Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 484
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na Tibonka też kiedyś przyjdzie kolej :) Martwi mnie tylko, że trwa to tak długo. To właśnie on był pierwszym Fox terierem w którym się zakochałam i dzięki niemu pokochałam tą rasę :) wszystkie Foxy które tylko przez jakiś czas gościły na jego watku są już w nowych domkach, a nasz Tibon nadal w schronie :(

JEST I TOBONKE (ZDJĘCIE STRASZNIE NIEWYRAŹNE BO ROBIONE TELEFONEM )

Posted

POZDROWIENIA OD TIJKI ♥
Dziewczyna ma się świetnie. Biega w śniegu jak szalona. Dzisiaj była u weta bo ma małe zapalenie ucha zewnęrznego. Pani wyczyściła uszka, podała leki i zastrzyk. Następna wizyta w czwartek i w sobote kontrolnie. Weterynasz mówi, że reszta jest super, a zapalenie jest lekkie w porę zdiagnozowane, więc za tydzień będzie po sprawie :)

Posted

Może tymi informacjami ożywie towarzystwo :)

w tą sobotę nasz tibonek będzie miał gości. Siostra pana który zaadoptował tijke przyjedzie do nas wraz z mężem i swoimi dziećmi. Wtedy też na 100% będę w schronie i poznam tą rodzine :-) pani też jest bardzo miła.:-) to chyba rodzinne. Nic tylko się cieszyć i trzymać kciuki . Doszły mnie słuchy, że panstwo nie mogą się już doczekać i uszykowali nawet coś specjalnego dla naszego tibonka .

Posted

kalina5648 napisał(a):
Może tymi informacjami ożywie towarzystwo :)

w tą sobotę nasz tibonek będzie miał gości. Siostra pana który zaadoptował tijke przyjedzie do nas wraz z mężem i swoimi dziećmi. Wtedy też na 100% będę w schronie i poznam tą rodzine :-) pani też jest bardzo miła.:-) to chyba rodzinne. Nic tylko się cieszyć i trzymać kciuki . Doszły mnie słuchy, że panstwo nie mogą się już doczekać i uszykowali nawet coś specjalnego dla naszego tibonka .

O Jesoo, to może Tibcio tez w końcu znajdzie swoje miejsce na ziemi?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale byłoby SUPER!!!!!!!
Kalinko - kapitalne wieści, kapitalne!!!!
Naprawdę nie wiesz nic więcej, czy nie chcesz zapeszać;)?

Posted

WIADOMOŚCI OD TIJKI

Tijka wróciła od weta :-). Byla na kontroli, dostala zastrzyk, panni wyczyściła uszka i jest ok. W sobote kontrola :-). Dostała też kołnierz kropelki na pchły itp. Już jest nasza Tijka umuwiona do fryzjera, jak tylko wiosna zapuka do okna to będzie wspaniale obcięta :-)

Posted

Tibonku, trzymamy :kciuki::kciuki::kciuki: na 8 łap i 2 ręce ;) za udaną wizytę w sobotę. Należy Ci się wspaniały domek, śliczny foksiu :loveu: