Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kalina5648']Tijka = psi anioł
mieszka sobie w tym budynku i jest badzo czysta nie rozsypue jedzenia, nie wylewa wody i nie przeosi sobie panna posłanka ![/QUOTE]
Normalnie pies-ideał:razz:

• Replies 484
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='JamniczaRodzina.']Piękny duecik :loveu:[/QUOTE]

Och to prawda tak świetnie dogadujących się między sobą Fox Terierków jeszcze w schronie nie mieliśmy :) Ta dwójka zawsze wychodzi razem na spacery, zawsze bawią sie ze sobą, zawsze biegają razem na wybiegu ♥ Teraz Tijka grzeje sobie doopke w ciepłym budynku, a Tibonek został w kojcu i pewnie za nią czeka :( Dostałam informacje, że ten biedak troche tak jakby posmutniał :( mam nadzieję, że mu przejdzie bo Tibon zawsze taki wesoły i wspaniały psiak ♥

Posted

[quote name='Sarunia-Niunia']No widzisz Kalinko sama... i jak Ich tu rozdzielić????
Koniecznie weźcie Tibonka na "pożegnanie" Tijki... może i Jemu się wtedy uda....[/QUOTE]

Na 100% Tibon idzie się pożegnać ♥

Posted (edited)

Jesli cos nie wypali biore sie za ogloszenia, ale mam nadzieje, ze sie uda!
zamowilam pakiecik oglsozen z zastrzezeniem ze czekam do dnia adopcji suni;)

Edited by Olena84
Posted

TAK JUŻ TYLKO PIĘĆ DNI!!
kochane cioteczki mam Wam dużo do przekazania. Po pierwsze dziś bez zdjęcia, ale mam nadzieję, że jutro pojawią się jakieś nowości ;) Po drugie jutro ostatni weekend Tijki w schronie trzeba ten czas bardzo dobrze wykorzystać. Dlatego jutro jadę do schrona do naszych wspaniałych psiaków. Tzn. Jeszcze nie załatwiłam sobie transportu, ale w najgorszym wypadku pójdę pieszo. Spacerek jeszcze nikomu nie zaszkodził ;)

Posted

Dowiedziałam się, pani od Tijki czyta moj wątek ;) Pragne powiedzieć, że była rozważana opcja adopcji też Tibonka jednak tak jak wcześniej pisałam to wielka odpowiedzialność. Nie mogę się doczekać, aż w końcu poznam tą wspaniałą rodzine. Pani pragnie cioteczki przekazać , ŻE TO CO ROBOCIE JEST JEDNYM SŁOWEM WSPANIAŁE, ŻE POTRZEBA WIĘCEJ TAK WSPANIAŁYCH LUDZI JAK WY I ŻE JEST TO KAWAŁ WIELKIEJ ROBOTY! Pani tak sie przejęła tym że nie może zaadoptować jeszcze Tibona że porozsyłała jego wątek po swoich znajomych i po rodzinie z nadzieją, że jakieś serduszko zechce go pokochać :) Na razie ode mnie tyle ;)

Posted

cioteczki zmiana planów. Jestem w schronie i zaraz pożegnam się z tijką :) oboje z tibonkiem są tu obok mnie i wyczekują państwa :) oczywiście żeby wszystko nie było tak piękne zapomniałam aparatu i kilka zdjęć zrobiłam telefonem. Jak mi się uda je wrzucić to wam pokażę :) jestem bardzo podekscytowana już za jakąś chwilę spotkamy się z tą wspaniałą rodziną :) powodzenia tijka !!!!

Posted

Strasznie mi żal Tibonka :-(, najpierw szczęśliwy kolega pojechał do domku, teraz Tija znalazła swoje szczęście, a kochany Tibonek...został na warcie. Koniecznie jego też musi pokochac' prędko jakiś dobry Człowiek. Tija, szczęśliwego życia w nowej Rodzince :loveu:.

Posted

Piękne zdjęcia, a na nich szczęśliwa Tijka:loveu:....
Tijce i Jej Wspaniałej Rodzince życzymy samego dobra!!!!!!

Tibonku:loveu: kochany nasz, życzę i Tobie, żebyś jak najszybciej mógł się wylegiwać na swojej kanapie tak, jak twoja przyjaciółka Tija...

Posted

KILKA SŁÓW OD WSPANIAŁYCH WŁAŚCICIELI :)
Piesek marzenie, nygusek na mxa, upatrzyła sobie narożnik w salonie i go okupuje, na szczęście jest taka mała, że się mieścimy bez problemu . Zjadła małą puszeczkę Chapi, została wyczesana co z resztą jej się bardzooooooooooo podobało . Po wieczornym spacerze zostanie wykąpana. Oczywiście te zdjęcia nie są ostatnimi, kolejne również dostaniesz. TIJK jest słodziutka, grzeczniutka po prostu kochana psinka