Smyku Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 Tibonku cudny jesteś , żeby ten domek się już znalazł . Z bazarkiem spokojnie , ciuszki sobie leżą , ważniejsze jest zdrowie dziecka . Quote
Paula95 Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 Ja mam sporo ciuchów, które dostałam na bazarek od jednej z cioteczek. Może się przydadzą? Quote
kalina5648 Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 Z Tibonkiem coraz lepiej uszko już wydaje mi się, że ok jednak ta skóra. Pytałam kilkakrotnie pani kierownik jednak nie udzieliłą mi konkretnej odpowiedzi. Dziś odwiedziłam naszego przystojniaka i wzięłam go na spacerek tak skakał i się cieszył, że zrobił sobie coś w łapke i zaczął strasznie piszczeć ja się przeraziłam bo nie wiedziałam co się dzieje jednak po chwili było już na szczęście wszystko dobrze i mogliśmy iść dalej na spacerek ;) Po powrocie biegałąm jeszcze z Tibonem po wybiegu i dołączyła do nas nowa śliczna labladorka. Kiedy Tibon ją zobaczył oszalał z radości i już nie zwracał na mnie uwagi . Jutro też się do niego wybieram i może jak się uda zrobie zdjęcie jak dobie razem z Ali biegają ;) Quote
rita60 Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Widać chłopak gustuje w blondynkach:razz: Quote
Sarunia-Niunia Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 I ode mnie Kalinko, jak będziesz u Tibonka, mocno i długo Go wyprzytulaj i wykochaj:):):)~~~~~~~~~~~~ Quote
kalina5648 Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 Kochane cioteczki Tibonek wyściskany jednak nie byłam z nim na spacerku, ponieważ było tyle wolontariuszy że ktoś mi go zabrał jako pierwszy. jednak najważniejsze że Tibuś był na długim spacerku i wrócił z niego wybiegany i szczęśliwy. Troszkę martwi mnie fakt, że jeszcze ani razu nie dostałam telefonu w sprawie Tibonka :( Zero. Postaram się zrobić mu jeszcze kilka ogłoszeń mam nadzieję, że tym razem się uda ;) Chciałam też porobić obiecane zdjęcia z Labką Ali jednak rozładował mi się aparat obiecuję ,że nadrobie to przy najbliższej okazji ;) Quote
kalina5648 Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 Kochane cioteczki czy któaś z was może mi pomóc i doradzić jak wstawić tu filmik? Pani Sylwia nakręciła jak nasz Tibonek biega sobie z dobermanką Czoko. Bardzo bym chciała Wam to pokazać ale nie wiem jak wstawić :) Quote
rita60 Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Sorry cioteczko,ale ja nie poradzę,sama nie potrafię. Quote
Paula95 Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Kalina, możesz mi go wysłać na maila. Wstawię. :) Quote
Sarunia-Niunia Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 [CENTER][COLOR=#339933][FONT=georgia][SIZE=5][I][B]W Mikołajki dla Tibonka... Mikołajek... [/B][/I][/SIZE][/FONT][/COLOR] [IMG]http://www.psplipiny.hejnet.pl/images/stories/mikoaj.png[/IMG] [/CENTER] Quote
rita60 Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 Przyniosł ci Mikołaj jakiś prezent Tibonku ? Quote
kalina5648 Posted December 7, 2012 Author Posted December 7, 2012 [quote name='rita60']Przyniosł ci Mikołaj jakiś prezent Tibonku ?[/QUOTE] Przyniesie ale jutro a co to na razie zosrawie w tajemnicy Quote
rita60 Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 [quote name='kalina5648']Przyniesie ale jutro a co to na razie zosrawie w tajemnicy[/QUOTE] A z pewną niesmiałością...może domek ? Quote
kalina5648 Posted December 8, 2012 Author Posted December 8, 2012 [quote name='rita60']A z pewną niesmiałością...może domek ?[/QUOTE] Kurcze cioteczki tak mi wstyd nie udało mi sie odwiedzić Tibonka :( no cóż mikołaj przyjdzie za tydzień. Rita też tak myślałam, że byłby to najwspanialszy prezent jednak kurcze nikt nie dzwoni :( Quote
kalina5648 Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 Kochane cioteczki wczoraj w końcu udało mi się odwiedzić naszego przystojnego Tibonka. Chciałam mu porobić zdjęcia w śniegu jak się bawi jednak śniegu brak bo stopniał. Ja na jego widok bardzo się ucieszyłam i mam nadzieję że on tez się ucieszył. Po przywitaniu poszliśmy na dość długi spacer. Oboje wróciliśmy zmęczeni. Został wyściskany i wymiziany. Przynosze dobre wieśći uszko - zdrowutkie, skóra - w dobrej formie. Ostatnio Tibon został wykąpany i całą noc mieszkał w ocieplanym budynku miał też włączoną tzw. farelkę. Zakupiłam na jednym z bazarków kurze girki dla Tibonka ( prezent na święta) mam ogromną nadzieję, ze będą mu smakować. Postanowiłam, ze do pierwszego wpisu gdzie przedstawiłam Tibona dodam też opis i zdjęcia Tiki i Trampa, ponieważ to też foxy i są bardzo kochane tekże sporadycznie będe je opisywać ale wątek i tak jest Tibonka a oni można by tak powiedzieć, zę będą tutaj w gości :) Quote
kalina5648 Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 TIKA Cudowna suczka, w kojcu mieszka sama ale na spacerki i na wybiegu biega z innym psiakiem. Wczoraj byłąm z nią na spacerze a następnei ją wykąpałam i tak samo jak Tibon zanocowała w ocieplanym budynku. Została też obcięta :) TRAMP Dzieli kojec z inną suczką , lubi wychodzić na spacerki, głodomorek :) Quote
rita60 Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Takie wspaniałe psiaki...dlaczego bez domku:shake: Quote
kalina5648 Posted December 19, 2012 Author Posted December 19, 2012 Kochane cioteczki łapki kurze które zamówiłam dla Tibonka już dotarły. Jestem bardzo zadowolona :) Degustacja odbędzie się w piatek :) Quote
kalina5648 Posted December 21, 2012 Author Posted December 21, 2012 Kochane cioteczki jest pilna sprawa. Zadzwonił do mnie pan w sprawie Tiki :) Jest bardzo fajny, ankieta super tylko potrzeba osoby do wizyty z Głogowa. Czy znacie kogoś kto mógłby jak najszybciej pomóc? Bardzo pilne panu bardzo zależy !!! Sprawdzałam i na mapie pomocy dogomaniaków nikogo nie ma :( Quote
Malgoska Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 [TABLE] [TR] [TD="class: alt1 username"]''moniak'' [/TD] [TD="class: alt1 homepage"] [/TD] [TD="class: alt1 postcount"]32[/TD] [TD="class: alt1 reputation"][/TD] [TD="class: alt1 avatar"] [/TD] [/TR] [TR] [TD="class: alt1 username"]aneta-amicus [/TD] [TD="class: alt1 homepage"][/TD] [TD="class: alt1 postcount"]165[/TD] [TD="class: alt1 reputation"][/TD] [TD="class: alt1 avatar"] [/TD] [/TR] [TR] [TD="class: alt1 username"]Bullet [/TD] [TD="class: alt1 homepage"] [/TD] [TD="class: alt1 postcount"]2[/TD] [TD="class: alt1 reputation"][/TD] [TD="class: alt1 avatar"][/TD] [/TR] [TR] [TD="class: alt1 username"]Buszki [/TD] [TD="class: alt1 homepage"] [/TD] [TD="class: alt1 postcount"]5,181[/TD] [TD="class: alt1 reputation"][/TD] [TD="class: alt1 avatar"][/TD] [/TR] [TR] [TD="class: alt1 username"]centaurus [/TD] [TD="class: alt1 homepage"] [/TD] [TD="class: alt1 postcount"]22[/TD] [TD="class: alt1 reputation"][/TD] [TD="class: alt1 avatar"] [/TD] [/TR] [TR] [TD="class: alt1 username"]cleoratmed [/TD] [TD="class: alt1 homepage"] [/TD] [TD="class: alt1 postcount"]7[/TD] [TD="class: alt1 reputation"][/TD] [TD="class: alt1 avatar"][/TD] [/TR] [TR] [TD="class: alt1 username"]DAGA1505 [/TD] [TD="class: alt1 homepage"] [/TD] [TD="class: alt1 postcount"]772[/TD] [TD="class: alt1 reputation"][/TD] [TD="class: alt1 avatar"][/TD] [/TR] [TR] [TD="class: alt1 username"]Dariusz69 [/TD] [TD="class: alt1 homepage"] [/TD] [TD="class: alt1 postcount"]11[/TD] [TD="class: alt1 reputation"][/TD] [TD="class: alt1 avatar"][/TD] [/TR] [TR] [TD="class: alt1 username"]Drzagodha [/TD] [TD="class: alt1 homepage"] [/TD] [TD="class: alt1 postcount"]3,591[/TD] [TD="class: alt1 reputation"][/TD] [TD="class: alt1 avatar"][/TD] [/TR] [TR] [TD="class: alt1 username"]Elza22 [/TD] [TD="class: alt1 homepage"] [/TD] [TD="class: alt1 postcount"]832[/TD] [TD="class: alt1 reputation"][/TD] [TD="class: alt1 avatar"][/TD] [/TR] [TR] [TD="class: alt1 username"]eva.p [/TD] [TD="class: alt1 homepage"] [/TD] [TD="class: alt1 postcount"]28[/TD] [TD="class: alt1 reputation"][/TD] [TD="class: alt1 avatar"][/TD] [/TR] [TR] [TD="class: alt1 username"]frania_i_franek [/TD] [TD="class: alt1 homepage"] [/TD] [TD="class: alt1 postcount"]1[/TD] [TD="class: alt1 reputation"][/TD] [TD="class: alt1 avatar"][/TD] [/TR] [TR] [TD="class: alt1 username"]gosiuuunia87 [/TD] [TD="class: alt1 homepage"] [/TD] [TD="class: alt1 postcount"]4[/TD] [TD="class: alt1 reputation"][/TD] [TD="class: alt1 avatar"] [/TD] [/TR] [TR] [TD="class: alt1 username"]hohon [/TD] [TD="class: alt1 homepage"][/TD] [TD="class: alt1 postcount"]15[/TD] [TD="class: alt1 reputation"][/TD] [TD="class: alt1 avatar"] [/TD] [/TR] [TR] [TD="class: alt1 username"]julia785 [/TD] [TD="class: alt1 homepage"] [/TD] [TD="class: alt1 postcount"]8[/TD] [TD="class: alt1 reputation"][/TD] [TD="class: alt1 avatar"] [/TD] [/TR] [TR] [TD="class: alt1 username"]krzysztof76dr [/TD] [TD="class: alt1 homepage"] [/TD] [TD="class: alt1 postcount"]3[/TD] [TD="class: alt1 reputation"][/TD] [TD="class: alt1 avatar"] [/TD] [/TR] [TR] [TD="class: alt1 username"]magda0723 [/TD] [TD="class: alt1 homepage"] [/TD] [TD="class: alt1 postcount"]2[/TD] [TD="class: alt1 reputation"][/TD] [TD="class: alt1 avatar"] [/TD] [/TR] [TR] [TD="class: alt1 username"]malina1 [/TD] [TD="class: alt1 homepage"][/TD] [TD="class: alt1 postcount"]588[/TD] [TD="class: alt1 reputation"][/TD] [TD="class: alt1 avatar"][/TD] [/TR] [TR] [TD="class: alt1 username"]Marzena* [/TD] [TD="class: alt1 homepage"] [/TD] [TD="class: alt1 postcount"]3,141[/TD] [TD="class: alt1 reputation"][/TD] [TD="class: alt1 avatar"][/TD] [/TR] [TR] [TD="class: alt1 username"]massima [/TD] [TD="class: alt1 homepage"][/TD] [TD="class: alt1 postcount"]283[/TD] [TD="class: alt1 reputation"][/TD] [TD="class: alt1 avatar"][/TD] [/TR] [TR] [TD="class: alt1 username"]Rosi [/TD] [TD="class: alt1 homepage"] [/TD] [TD="class: alt1 postcount"]6[/TD] [TD="class: alt1 reputation"][/TD] [TD="class: alt1 avatar"][/TD] [/TR] [TR] [TD="class: alt1 username"]Thymus [/TD] [TD="class: alt1 homepage"] [/TD] [TD="class: alt1 postcount"]7[/TD] [TD="class: alt1 reputation"][/TD] [TD="class: alt1 avatar"][/TD] [/TR] [TR] [TD="class: alt1 username"]Tofipom [/TD] [TD="class: alt1 homepage"] [/TD] [TD="class: alt1 postcount"]94[/TD] [TD="class: alt1 reputation"][/TD] [TD="class: alt1 avatar"][/TD] [/TR] [TR] [TD="class: alt1 username"]Troja [/TD] [TD="class: alt1 homepage"] [/TD] [TD="class: alt1 postcount"]62[/TD] [TD="class: alt1 reputation"][/TD] [TD="class: alt1 avatar"][/TD] [/TR] [TR] [TD="class: alt1 username"]Tupsia [/TD] [TD="class: alt1 homepage"] [/TD] [TD="class: alt1 postcount"]6[/TD] [TD="class: alt1 reputation"][/TD] [TD="class: alt1 avatar"] [/TD] [/TR] [TR] [TD="class: alt1 username"]Weg [/TD] [TD="class: alt1 homepage"] [/TD] [TD="class: alt1 postcount"]917[/TD] [TD="class: alt1 reputation"][/TD] [TD="class: alt1 avatar"][/TD] [/TR] [/TABLE] Pokaż wyniki od 1 do 26 z 26 dogomaniacy z Głogowa Quote
Sarunia-Niunia Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 [FONT=book antiqua]Pokój na ziemi ludziom,[/FONT] [FONT=book antiqua] a w niebie cisza gwiazd, [/FONT] [FONT=book antiqua]grają anieli, świat się chlebem dzieli. [/FONT] [FONT=book antiqua]Świat ma dziś świąteczny blask… [/FONT] [FONT=book antiqua] Życzymy: [/FONT][FONT=book antiqua]Nastrojowych i Radosnych Świąt Bożego Narodzenia!!! Niech te Święta będą pełne Ciepła, Dobra, Nadziei, [SIZE=4]Radości, Pokoju i Miłości!!! Korunia, Nercio, [SIZE=4]Maxio, Killerek i ja...[/FONT] Quote
Recommended Posts