Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Państwo dzwonili wieczorem. Są zachwyceni dziewczynami, zresztą Gaspar też. Zapoznanie odbyło się bez zgrzytów. Tak jak myślałam, Gaspar i Miśka urzędują razem natomiast Nala woli być przy ludziach.

• Upvote 1
Posted

Tak miałam nadzieję, że tak będzie bo Miśka to super laska :D 

ja się rozwijałam umysłowo na seminarium - dzięki wielkie Ulka, że ogarnęłaś jak zawsze :D bardzo mi szkoda, że nie mogłam się spotkać z Państwem G, no ale nie da się wszystkiego na raz; z Rudą się trochę pobawiłyśmy, a raczej próbowałyśmy bo dzikusek ze wsi i nie chciała się wczoraj otworzyć, dziś już lepiej - czyli jest nadzieja :D 

Problem ogromny mam z Viki - w ciągu weekendu 5 ataków padaczki :( pierwszy w nocy z piątku na sobotę, potem jak Jarek był sam z psami, potem jak wróciłam, potem w nocy i teraz niedawno jak już byłam w domu :( nie wiem co się dzieje! czemu aż 5?! strasznie dużo :(

Posted

Biedna Vikusia :(

Ja od dwóch tygodni bez TZ-ta więc mam zapierdziel...

Sisi jest grzeczna - czasami ma wpadki z sik (rano) ale jest bardzo zrównoważona i spokojna. Fajowy z niej pisiundelek :)

Posted

a co to za seminarium było? o czym ? Jak ujarzmić złego potffffffforrrrrrrrrra? ;)

Biedna Vikulinka, kurde no! oby się uspokoiło!

Bardzo się cieszę z adopcji dziewczynek!

Posted

Monika, z Vikunią to może być spowodowane pogodą. :(  

Mnie od trzech dni znowu serducho szwankuje  ..i to mam przy takiej pogodzie (szczególnie gdy wieje)

Posted

Pogoda wplywa źle jak coś nie halo  :( Zmorka  po tym jak nam tydzień temu upadała na razie tfu tfu nieźle.  Ale mama cierpi. I ja trzeci dzień z bólem głowy ( co jest dziwne bo u mnie ból głowy to rzadkość).

Posted

Jak dziś Vikusia? Mam nadzieję, że to wpływ pogody. Ja też okropnie się czułam przez weekend, stawy nie dały nic zrobić. :( Silny front musiał iść.

Co to za seminarium, napisz coś.

Posted

Vikulina miała wczoraj wieczorem szósty atak, potem noc spokojna i mam wrażenie, że wraca do siebie już - dziś jedziemy do weta, ale nie wiem co niby miałby zrobić :(  pogoda jest okropna dla takich wrażliwych psów jak ona - ogromny niż, wiatr - kolejne dni też mogą być trudne. 

Seminarium z Paulą Gumińską - mistrzyni frisbee i agility, ale nie tylko o tym było na seminarium - było głównie o motywacji, zabawie, nagradzaniu - większość (jak nei wszystkie :D ) psy coś tam już ćwiczą, sporo potrafią - my z rudą byłyśmy świeżynki, ale popatrzyłam, popróbowałam, Rudy się w pierwszy dzień na mnie wypiął na maxa i najwazniejsze było cudze żarcie, ale poćwiczymy i może coś tam fajnego się uda pobawić - na pewno nie mam aspiracji do zawodów jakichkolwiek bo ja się nie nadaję :p ale pobawić się można; ja bym musiała na to samo semi iść jeszcze z pięć razy albo sobie nagrać zeby pamiętać wszystko co mi się podobało...