Jump to content
Dogomania

Dług w lecznicy 5.900 zł,błagam o pomoc,Osoba od 40 lat pomagajaca zwierzetom teraz sama potrzebuje pomocy.

Recommended Posts

Posted

[quote name='DORA1020']Chyba Becia z nimi rozmawiala i mowila,ze nie moga pomoc.
niech ktos wysle mi na maila te zdjecia,to zrobie chociaz kilka ogloszen
nie ma na co czekac.[/QUOTE]
Ja mam te zdjęcia od wetki,ale nie wydaje mi się,że staruszek znajdzie poprzez ogłoszenia dom;liczyłam raczej na jakąś organizację dla staruszków lub w szczególności dla spanieli;oprócz Kastora są pewnie jakieś inne

Posted

[quote name='ala123']Ja mam te zdjęcia od wetki,ale nie wydaje mi się,że staruszek znajdzie poprzez ogłoszenia dom;liczyłam raczej na jakąś organizację dla staruszków lub w szczególności dla spanieli;oprócz Kastora są pewnie jakieś inne[/QUOTE]
sa,ale gdzie???nie mam pojecia kto moglby pomoc
a moze trzeba mu watek zalozyc?

Posted

[INDENT][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/247176-Bardzo-kobiece-sprawy-do-1-pa%C5%BAdziernika-2013-godz-22-00"]
[/URL][SIZE=3][I][B][COLOR=#ff0000]Zapraszam na audiobooki [/COLOR][/B][/I][/SIZE]:bye:
[SIZE=4][I][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/247569-Audiobooki-Christian-Grey-Millennium-i-inne-do-5-pa%C5%BCdziernika-2013-godz-22-00"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...013-godz-22-00[/URL][/I][/SIZE]

[/INDENT]

Posted

W 1 poscie wpisalam numer konta Handzi,na ktore mozna wplacac pieniazki.
Na konto Magdy/kudlataja/ prosze juz nie wpacac,bo Magda rzadko tu zaglada.
I podalam adres Krystyny.

Posted

[quote name='DORA1020']W 1 poscie wpisalam numer konta Handzi,na ktore mozna wplacac pieniazki.
Na konto Magdy/kudlataja/ prosze juz nie wpacac,bo Magda rzadko tu zaglada.
I podalam adres Krystyny.[/QUOTE]
Zapomniałam się i kolejna moja wpłata dla Pani Krystyny poleciała na konto kudłataji - przepraszam :oops:

Posted

[quote name='Livka']Zapomniałam się i kolejna moja wpłata dla Pani Krystyny poleciała na konto kudłataji - przepraszam :oops:[/QUOTE]

Nic nie szkodzi,kudlata napewno odda pieniazki Krystynie.Bardzo dziekuje:)
To byla wplata za wrzesien?

Posted

[quote name='DORA1020']Nic nie szkodzi,kudlata napewno odda pieniazki Krystynie.Bardzo dziekuje:)
To byla wplata za wrzesien?[/QUOTE]
Nie, to już była za październik, zawsze około 10-go robimy przelewy dla wszystkich :)

• 2 weeks later...
Posted

Rozmawialam z Krystyna,zwierzaki choruja,jest znowu dług w lecznicy z tego co wiem.
Koty nie bardzo chca jesc karme drobiowa(mówię o suchej),z wołowina jedza,a z drobiem nie bardzo,wiec chyba warto kupować coś co zjedza ...

Posted

Witam i przesyłam już jak rozumiem ostatnie rozliczenie ode mnie. Rzeczywiście rzadko zaglądam na dogo, ale wszystkie pieniądze sktupulatnie Krystynie przkazywałam, przede wszystkim płacąc jej rachunki za telefon i prąd.
Coś tam sobie działam w terenie, pomagam jak umiem, na komputer już nie strcza mi czasu i energii. Nie wiem już nawet czy pisałam rozliczenie za wrzesień?

Do 10.09 miałam na swoim koncie [B]70 z[/B]ł, po tym terminie wpłynęły do mnie dla Krystyny jeszcze następujące pieniądze
[B]10.09 Livka 50zł
Razem 120zł

Po tej wpłacie we wrześniu Krystyna dołożyła jeszcze 60zł i zapłaciłam jej rachunek za energię elektryczną w kwocie 180zł i konto wyszło na zero.

Ostatnia wpłata to

10.09 Livka 50zł

[/B]Przekażę te pieniądze Krystynie, albo przeleję na rachunek Handzi. Dziękuję za dotychczasową współpracę. Gdyby wystąpiły jakieś niejasności proszę o kontakt, wszystko postaram się wyjaśnić. Pozdrawiam, m.

[quote name='Livka']Zapomniałam się i kolejna moja wpłata dla Pani Krystyny poleciała na konto kudłataji - przepraszam :oops:[/QUOTE]

Posted

[quote name='kudlataja']Przepraszam pomyliłam się, jestem zmęczona oczywiście [B]odstatnia wpłata była 10.10.[/B][/QUOTE]
Bardzo dziekuje Magda za rozliczenie:)
niestety pracy mamy coraz wiecej,coraz wiecej wyrzucanych zwierzakow:(

• 3 weeks later...
Posted

Kolejny uratowany przez Krystynę 2 miesięczny kociaczek znalazł DT na Miau. Dzieki sfinansowaniu biletow przez Wilhelm Krystyna przywiozła go dzis do Lublina razem z drugą zajmojską sierotką. Stamtad pojechaly ze mna do DT w Wawie. Dziekujemy Beci za pomoc w Lublinie :)

Posted

[quote name='Becia Lublin']w imieniu Krysi chciałam bardzo podziękować Ali113 i Dorze za to, że dziś pojechały szukać zaginionej kotki :loveu:[/QUOTE]
Znalazła się ?

Posted

A mi jest przykro, że za moje pieniądze jechał jeszcze jakiś kot i nie mieliśmy o tym żadnego pojęcia.Ciężko pracujemy na pieniądze. Czy osoby , które dawały drugiego kota ( nie wiem kto) mogłyby się dorzucić do podróży?

Posted

[quote name='funia']Znalazła się ?[/QUOTE]

Nie znalazla sie:( domowa kotka:(
strach pomyslec co ja czeka
jak rozmawialam z Krystyna w czwartek to bardzo ja prosilam,zeby pojechala szukac i zadzwonila do Kroniki Tygodnia,zeby dali ogloszenie
ze nie miala czym pojechac ...rozumiem
pojechalysmy z ala123,powiesilysmy ogloszenie na przystanku autobusowym,bylysmy na stacji paliw,i u ludzi
ale ze Krystyna nie zadzwonila do Kroniki Tygodnia to jest mi przykro,tymbardziej,ze bardzo ja o to prosilam
mimo wszystko ja zadzwonilam do redaktora Leszka Wojtowicza,prosilam go o zamieszczenie ogloszenia we wtorkowym wydaniu,zgodzil sie ,tylko mial zadzwonic do Krystyny i sie dowiedziec jak to sie stalo,.ze kotka uciekla
no i nici.........Krystyna chyba nie odbierala telefonow,zebym wiedziala,ze tak bedzie pewnie sama bym tego dopilnowala
ale dzwonilam do Krystyny i mowilam jej,ze p.Leszek ma zadzwonic,bardzo mi przykro,bo placz niczego nie zalatwi,trzeba bylo zrobic wszystko,zeby ja znalezc,ale nie wszystko zostalo zrobione.

Posted

A co zrobila pani, ktora nie upilnowala kotki? Szuka tez? Ufundowala nagrode za znalezienie? Jest informacja na plakacie o wysokosci nagrody?

Posted

[quote name='ludka']A co zrobila pani, ktora nie upilnowala kotki? Szuka tez? Ufundowala nagrode za znalezienie? Jest informacja na plakacie o wysokosci nagrody?[/QUOTE]
Nie wiem co zrobila ta pani,o calej sprawie wie dokladnie Krystyna,pomoglam na tyle na ile moglam.

Posted

Ale na plakacie nie ma nic o nagrodzie? Jesli nie ma, to kiepsko. Bo nawet jak ktos zobaczy kotke, to niekoniecznie go to wzruszy, znajac Wasze realia.