Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Iś & Chester napisał(a):
Bo się wkurzę.. ile można czekać? ile takie Cudeńko może czekać ? no ile ?!?!?!? :shake:

Bywa, że długo. Ale Depulek lada szelest znajdzie domek. Na pewno!

Posted

Jest piękne Ewo, dziękuję i trzymam kciuki - do obserwowanych aukcji jak wiadomo nie dodam, ale będę zaglądać. Czy podbijanie oglądalności może coś powiedzieć licytującym? Tzn. czy to dobrze, że aukcja jest często oglądana? Jestem początkująca na allegro:oops:

Posted

Jestem tu "nowa" i nie do końca zorientowana, jednak pieskom (nie tylko rudym ) pomagam od dawna, kilku bezdomnym znalazłam dom, kilka sama przygarnęłam - mam wyjątkową słabość do małych, rudych piesków, codziennie przytulam 3 malutkie i 1 większy rudy pyszczek... (moje małe schronisko:))
Depi jest tak cudny, że pokochałam go "od pierwszego wejrzenia", nie mogę pojąć, jak ktoś mógł tak cudne stworzenie wyrzucić, jak takie prześliczne psiątko może mieszkać w schronisku - płacząc nad swym smutnym losem... serce mi pęka ! :-(
Mam nadzieję, że szybko znajdzie dom u dobrych ludzi, gdyby jednak nie...
do Rzeszowa mam bardzo daleko, ale jeśli dla dobra pieska będzie to konieczne - pojadę po niego!

Posted

Mari23, z tego co mi wiadomo Depi jest bardzo dominującym psiakiem. Nie wiem czy ułożyłby sobie dobre stosunki z twoim stadkiem. Broń Boże nie chcę zniechęcać, ponieważ zależy mi by znalazl dom. Z tego jednak co wyczytałam, charakterek to on ma iście diabelski:evil_lol::mad: I chyba tu tkwi problem...

Posted

Witaj, Mari! :loveu: Depi nie zniósłby chyba obecności innych piesków. Ale zawsze możesz znaleźć mu domek! Tylko pamiętaj - Depi to typ jedynaka. Potrzebuje opiekuna, który jego by zdominował! :evil_lol:

Posted

madcat1981 napisał(a):
Czy podbijanie oglądalności może coś powiedzieć licytującym? Tzn. czy to dobrze, że aukcja jest często oglądana? Jestem początkująca na allegro:oops:

Nie ma czegos takiego jak podbijanie aukcji :shake: to zalezy od tego ile dni jest do konca aukcji i czy jest wyróżnine czy zwykłe bo wtedy trzyma sie bardziej na gorze ;) /ale wyroznienie odpowiednio kosztuje według cennika /

Mari23 Cioteczki juz Ci tu odpowiedziały ... Depuch jest starszym pieskiem a takie neistety długo czekaja na domy i ma cechy dominanta i jedynaka co utrudnia znalezienie mu odpowiedniego domu...

Ale ufam ze i Depiemu sie uda bo to super pies tylko potrzebuje odpowiedniego podejscia ...

Posted

Znam kogoś, komu nawet spodobałby się "charakterek" Depiego, ale niestety - na razie nie może mieć pieska...
Gdyby jednak sytuacja uległa zmianie, a Depi do tego czasu nie znalazłby domu - może się uda - będę tu zaglądać, no i domku temu ślicznemu "diabełkowi" szukać...

Posted

mari23 napisał(a):
Znam kogoś, komu nawet spodobałby się "charakterek" Depiego, ale niestety - na razie nie może mieć pieska...
Gdyby jednak sytuacja uległa zmianie, a Depi do tego czasu nie znalazłby domu - może się uda - będę tu zaglądać, no i domku temu ślicznemu "diabełkowi" szukać...

Zagladaj zagladaj :lol: Depi lubi odwiedziny ....