Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='ewu']Olu ile tego materiału potrzeba? Styropian i co jeszcze? Ile metrów?[/QUOTE]

Dzisiaj postaram się mniej-więcej wyliczyć ile tego będzie trzeba.
Ten styropian będzie trzeba czymś obić,żeby psy tego nie rozszarpały.Nie mam tylko pomysłu czym?
No i potrzebne nam jakieś blachy czy dykty aby osłonić drugą stronę Punktu przed wiatrem,śniegiem i deszczem.Najlepiej jak największe.

Posted

KOCHANI!

Znalazł się tymczas dla 5 kociąt,które ostatnio zostały podrzucone do Punktu.
Ale tymczas za weta,karmę i żwirek.
Jeżeli jesteście w stanie jakkolwiek nas wesprzeć-grosikiem,karmą czy żwirkiem- bardzo prosimy!Wszelkie dane zawarte w pierwszym poście!
No i szukamy transportu dla malców w okolice Gór Świętokrzyskich!

Posted (edited)

Kochane Dziewczyny jest mi strasznie przykro,że biedna sunieczka , o którą tak walczyłyście odeszła:(
Trzymajcie się..
.

Wstyd mi za weterynarzy , którzy odmówili pomocy!!!! Nie powinni wykonywać tak szczytnego zawodu.

Niech się zatrudnią w rzeźni do badania mięsa....

Wstyd mi za kierowców, którzy zostawiają bez pomocy potrącone zwierzę....

Edited by ewu
Posted

Mnie też strasznie jest przykro że tacy ludzie są weterynarzami, suni pewnie i tak nie udałoby się uratować :( ale nie wyobrażam sobie no za nic nie mogę, tak normalnie po ludzku, mając wiedzę , doświadczenie i możliwości no jak można odmówić podstawowej pomocy psu po wypadku :(
Dziewczyny trzymajcie się , wiecie że jesteście WIELKIE :calus:

Posted

[quote name='Rudzia-Bianca']Mnie też strasznie jest przykro że tacy ludzie są weterynarzami, suni pewnie i tak nie udałoby się uratować :( ale nie wyobrażam sobie no za nic nie mogę, tak normalnie po ludzku, mając wiedzę , doświadczenie i możliwości no jak można odmówić podstawowej pomocy psu po wypadku :(
Dziewczyny trzymajcie się , wiecie że jesteście WIELKIE :calus:[/QUOTE]
Dzięki Wam odeszła godnie , wśród dobrych ludzi a nie sama, na drodze.....potrącana przez kolejnych "wspaniałych" mistrzów kierownicy.....

Posted

[quote name='ewu']Kochane Dziewczyny jest mi strasznie przykro,że biedna sunieczka , o którą tak walczyłyście odeszła:(
Trzymajcie się..
.

Wstyd mi za weterynarzy , którzy odmówili pomocy!!!! Nie powinni wykonywać tak szczytnego zawodu.

:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Posted

[quote name='ewu']Kochane Dziewczyny jest mi strasznie przykro,że biedna sunieczka , o którą tak walczyłyście odeszła:(
Trzymajcie się..
.

Link do wydarzenia Arkadii, który zrobiłam natychmiast po wczorajszym telefonie dziewczyn

http://www.facebook.com/events/106149779542232/

Kochana, będziesz patronem Fundacji...

Posted

Niestety dzielnej Arkadii nie udało się uratować:(
Ale nie będzie zapomniana-będzie patronką naszej fundacji.
Kochana starowinka...Już nie cierpi.
Nawet nie umiem sobie wyobrazić tego cierpienia,tego bólu...Suczka miała pęknięty kręgosłup....

A dziś kolejna bida,ale nie mam już sił wszystkiego opisywać,bo ciągle w trasie,ciągle coś.
Jutro wszystko ogarnę...

Posted

Ciotki mam część materiału- blaty ze stolików, pożądne mocne, laminowane z obu stron. Stolików mam bardzo dużo, mają metalowe nogi - też można wykorzystać. Styropian można zabezpieczyć tymi blatami. Dobry majster da radę:)Mam też duże , szkolne tablice. Dokupimy styropian- może trafię odpadowy. Potrzebny tylko transport. Znajomi budują dom -też prosiłam żeby dali niepotrzebne odpady.

Posted

[quote name='Lobaria']Styropian ma załatwić Pani Bostona i to chyba dużo :)[/QUOTE]

Nie przekręcajmy - powiedziała, że postara się coś załatwić, więc jak się uda to będzie. Mi nic nie mówiła, że będzie i to dużo...