Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

[quote name='ewu']Przeczytałam i nie czaję.....Ktoś chce duże psie legowisko..
:roflt::roflt::roflt: Post zmienił numer na wcześniejszy - pewnie jakieś posty zostały usunięte. Ktoś sprzedaje klatkę dla psa, dlatego podesłałam. Ale Lobaria już zamówiła :p

Dziewczyny, mój głupiutki blog na coś jednak się przydaje :multi: Posta na blogu o fundacji przeczytała koleżanka działająca w Radzie Osiedla i podesłała wieści do Spółdzielni Mieszkaniowej - są zainteresowani i chcą podarować jakieś deski. Nie wiem, czy akurat są Wam teraz potrzebne - ale wydaje mi się, że jak dają, to brać, może znajdzie się ktoś, kto zrobi z nich fajne budy albo podesty? Szkoda, że majsterklepków żadnych nie znam... A jak już o fundacji wiedzą, to może skapną od nich częściej jakieś materiały remontowo-budowlane?
Dodatkowo część Rady Nadzorczej ma niepotrzebne koce i kołdry i też chcą je oddać - pytali o adres w Jankowicach. Zaproponowałam wcześniejszy kontakt telefoniczny, żeby się umówić z dostawą, bo może zamiast do chałupki Klaudus_ wolicie do Punktu?
Tak że proszę dziewczyny - odbierajcie telefony :lol:

Edited by Isiak
Posted

Super Isiak! My się chętnie umówimy nawet gdzieś na Pszczynie :)
Niestety w Punkcie nie mamy gdzie tego składować (może kiedyś?) także i tak musimy wieźć to do domu.
Jeżeli chodzi o materiały na budy: chętnie przyjmiemy, może ktoś mógłby nam coś z tego zbić.
Dzięki!

Posted

Justa i zwierzaki napisał(a):
Ja już dzis wieczorem wracam do domu i jutro bede mogła z powrotem wziąć Węgielka ...( padła mi bateria w fonie )

Super Justa :) A jak się czujesz?
Węgielek za Tobą tęskni ;D

Posted

Avilia napisał(a):
Super Justa :) A jak się czujesz?
Węgielek za Tobą tęskni ;D

Już lepiej sie czuje , pewnie teskni za szalonymi Noemi i Bartusiem :)
Mam rozładowany mój tel a z drugiego nie moge zadzwonić bo mam zablokowane wychodzące i czy może do mnie zadzwonić Klaudia na 691 985 776

Posted

Justa i zwierzaki napisał(a):
Już lepiej sie czuje , pewnie teskni za szalonymi Noemi i Bartusiem :)
Mam rozładowany mój tel a z drugiego nie moge zadzwonić bo mam zablokowane wychodzące i czy może do mnie zadzwonić Klaudia na 691 985 776

Zaraz dam jej znać.

Posted

Dzisiaj po wizycie w Punkcie byłam miło zaskoczona widząc, że druga strona Punktu została zakryta/osłonięta od wiatru. Teraz cały "barak" jest zasłonięty tak, że psiakom nie będzie tak wiało.

Panie Dyrektorze - dziękuję za wysłuchanie prośby :) Normalnie ekspres :)

Posted

Avilia napisał(a):
Dzisiaj po wizycie w Punkcie byłam miło zaskoczona widząc, że druga strona Punktu została zakryta/osłonięta od wiatru. Teraz cały "barak" jest zasłonięty tak, że psiakom nie będzie tak wiało.

Panie Dyrektorze - dziękuję za wysłuchanie prośby :) Normalnie ekspres :)

Bardzo dziękujemy :Rose: Gdybym nie była tak daleko, to Pana Dyrektora bym wyściskała i ucałowała / tylko co by On na to :roll:

Posted

[quote name='Avilia']Kochani spójrzcie jakie śliczności Isiak wystawiła na bazarek na rzecz naszej Fundacji : http://donka66.blogspot.com/

Isiak :loveu:

To nie wszystko :) Mam jeszcze kolejne bileciki, i dwa czekoladowniki, tylko dziennego światła nie mam, żeby zdjęcia zrobić... Muszę z fotkami czekać do wolnego dnia.
Aaaa... i jeszcze będą się robić haftowane magnesy na lodówkę, notes scrapowy i UWAGA! PREMIERA NA DOGO! Haftowane fartuszki na butelki wina :)