Figunia Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Ogromnie cieszy szczescie Tijeczki !!! Wierze, ze Ci Panstwo nie zostawia Tibonka i beda szukac dla niego rownie wspanialego domku. Quote
kalina5648 Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 Tak Tijeczka ma raz na ziemi! Straszny z niej nygusek. Każdą wolną chwilkę jak może to wykorzystuje na spanie zaklimatyzowała się bardzo szybko i jest bardzo szczęśliwa :) Quote
kalina5648 Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 OSTATNIE ZDJĘCIE TIJKI I TIBONKA RAZEM. TROCHĘ NIEWYRAŹNE BO ROBIONE TELEFONEM :) Quote
kalina5648 Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 OTO PIERWSZE ZDJĘCIE JAKIE DOSTAŁĄM PO WYJEŹDZIE TIJECZKI :) KONIEC ŚWIATA RELAX NA MAXA :) Quote
kalina5648 Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 TIJKA NIE MOŻE SIĘ ZDECYDOWAĆ TYLE RĄK DO GŁASKANIA ♥ Quote
Figunia Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Tibonku, Ty tez musisz byc taki szczesliwy!!!!:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
kalina5648 Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 KOCHANE CIOTECZKI CZY TO NIE WSPANIAŁY WIDOK WIDZIEĆ TAK SZCZĘŚLIWĄ RODZINKĘ ? :) Quote
JamniczaRodzina. Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Cudny widok:loveu: i tak też bym chciała niedługo zobaczyć Tibonka. Quote
kalina5648 Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 Na Tibonka też kiedyś przyjdzie kolej :) Martwi mnie tylko, że trwa to tak długo. To właśnie on był pierwszym Fox terierem w którym się zakochałam i dzięki niemu pokochałam tą rasę :) wszystkie Foxy które tylko przez jakiś czas gościły na jego watku są już w nowych domkach, a nasz Tibon nadal w schronie :( JEST I TOBONKE (ZDJĘCIE STRASZNIE NIEWYRAŹNE BO ROBIONE TELEFONEM ) Quote
Sarunia-Niunia Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Tibonku - kochany Foxiu, życzę Ci jak najszybciej, jak najcudowniejszego domku!!!!!!!!!!!!! Hm, ciekawe w czym tkwi tajemnica tego, że Tibuś wciąż bez domku... takie Cudełeczko!!! Quote
kalina5648 Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 Cioteczki co tu tak ciocho? A oto jedno zdjęcie tego jedynego i wspaniałego przystojniaka, które odnalazłam przegladając stare foldery :) Quote
Basieńka1997 Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Tibonek :loveu: Ps. Kalina, wiesz już coś? Daj mi znać jak najszybciej :) Quote
kalina5648 Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 POZDROWIENIA OD TIJKI ♥ Dziewczyna ma się świetnie. Biega w śniegu jak szalona. Dzisiaj była u weta bo ma małe zapalenie ucha zewnęrznego. Pani wyczyściła uszka, podała leki i zastrzyk. Następna wizyta w czwartek i w sobote kontrolnie. Weterynasz mówi, że reszta jest super, a zapalenie jest lekkie w porę zdiagnozowane, więc za tydzień będzie po sprawie :) Quote
kalina5648 Posted March 14, 2013 Author Posted March 14, 2013 Może tymi informacjami ożywie towarzystwo :) w tą sobotę nasz tibonek będzie miał gości. Siostra pana który zaadoptował tijke przyjedzie do nas wraz z mężem i swoimi dziećmi. Wtedy też na 100% będę w schronie i poznam tą rodzine :-) pani też jest bardzo miła.:-) to chyba rodzinne. Nic tylko się cieszyć i trzymać kciuki . Doszły mnie słuchy, że panstwo nie mogą się już doczekać i uszykowali nawet coś specjalnego dla naszego tibonka . Quote
JamniczaRodzina. Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Tibonkowi szykuje się domeczek ?;)Czy tylko odwiedzinki. Quote
Sarunia-Niunia Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 kalina5648 napisał(a):Może tymi informacjami ożywie towarzystwo :) w tą sobotę nasz tibonek będzie miał gości. Siostra pana który zaadoptował tijke przyjedzie do nas wraz z mężem i swoimi dziećmi. Wtedy też na 100% będę w schronie i poznam tą rodzine :-) pani też jest bardzo miła.:-) to chyba rodzinne. Nic tylko się cieszyć i trzymać kciuki . Doszły mnie słuchy, że panstwo nie mogą się już doczekać i uszykowali nawet coś specjalnego dla naszego tibonka . O Jesoo, to może Tibcio tez w końcu znajdzie swoje miejsce na ziemi?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale byłoby SUPER!!!!!!! Kalinko - kapitalne wieści, kapitalne!!!! Naprawdę nie wiesz nic więcej, czy nie chcesz zapeszać;)? Quote
kalina5648 Posted March 14, 2013 Author Posted March 14, 2013 WIADOMOŚCI OD TIJKI Tijka wróciła od weta :-). Byla na kontroli, dostala zastrzyk, panni wyczyściła uszka i jest ok. W sobote kontrola :-). Dostała też kołnierz kropelki na pchły itp. Już jest nasza Tijka umuwiona do fryzjera, jak tylko wiosna zapuka do okna to będzie wspaniale obcięta :-) Quote
JamniczaRodzina. Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 To będzie niezła lasencja z Tijki.:lol: Quote
JamniczaRodzina. Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Jutro sobota czekam niecierpliwie na wieści:nerwy: Quote
sybil Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Tibonku, trzymamy :kciuki::kciuki::kciuki: na 8 łap i 2 ręce ;) za udaną wizytę w sobotę. Należy Ci się wspaniały domek, śliczny foksiu :loveu: Quote
Recommended Posts