i dwa czekoladowniki, tylko dziennego światła nie mam, żeby zdjęcia zrobić... Muszę z fotkami czekać do wolnego dnia. Aaaa... i jeszcze będą się robić haftowane magnesy na lodówkę, notes scrapowy i UWAGA! PREMIERA NA DOGO! Haftowane fartuszki na butelki wina :) Quote
Avilia Posted October 30, 2012 Author Posted October 30, 2012 [quote name='diana79']gdzie można zobaczyć jakie obecnie psy są w punkcie? Zapraszam na naszą stronę: www.zwierzeca-arkadia.org Tam są dodane prawie wszystkie psiaki jakie mamy w Punkcie i w hotelach/DT. Mamy też fan page na FB, tam jeszcze "aktualniejsze" - niestety ciągle nam ich przybywa więc nie wyrabiamy z dodawaniem. A najszybciej jednak dodać na FB. http://www.facebook.com/ZwierzecaArkadia Quote
ewu Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Jestem w domu. Zaraz po święcie organizuję transport i wypytam o styropian. Quote
Justa i zwierzaki Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 A to wątek Węgielka i Boryska które są u mnie :) Wegielek http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=147128 Borysek http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=147127&p=9303427#p9303427 Quote
Recommended Posts