Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Malgoska napisał(a):
Z Warszawy jest też Nutusia, EwaMarta, one na pewno super by przeprowadziły wizytę:)

No właśnie Nutusia... że też nie pomyslałam... ciekawe tylko, jak to daleko od Niej.... zaraz spróbuję się do Niej dodzwonic:)

• Replies 484
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sarunia-Niunia napisał(a):
Kalinko, rozmawiałam z Nutusią, od Niej to daleko, ale poleciła napisać do orpha - to doświadczona Cioteczka i ponoć niedaleko Alei USA...

Cioteczki napisałam do niej jednaj od 2 dni zadnego odezwu nie wiem co zrobić moze na facebooku ktos jest?

Posted

Olena84 napisał(a):
To chyba ten wątek psiaka co szuka wizyty przedadopcyjnej.
Zaraz dzwonie do panstwa i sie umawiam na wizyte!

Edit: umowiona jestem na czwartek na 18.30

Tak, tak to my dziękuję bardzo :)

Posted

Olena84 napisał(a):
Czy jest cos o co powinnam specjalnie wypytac?

Olena spytaj czy znają foksy,ich temperament i zywiołowość,nie każdy sobie radzi z takim ADHD...To pies dla w miarę aktywnych ludzi.

Posted

Olena84 napisał(a):
No ja tez, zwlaszcza ze napisalam przypomnienie o wizycie i pani napisala o przeniesieniu, hmm, gorzej jakbym sie dowiedziala juz jadąc;), a jutro piatek moze być korek;/

No właśnie,a najgorzej mnie wkurza,jak niektórzy robią łaskę,że chcą adoptować...

Posted

Kochana cioteczki no to zaciskamy kciuki za jutrzejszą wizyte, wydaje mi sie, ze to przez te walentynki trzeba być pozytywnej myśli :) A TYMCZASEM KOLEJNA WSPANIAŁA WIADOMOŚĆ TRAMP W NAJLBIŻSZYM CZASIE TAKŻE JEDZIE DO NOWEGO DOMKU :) JUŻ PO WIZYCIE WSZYSTKO SUPER, PAŃSTWO ODPOWIEDZIALNI ;) kolejny szczęściarz zamieszka w Tomaszowie mazowieckim :)