Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 484
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Smyku']Ale cudo przepiękne z Tibonka . Buziaki przekaż dla słodziaka , Mam nadzieję , że szybko Tibonka odnajdzie nowy kochający domek .
Mój foksiowaty też przywieziony ze schroniska .
Obiecałam fanty na bazarek i pamiętam , tylko kiepsko wyglądam z czasem . Postaram się ogarnąć w przyszłym tygodniu .[/QUOTE]

Dostałam juz fotki i opisy od Smyku, powstanie niedługo bazarek dla Tibonka :)

Posted

Z uszkiem coraz lepiej samopoczucie świetne i jak jakiś ocby go głaszcze to nasz Tibuś z obawy o uszko nie warczy jesteśmy na dobrej drodze jednak leki kosztują... bardzo dziękuję za fanty i pomoc w zrobienu bararku. Bardzo proszę o wstawienie go tutaj a będe rozsyłać ;)

Posted

[quote name='kalina5648']Z uszkiem coraz lepiej samopoczucie świetne i jak jakiś ocby go głaszcze to nasz Tibuś z obawy o uszko nie warczy jesteśmy na dobrej drodze jednak leki kosztują... bardzo dziękuję za fanty i pomoc w zrobienu bararku. Bardzo proszę o wstawienie go tutaj a będe rozsyłać ;)[/QUOTE]

jak zrobię na pewno wstawię:)

Posted

Kochani przepraszam, że tak rzadko piszę jednak mam ograniczony dostęp do internetu i właśnie teraz pisze Wam relacje ze schrona. Tibuś był dzisiaj ze mną na spacerku wygłaskany i wyściskany oczywiście :) Tibuś jest bardzo kochany i co chwila na spacerku prosił o odrobinę pieszczot ;) Siedzi sobie w kojcu i zajada karmę. Przez kilka dni grzał doopke w pomieszczeniu dla szczeniaków jednak nie podobało mu się tam za bardzo bo tam siedział praktycznie całe dni sam, a nasz Tibuś woli przesiadywać na kolankach przy człowieku. Dawno nie widziałam aby się tak cieszył. Cały czas skakał jak zapięłam go na smycz. Po naszym spacerze wychlipał miskę wody ;)

Posted

Niestety mam nadal te problnemy z internetem jednak wiem co slychać u Tibonka ;) Zadzwoniłam do pani kierownik i dowiedziałam sie, ze jest wszystko jak najlepiej z uszkiem już prowie dobrze tzn. nadal chore jednak Tibon tego nie czuje dzięki specjalistycznym lekarstwą od razu stał się radosniejszy. Wychodzi ładnie na spacerki bez smyczy i zawsze wiernie trzyma sie przy człowieku ;) Też radosnie podskakuje i domaga sie pieszczot. Z bazarku dla naszego przystojniaka została mi juz tylko ostatnia paczka do wyslania wszystkie cioteczki, które dostały już paczki bardzo sobie chwalą nowe rzeczy z czego bardzo sie ciesze bo to wszytsko tylko dla naszego psiaka. I zapomniałabym Tibonek bardzo goraco pozdrawia wszytskie cioteczki !! ;)

Posted

Kalinko, bazarek na Tibonka zrobie dopiero w listopadzie, mam troche zdrowotnych problemów z synem i musze teraz gonic z nim po rehabilitacjach, odezwe sie na pewno w listopadzie. Pamiętam o Was cały czas.:)

Posted

Malgoska napisał(a):
Kalinko, bazarek na Tibonka zrobie dopiero w listopadzie, mam troche zdrowotnych problemów z synem i musze teraz gonic z nim po rehabilitacjach, odezwe sie na pewno w listopadzie. Pamiętam o Was cały czas.:)

Kochana cioteczko nic się nie martw to ja muszę ci podziękować za chęć pomocy dla naszego Tibusia i za to że sama zaproponowałaś pomoc w bazarku ♥ A synek wyzdrowieje na 100% !! ;)

Posted

Dzisiaj w schronie mnie nie było jednak nadganiam jutro ;) Oczywiście zdam relacje ♥
Proszę zamawiać całusy, przytulanki i mizianki ;)

P.S
Może jakieś nowe zdjęcia się uda pstryknąć ;)

Posted

Dziś była super pogoda do spacerów. Było bardzo dużo wolontariuszy przez co każdy pies wyszedł na 2 spacery, a niektóre nawet 4. Gdyby tak mogło być codziennie i w każdym schronie... Tibon był chyba na jakiś 3 albo 4 spacerkach potem jeszcze biegał luzem i bawił się z innymi psiakami. Po spacerku ze mną weszłam z nim do kojca i zaczął się strasznie mocno przytulać ;) Dlatego mogę powiedzieć, że zamówienie od rity60 zrealizowane ;) Dziś było też dużo odwiedzających i rozdawali same smokołyki. Nasz Tibonek co chwila dostawał to coś bardziej smacznego. Porobiłam mu trochę zdjęć jednak te moje nie wyszły za ładne, dlatego poprosiłam panią kierownik aby to ona mu zrobiła. Zaraz wstawię i zobaczycie rezultat ;) .

Posted

Witajcie kochani coś tu cicho ostatnio :( Właśnie piszę ze schrona jest strasznie zimno i prawię nie czuję palcy jednak należy zdać relację. Z uszkiem Tibonka już jest wszystko dobrze nic z niego nie wycieka leki zostały wszystkie podane i jego samopoczucie znacznie się poprawiło. Nie wiem czy to przez pogodę jednak aż 3 psy odmówiły mi długiego spacerku dopiero Tibon przeszedł ze mną całe kółeczko. Na niego zawsze można liczyć ;) Jedyne co mnie martwi to jest to, że nie ma żadnego odezwu w jego sprawie :( Ma mnóstwo ogłoszeń jednak telefon milczy. Bądźmy pozytywnej myśli, może ktoś go wypatrzy i jeszcze przed zimą znajdzie nowy, kochany domek :) . Wracając do tematu schrona dzisiaj wszystkie psiaki dostały nie tylko suchą karmę, ale tez puszki, paszteciki i inne ;) Powiem wam też że jutro szykuje się pracowity dzień. Wydaje mi się, że będziemy dokładać słomę do bud bo zaczynają się przymrozki. Wyściskałam tez oczywiście naszego przystojniaka. Ze względu na to, ze jest jutro sobota pewnie będzie dużo wolontariuszy. Bardzo mnie cieszy, że uczniowie gimnazjum chcą spędzać swj wolny czas w schronisku ;)