kaLOlina Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 :mad: skorek cioteczki czekaja..musisz sie nam wytkumaczyc...co gdzie i jak:mad: oj ty lobuzie dobrze ze sie znalazl ufff :loveu: ale banerek sciagne dopiero jak do domu wroci:) Quote
mulinka Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 o jak to dobrze, że się odnalazł :multi: :multi: :multi: zmieńcie tytuł dziewczyny, niech się wszyscy cieszą razem z nami :multi::multi::multi: Quote
lupe Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 to ci malutka niecnotka !!:multi: :multi: :multi: :multi: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
Moskva Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 [quote name='ulvhedinn'][B]SKOREK SIĘ ZNALAZŁ!!!![/B] Jest w schronisku, dzwoniła Bella, zaraz po niego pojadę :multi: :multi: :multi:[/quote] To cudownie!:multi: W takim razie plakaty już, na szczęście, potrzebne nie beda. Teraz już wiesz, że to mały akrobata i kaskader balkonowy i będziesz mogła uniknąć takich sytuacji. A może on faktycznie komuś uciekł, skoro taki z niego wędrowniczek i można by porozklejać plakaty typu: znaleziono psa... O ile oczywiście twoja ciocia nie chce go juz na zawsze:cool3: . Pozdrawiam cie Madziu, wiedziałam, że wszystko sie dobrze skończy! Quote
quasimodo Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Nawet nie wiecie jak sie cieszymy:multi: Do tej pory nie pisaliśmy, ale zaglądaliśmy pare razy dziennie. Jakie to szczęście, że nic mu sie nie stało! Szkoda, że nie powie jak nawiał, ale ciekawe skąd i jak trafił do schronu? Najważniejsze, że się odnalazł. Quote
Neris Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Mam nadzieję że łobuz się wyspowiada JAK tego dokonał!!!! Quote
Molkas Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 No alez rewelacyjne widomości tu widzę. Ulv daj koniecznie znać jak już będziesz miała małego łobuza - akrobatę w domu. Jka on jest stary i nie ruchliwy to ja Miss Polonia jestem :) Quote
Kasia25 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Ufff, zawsze wiedziałam, ze rude to i sprytne:cool3: Quote
Tweety Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 jestem przeciwna karom cielesnym ale czy pedagogicznie nie trzeba by było mu dać w ucho? Naraża różne starsze panie na stan przedzawałowy:evil_lol: Quote
dziuba Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Skaczemy pod sufit A teraz do rzeczy - kto przygarnie Skorka? :evil_lol: Ulv - chlopak po tej wycieczce pewnie glodny :) daj znac, kiedy skonczy sie zarelko. Quote
ulvhedinn Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 No nerwicę i stan przedzawałowy to ja już zaliczyłam, a chłopak zamiast się wytłumaczyć, to bardzo się ucieszył, jak go wyjęłam z klatki, zamerdał krótkim kikutkiem i... zażądał wyprowadzenia natychmiast na trawkę:mad: Poza tym czeka go pranko, bo śmierdzi jak nieboskie stworzenie:evil_lol: Cała zabawa kosztowała mnie 30 zł (ksero i taksówka, bo inaczej bym za chiny nie zdążyła do schro) i potwornie dużo nerwów, o dwóch nieprzespanych porządnie nocach nie mówiąc:shake: Myślę, że warto go poogłaszać, bo on faktycznie jest taki tuptuś i może ktoś za nim płacze? Quote
yewcia1 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Oj jak się cieszę :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Wieczorem doczytam bo lecę z psem:lol: Quote
Bella11 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Bardzo się cieszę że Skorek już w domku , ale ze mnie gapa , mogłam już wczoraj sprawdzić czy jest w Schronisku , ale jak przeczytałam że dziewczyny już go tam szukały to nie zwróciłam uwagi że ta bida tam siedzi , najważniejsze że maluch jest .:lol: Teraz tylko domku szukać :razz: :razz: :razz: Quote
makulka Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Ojej to bidula tam siedział od wczoraj?Kto go przyprowadził wiecie?I skąd? Quote
Celina12 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Powinien nazywać się Jasio Wędrowniczek....ale napędził stracha.Biedna Ulv ile nerwów zjadła a i On pewnie przerażony był...ciekawe jak się znalazł w schronisku??? Quote
shirrrapeira Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Bardzo sie ciesze, ze Skorek sie znalazl, to taka cudowna wiadomosc. Ale szkoda, ze psy nie umieja mowic, bo jestem ciekawa jak on sie tam znalazl i jakim cudem. Ulv ciesze sie Twoim szczesciem i Twojej cioci. Pozdrawiam serdecznie. Quote
BIANKA1 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 ciocia ULV razem ze mną odwozila Fenka do nowego domku . Quote
Molkas Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Aaaaaaaa to tłumaczy tą ciszę...a my tu na raport ze Skorkowego przesłuchania czekamy ;) Quote
BIANKA1 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 ULV MA DZISIAJ DO NAPISANIA DWA RAPORTY :evil_lol: Quote
Evelin Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Cholera a nie piesek Skorek....Starszy schorowany ale z fantazją....ułańską... Dobrze,że się łobuz znalazł.... Mam podejrzenie,że się Red bulla napił ,dostał skrzydeł,sfrunął z balkonu,przefrunął nad ogrodzeniem...i tu go mądrość opuściła ....pofrunął do schronu?? Skorku...... Quote
fona Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 :evil_lol: Tak, to musial byc red bull, dobrze, ze go pit bull nie dorwal po drodze! Quote
Recommended Posts