Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No dokładnie:eviltong:
A tu osób coraz mniej, aj też wchodzę rzadziej niż wcześniej.. Ale jak tak sobie pomyśle, ze ja tu sobie siedzę, myślę o biednym Depciu i się niecierpliwie to co on musi przeżywać.. tyle czeka:shake:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Depi tymi zdjęciami rozkochałeś mnie w sobie.. Ale dopiero za 3lata mogłabym mieć Cię u siebie.. ;(

Proszę gorąco ucałować od nas Depiego, :*********

Chciałabym, żeby pewien pomysł wpadł mi do głowy.. ;(

Posted

agata51 napisał(a):
Ludzie szczeniaczki biorą - są przecież takie rozkoszne!

A Depi nie rozkoszny? ;) Przecież to cudo, jak rasowy pies - takie też zwykle łatwo 'schodzą'... Ślicznota coś szczęścia nie ma...

Posted

koosiek napisał(a):
A Depi nie rozkoszny? ;) Przecież to cudo, jak rasowy pies - takie też zwykle łatwo 'schodzą'... Ślicznota coś szczęścia nie ma...

"schodza" troche to zabrzmialo jak by pies byl ciuchem albo bułką :lol: ale to prawda Depi rozkoszny :loveu::loveu::lol::loveu::lol:

Posted

[quote name='koosiek']Dlatego 'schodzą' w cudzysłowie ;) Ale na prawdę dziwi mnie, że taki pies nie ma domu. Hmmm, ogłoszenia jak widzę ma porobione, więc tutaj niewiele pomogę... Nie czytałam całego wątku, więc nie wiem, czy nie myślał ktoś o hoteliku dla niego - bo chyba jest jeszcze w schronisku, tak?

mnie tez to dziwi:shake:

Posted

Dlatego 'schodzą' w cudzysłowie ;) Ale na prawdę dziwi mnie, że taki pies nie ma domu. Hmmm, ogłoszenia jak widzę ma porobione, więc tutaj niewiele pomogę... Nie czytałam całego wątku, więc nie wiem, czy nie myślał ktoś o hoteliku dla niego - bo chyba jest jeszcze w schronisku, tak?

Posted

O ile się orientuję, Kundelek nie wydaje psów do hotelików ani DT.
I nie wystarczy pokochać Depiego - trzeba osobiście pojechać po niego do schroniska.

Depisiu, ktoś w końcu po ciebie przyjedzie i zabierze do domku.

Posted

o jak dobrze by mieć takie osobiste Słoneczko ! ostatnio, 3 czerwca chodziłam z koleżanką o ulicach Pragi w kurtkach zimowych ^^ takie Słoneczko by się przydało.
Kto chce ? jedyna okazja ^^

Depciu:loveu::loveu: