Smyku Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 Cuda , cuda i jeszcze raz cuda . Jedna ogromna prośba do mamć , nie spuszczajcie jeszcze ze smyczy Tibonka i Tijki . Quote
MagdaTibon Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [quote name='Smyku']Cuda , cuda i jeszcze raz cuda . Jedna ogromna prośba do mamć , nie spuszczajcie jeszcze ze smyczy Tibonka i Tijki .[/QUOTE] Witam! Dlaczego nie mamy spuszczać psiaków ze smyczy? Tibona spuszczamy od poczatku bo tylko wtedy porządnie sie załatwi, na smyczy ma opory, lubi wolnośc chłopak ;) Quote
phase Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [quote name='MagdaTibon']Witam! Dlaczego nie mamy spuszczać psiaków ze smyczy? Tibona spuszczamy od poczatku bo tylko wtedy porządnie sie załatwi, na smyczy ma opory, lubi wolnośc chłopak ;)[/QUOTE] Chodzi bardziej o to, że nie znacie jeszcze do końca Tibonka, poznajecie się. W każdym momencie może chłopak się przestraszyć czegoś, usłyszeć huk, za czymś pobiec i zaginie. Quote
AGA1979 Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [B][COLOR=#800080]Kalina- witaj, Tramp chyba faktycznie pozazdrościł Tibonkowi :diabloti: [/COLOR][/B] Quote
kalina5648 Posted March 29, 2013 Author Posted March 29, 2013 [quote name='AGA1979']Kalina- witaj, Tramp chyba faktycznie pozazdrościł Tibonkowi :diabloti: Tak same metamorfozy :) Zaraz wyślę maila do Tiki jak tam dziewczyna wygląda :) Quote
kalina5648 Posted March 30, 2013 Author Posted March 30, 2013 KOCHANE CIOTECZKI WESOŁYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT! Quote
AGA1979 Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 Piękne życzenia, Wam również wszystkiego dobrego na te święta :loveu: Quote
kalina5648 Posted April 2, 2013 Author Posted April 2, 2013 Cioteczki i co ja mam teraz pisać moich kochanych Foxów w schronie nie ma,ja właśnie siedzę sobie przy schroniskowym komputerze i myślę co by tu wam przekazać. Może już niedługo będę miała nowy wątek :) Quote
AGA1979 Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 [quote name='kalina5648']Cioteczki i co ja mam teraz pisać moich kochanych Foxów w schronie nie ma,ja właśnie siedzę sobie przy schroniskowym komputerze i myślę co by tu wam przekazać. Może już niedługo będę miała nowy wątek :)[/QUOTE] Witaj Kalino - a co takiego ciekawego szykujesz, zdradź tajemnicę jestem ciekawa :crazyeye: please :lol: Quote
Recommended Posts