agata51 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Rozglądam się na obie strony, może wreszcie z którejś nadejdziesz, Człowieku. Quote
agata51 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 j3nny napisał(a):szybkie pytanko: Depi ma teraz 7 czy 9 lat? W ogłoszeniach stoi, że 9. Quote
ewatr Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 j3nny napisał(a):szybkie pytanko: Depi ma teraz 7 czy 9 lat? Depi tak jak moja Mary Jane jest z tych psów ktorym wiek ze tak powiem sie wacha :evil_lol: .A tak serio to wiek ma okreslony "poszlakowo" i jak przyszedł do schroniska było mowione ze ma 5-7 lat / i tak tez jest napisane na stronie schroniska ze w 2007 miał 5 lat /.... Ja powiem ze obecnie 7 ma napewno a moze i z rok więcej ...co nie znaczy ze jak sie rozkreci to nie gania jak szczeniak ;) Quote
j3nny Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Depi - Zwierzaki - cafeanimal.pl masz Depisiu ode mnie symbolicznie, bo nie widzialam zeby ktos robil ci cafeanimal jak sie ciocie nudza to moga cie odwiedzic podac lapke czy cos :) moze zostaniesz zwierzakiem miesiaca :evil_lol: Quote
ewatr Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 j3nny napisał(a):Depi - Zwierzaki - cafeanimal.pl masz Depisiu ode mnie symbolicznie, bo nie widzialam zeby ktos robil ci cafeanimal jak sie ciocie nudza to moga cie odwiedzic podac lapke czy cos :) moze zostaniesz zwierzakiem miesiaca :evil_lol: A dziekujemy :Rose: zaraz dodam ogłoszenie na 1 strone ... A to podawanie łapek to nie podnosi ogłoszenia nie? Bo kiedys sie nawet zastanawiałam po co ludzie to robia :evil_lol: Quote
j3nny Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 ewatr napisał(a):A dziekujemy :Rose: zaraz dodam ogłoszenie na 1 strone ... A to podawanie łapek to nie podnosi ogłoszenia nie? Bo kiedys sie nawet zastanawiałam po co ludzie to robia :evil_lol: zdaje sie ze nie podnosi, jedynie w rankingu i ma sens kiedy zwierzak ma naprawde duuuuzo lapek :) a szkoda ze nie podnosi, bo w sumie chyba na cafeanimal nie ma zadnego mechanizmu do podrzucania ogloszen do gory Quote
agata51 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Biegniemy na wiosenny spacerek! Ten śnieg zaraz stopnieje, zobczysz! Quote
agata51 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Za kilka dni będzie już cieplutko, Depiśku. Wytrzymamy! Quote
madcat1981 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 [HTML][/HTML]j3nny napisał(a):zdaje sie ze nie podnosi, jedynie w rankingu i ma sens kiedy zwierzak ma naprawde duuuuzo lapek :) a szkoda ze nie podnosi, bo w sumie chyba na cafeanimal nie ma zadnego mechanizmu do podrzucania ogloszen do gory Nigdy się w to nie "bawiłam" na poważnie, ale chyba cafeanimal funduje nagrodę dla zwierzaka, który zbierze największą liczbę łapek. W naszym przypadku taką nagroda musiałby być superdomek:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
j3nny Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 madcat1981 napisał(a): Nigdy się w to nie "bawiłam" na poważnie, ale chyba cafeanimal funduje nagrodę dla zwierzaka, który zbierze największą liczbę łapek. W naszym przypadku taką nagroda musiałby być superdomek:evil_lol::evil_lol::evil_lol: malo tego, jest wtedy w metrze z duzym zdjeciem i rzuca sie w oczy ale ci, ktorzy zdobywaja najwiecej tych lapek to tam etatowo siedza, chodza po profilach, dodaja komentarze i lapki i prosza o rewanz, tak ze ciezko ich dogonic:shake: chyba cale dogo musialoby podac lapke Depusiowi :) Quote
ewatr Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 Wacham czy juz idzie wiosna ????:eviltong: Quote
agata51 Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Idzie wiosna, Depulku, na pewno! Widziałam ją! Quote
ewatr Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 no i co sie tak patrzycie ....? Ja tez tak umiem ...zobaczymy kto dłuzej wytrzyma ;) Quote
madcat1981 Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Niby nic się nie dzieje, ale nawet z samej postawy widać, ze Depi to dominant :) Quote
Tuuli Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 madcat1981 napisał(a):Niby nic się nie dzieje, ale nawet z samej postawy widać, ze Depi to dominant :) eeee tam, z kontekstu wyrwane:lol: Quote
agata51 Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 A niech będzie i dominant! Do tej pory Pana szukaliśmy, a tu Pańci szukać trzeba! :evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Depi szuka bardzo odpowiedzialnego domku :multi: Quote
Recommended Posts