wojtuś Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 (edited) Kochani :) 1 lutego 2014 pojawił się wpis na FB: Psy Z Olkusza[FONT=lucida grande]Trufelka już ma dom. https://www.facebook.com/psy.zolkusza/media_set?set=a.311470235647989.1073741842.100003550449356&type=1 [SIZE=3]a tytuł wydarzenia Trufelki na FB zmienił się na : "MA DOM - Trufla" Gdyby Iwoniam napisała ze swojego profilu byłoby jasno i super, a tak napisał ktoś kto jest organizatorem wydarzenia "Psy z Olkusza" na FB, choć myślę że to Iwoniam zrobiła wpis. Szczęśliwa bądź Trufelko w swoim domu :) [/FONT] Edited February 5, 2014 by wojtuś Quote
Alojzyna Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 tutuł albumu ja zmieniłam, po tym, jak w komentarzach pojawił się wpis, że Trufelka ma dom Z uwagi na to, że wątki olkuskie zamarły a większośc prezentowanych tam psów ma już swoje domy - już nie prowadzę tej strony. Jeszcze będę tam jakiś czas wchodzić, aby udostępniać galerie psów z Harbutowic... przykro, że tak się tu porobiło, bo teraz olkuskie psy zdane sa na łaskę Palki i jego siepaczy... :( Quote
wojtuś Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 Dzięki Alojzyno, tak, na razie nikt z osób które ratowały psiaki w Olkuszu, łącznie z "miśkami" nie mają tam wstępu.... Quote
Becia66 Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 [quote name='Alojzyna'] przykro, że tak się tu porobiło, bo teraz olkuskie psy zdane sa na łaskę Palki i jego siepaczy... :([/QUOTE] i po co ta jatka była, ciekawa jestem kto teraz czuje satysfakcje. Quote
Marycha35 Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 [quote name='wojtuś']Kochani :) 1 lutego 2014 pojawił się wpis na FB: Psy Z Olkusza[FONT=lucida grande]Trufelka już ma dom. https://www.facebook.com/psy.zolkusza/media_set?set=a.311470235647989.1073741842.100003550449356&type=1 [SIZE=3]a tytuł wydarzenia Trufelki na FB zmienił się na : "MA DOM - Trufla" Gdyby Iwoniam napisała ze swojego profilu byłoby jasno i super, a tak napisał ktoś kto jest organizatorem wydarzenia "Psy z Olkusza" na FB, choć myślę że to Iwoniam zrobiła wpis. Szczęśliwa bądź Trufelko w swoim domu :) [/FONT] Ale gdzie ten domek jest?????? Quote
barb Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 [quote name='Marta72']zimy u nas było klika dni zdecydowanie z jesieni wiosna się robi :) Szczęsciarka o siostrzyczkę Trufelkę nie jest zazdrosna:)[/QUOTE] U nas zima byla bardzo ostra i dalej nie odpuszcza. Choć od trzech dni w południe świeci słoneczko i tamperatura znacznie się podnosi. Quote
barb Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 (edited) Zapraszam na wątek do sympatycznego dziesięcioletniego Fileta, ktory zbiera na opuszczenie schroniska http://www.dogomania.pl/forum/threads/250659-FILETOWI-brakuje-aż-240-zł-deklaracji-na-opuszczenie-schronu!-pomóz-błagam-! i na bazarek dla niego - link w moim podpisie. Edited February 6, 2014 by barb Quote
Marta72 Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 ma dom....przecież jest u Iwonam.... nie rozumię, dlaczego sadzicie, że jest inaczej Quote
Guest Elżbieta481 Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 Problem w tym,że nikt nie ośmieli się sądzić inaczej nieprawdaż? (wypowiedż sarkastyczna..) Elżbieta 1 Quote
wojtuś Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 [quote name='Marycha35']Ale gdzie ten domek jest??????[/QUOTE] [quote name='Marta72']ma dom....przecież jest u Iwonam.... nie rozumię, dlaczego sadzicie, że jest inaczej[/QUOTE] Tak Marto, jestem przekonany, że Trufelka ma dom u Iwoniam. Quote
inka33 Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 [quote name='wojtuś']Tak Marto, jestem przekonany, że Trufelka ma dom u Iwoniam. A na jakiej podstawie masz to przekonanie...? Zresztą, gdybyś miał pewność, to nie bylo by chyba o czym mówić w ogóle. Niezmiennie zaciskam za Truflę... :kciuki: Edit: Nie, nie chcę "podkręcać" atmosfery. Chcę móc wierzyć. Wiedzieć. Dlatego pytam. Quote
Nadziejka Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 :thumbs: i ja zaglądam i sciskam :iloveyou: Quote
wojtuś Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 [quote name='wojtuś']Tak Marto, jestem przekonany, że Trufelka ma dom u Iwoniam.[/QUOTE] [quote name='inka33']A na jakiej podstawie masz to przekonanie...? Zresztą, gdybyś miał pewność, to nie bylo by chyba o czym mówić w ogóle. Niezmiennie zaciskam za Truflę... :kciuki: [COLOR=#0000ff]Edit:[/COLOR] Nie, nie chcę "podkręcać" atmosfery. Chcę móc wierzyć. Wiedzieć. Dlatego pytam.[/QUOTE] Inka, Kochani - wczoraj uzyskałem potwierdzenie i jest tak jak napisałem :):) Quote
barb Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 [quote name='wojtuś']Inka, Kochani - wczoraj uzyskałem potwierdzenie i jest tak jak napisałem :):)[/QUOTE] Rozumiem, że byłeś w odwiedzinach u Trufli i stąd absolutna pewność ? Tylko dlaczego wciąż jest poszukiwana na stronie KTOZ [url]http://ktoz.eadopcje.org/zaginione[/url] ? Quote
Marta72 Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 Wojtuś widzę dałeś się wciągnąć w ten pełen sekretów i tajemnic spektakl :( i przyjąłeś tę taktykę :( po co pisać tak enigmatycznie "uzyskałem potwierdzenie" a z resztą ..po co ja się jeszcze w tym temacie wypowiadam... Quote
wojtuś Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 Basiu, Marto - staram się nie wdawać w żadne kłótnie, Los Trufelki jest dla mnie szczególny. Wczoraj po prostu zadzwoniłem do Iwoniam - wypytałem o Trufelkę :) Quote
Marta72 Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 Wojtuś skoro rozmawiałeś z domem, który adoptował Truflę a nic nie piszesz wnioskuję że masz zakaz pisania co u Trufli i uznałeś go za słuszny TO BARDZO PRZYKRE straciłeś do nas zaufanie, uważasz, że nie jesteśmy warci informacji taka Twoja postawa wobec osób, które prowadziły wątek i zajmowały się Truflą jest dla mnie wielkim zaskoczeniem ale to ja się chcę kłócić, jak sugerujesz.... Quote
wojtuś Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 Trufelka w domu u Iwoniam czuje się dobrze, jest wyszczepiona, zgodna do innych zwierzaków, do kotów jest super, macha ogonem gdy po nieobecności przychodzi Pani. Quote
jola&tina Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 Bardzo, bardzo chcę wierzyć w każdą dobrą wiadomość, ale ... wspomnienia tego co było złe nie umacniają mojej wiary. Trufelko, gdziekolwiek jesteś , bądź szczęśliwa. Quote
Malgoska Posted February 17, 2014 Author Posted February 17, 2014 zapraszam Was na bazarek dla Lolusia [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250983-Bolek-i-Lolek-Kozio%C5%82ek-M-By%C5%82o-sobie-%C5%BCycie-na-SBM-Lolcio-do-22-02-14-godz-22-00[/url] Quote
barb Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 wojtuś napisał(a):Basiu, Marto - staram się nie wdawać w żadne kłótnie, Los Trufelki jest dla mnie szczególny. Wczoraj po prostu zadzwoniłem do Iwoniam - wypytałem o Trufelkę :) wojtuś napisał(a):Trufelka w domu u Iwoniam czuje się dobrze, jest wyszczepiona, zgodna do innych zwierzaków, do kotów jest super, macha ogonem gdy po nieobecności przychodzi Pani. Wybacz Wojtuś ale pewność co do losu Trufli jest ważniejsza niż mila atmosfera na wątku. Z domku Barta też się cieszyłeś http://www.dogomania.pl/forum/threads/216745-Bart-oszukany-!-Został-porzucony-!-Znowu-szuka-domu-!! Quote
Malgoska Posted February 22, 2014 Author Posted February 22, 2014 wojtuś napisał(a):Basiu, Marto - staram się nie wdawać w żadne kłótnie, Los Trufelki jest dla mnie szczególny. Wczoraj po prostu zadzwoniłem do Iwoniam - wypytałem o Trufelkę :) Marta72 napisał(a):Wojtuś skoro rozmawiałeś z domem, który adoptował Truflę a nic nie piszesz wnioskuję że masz zakaz pisania co u Trufli i uznałeś go za słuszny TO BARDZO PRZYKRE straciłeś do nas zaufanie, uważasz, że nie jesteśmy warci informacji taka Twoja postawa wobec osób, które prowadziły wątek i zajmowały się Truflą jest dla mnie wielkim zaskoczeniem ale to ja się chcę kłócić, jak sugerujesz.... wojtuś napisał(a):Trufelka w domu u Iwoniam czuje się dobrze, jest wyszczepiona, zgodna do innych zwierzaków, do kotów jest super, macha ogonem gdy po nieobecności przychodzi Pani. jolantina napisał(a):Bardzo, bardzo chcę wierzyć w każdą dobrą wiadomość, ale ... wspomnienia tego co było złe nie umacniają mojej wiary. Trufelko, gdziekolwiek jesteś , bądź szczęśliwa. barb napisał(a):Wybacz Wojtuś ale pewność co do losu Trufli jest ważniejsza niż mila atmosfera na wątku. Z domku Barta też się cieszyłeś http://www.dogomania.pl/forum/threads/216745-Bart-oszukany-!-Został-porzucony-!-Znowu-szuka-domu-!! ciezko jest wierzyć w to co mówi ta osoba.... już słyszeliśmy od niej, że Trufla jest u niej w dt a była w Tymbarku u jakiejs nikomu nie znanej osoby potem słyszeliśmy, że ma się świetnie w Tymbarku a ona biegała już po okolicznych lasach bo uciekła potem słyszeliśmy, ze ma się świetnie w dt u iwoniam, tymczasem juz w necie widniały ogłoszenia o jej ucieczce...bo już jej u niej nie było przepraszam Cię Wojtek ale ta osoba jest dla mnie mało wiarygodna...żeby nie powiedzieć wcale 1 Quote
Recommended Posts