Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 484
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Smyku']Cuda , cuda i jeszcze raz cuda .
Jedna ogromna prośba do mamć , nie spuszczajcie jeszcze ze smyczy Tibonka i Tijki .[/QUOTE]

Witam! Dlaczego nie mamy spuszczać psiaków ze smyczy? Tibona spuszczamy od poczatku bo tylko wtedy porządnie sie załatwi, na smyczy ma opory, lubi wolnośc chłopak ;)

Posted

[quote name='MagdaTibon']Witam! Dlaczego nie mamy spuszczać psiaków ze smyczy? Tibona spuszczamy od poczatku bo tylko wtedy porządnie sie załatwi, na smyczy ma opory, lubi wolnośc chłopak ;)[/QUOTE]

Chodzi bardziej o to, że nie znacie jeszcze do końca Tibonka, poznajecie się. W każdym momencie może chłopak się przestraszyć czegoś, usłyszeć huk, za czymś pobiec i zaginie.

Posted

Cioteczki i co ja mam teraz pisać moich kochanych Foxów w schronie nie ma,ja właśnie siedzę sobie przy schroniskowym komputerze i myślę co by tu wam przekazać. Może już niedługo będę miała nowy wątek :)

Posted

[quote name='kalina5648']Cioteczki i co ja mam teraz pisać moich kochanych Foxów w schronie nie ma,ja właśnie siedzę sobie przy schroniskowym komputerze i myślę co by tu wam przekazać. Może już niedługo będę miała nowy wątek :)[/QUOTE]

Witaj Kalino - a co takiego ciekawego szykujesz, zdradź tajemnicę jestem ciekawa :crazyeye: please :lol: