Atkaaaa Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Boże jakie cudo!!:loveu::loveu::loveu::shake: Quote
Avaloth Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Bo się wkurzę.. ile można czekać? ile takie Cudeńko może czekać ? no ile ?!?!?!? :shake: Quote
agata51 Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Iś & Chester napisał(a):Bo się wkurzę.. ile można czekać? ile takie Cudeńko może czekać ? no ile ?!?!?!? :shake: Bywa, że długo. Ale Depulek lada szelest znajdzie domek. Na pewno! Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 :sadCyber:oj to cudo znajdzie domek :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
agata51 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Domku, nie masz wyjścia! Bierz i kochaj Depusia! Quote
madcat1981 Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Jest piękne Ewo, dziękuję i trzymam kciuki - do obserwowanych aukcji jak wiadomo nie dodam, ale będę zaglądać. Czy podbijanie oglądalności może coś powiedzieć licytującym? Tzn. czy to dobrze, że aukcja jest często oglądana? Jestem początkująca na allegro:oops: Quote
Red Dingo Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Depusiu normalnie zarty sobie robisz .. zeby tak dlugo wybierac sobie domek ... ale slusznie dla ciebie musi byc najkochanszy Quote
agata51 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Coś za długo kręcisz nosem na domki, Depisiu! Quote
mari23 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Jestem tu "nowa" i nie do końca zorientowana, jednak pieskom (nie tylko rudym ) pomagam od dawna, kilku bezdomnym znalazłam dom, kilka sama przygarnęłam - mam wyjątkową słabość do małych, rudych piesków, codziennie przytulam 3 malutkie i 1 większy rudy pyszczek... (moje małe schronisko:)) Depi jest tak cudny, że pokochałam go "od pierwszego wejrzenia", nie mogę pojąć, jak ktoś mógł tak cudne stworzenie wyrzucić, jak takie prześliczne psiątko może mieszkać w schronisku - płacząc nad swym smutnym losem... serce mi pęka ! :-( Mam nadzieję, że szybko znajdzie dom u dobrych ludzi, gdyby jednak nie... do Rzeszowa mam bardzo daleko, ale jeśli dla dobra pieska będzie to konieczne - pojadę po niego! Quote
madcat1981 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Mari23, z tego co mi wiadomo Depi jest bardzo dominującym psiakiem. Nie wiem czy ułożyłby sobie dobre stosunki z twoim stadkiem. Broń Boże nie chcę zniechęcać, ponieważ zależy mi by znalazl dom. Z tego jednak co wyczytałam, charakterek to on ma iście diabelski:evil_lol::mad: I chyba tu tkwi problem... Quote
agata51 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Witaj, Mari! :loveu: Depi nie zniósłby chyba obecności innych piesków. Ale zawsze możesz znaleźć mu domek! Tylko pamiętaj - Depi to typ jedynaka. Potrzebuje opiekuna, który jego by zdominował! :evil_lol: Quote
ewatr Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 madcat1981 napisał(a):Czy podbijanie oglądalności może coś powiedzieć licytującym? Tzn. czy to dobrze, że aukcja jest często oglądana? Jestem początkująca na allegro:oops: Nie ma czegos takiego jak podbijanie aukcji :shake: to zalezy od tego ile dni jest do konca aukcji i czy jest wyróżnine czy zwykłe bo wtedy trzyma sie bardziej na gorze ;) /ale wyroznienie odpowiednio kosztuje według cennika / Mari23 Cioteczki juz Ci tu odpowiedziały ... Depuch jest starszym pieskiem a takie neistety długo czekaja na domy i ma cechy dominanta i jedynaka co utrudnia znalezienie mu odpowiedniego domu... Ale ufam ze i Depiemu sie uda bo to super pies tylko potrzebuje odpowiedniego podejscia ... Quote
agata51 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Przecież każdy by chciał mieć słoneczko w domu! Quote
mari23 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Znam kogoś, komu nawet spodobałby się "charakterek" Depiego, ale niestety - na razie nie może mieć pieska... Gdyby jednak sytuacja uległa zmianie, a Depi do tego czasu nie znalazłby domu - może się uda - będę tu zaglądać, no i domku temu ślicznemu "diabełkowi" szukać... Quote
ewatr Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 mari23 napisał(a):Znam kogoś, komu nawet spodobałby się "charakterek" Depiego, ale niestety - na razie nie może mieć pieska... Gdyby jednak sytuacja uległa zmianie, a Depi do tego czasu nie znalazłby domu - może się uda - będę tu zaglądać, no i domku temu ślicznemu "diabełkowi" szukać... Zagladaj zagladaj :lol: Depi lubi odwiedziny .... Quote
Chikinchan Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Depciu, czy Ty musisz być taki 'charakterny'? Może trochę zluzujesz, co? :razz:;) Quote
agata51 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Chikinchan napisał(a):Depciu, czy Ty musisz być taki 'charakterny'? Może trochę zluzujesz, co? :razz:;) Depi? Nigdy!!! Quote
Chikinchan Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 agata51 napisał(a):Depi? Nigdy!!! Aaaa... chyba że tak ;) To w takim razie nie było tematu! :lol: Quote
Recommended Posts