Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

j3nny napisał(a):
szybkie pytanko:

Depi ma teraz 7 czy 9 lat?

Depi tak jak moja Mary Jane jest z tych psów ktorym wiek ze tak powiem sie wacha :evil_lol: .A tak serio to wiek ma okreslony "poszlakowo" i jak przyszedł do schroniska było mowione ze ma 5-7 lat / i tak tez jest napisane na stronie schroniska ze w 2007 miał 5 lat /....
Ja powiem ze obecnie 7 ma napewno a moze i z rok więcej ...co nie znaczy ze jak sie rozkreci to nie gania jak szczeniak ;)

Posted

j3nny napisał(a):
Depi - Zwierzaki - cafeanimal.pl
masz Depisiu ode mnie symbolicznie, bo nie widzialam zeby ktos robil ci cafeanimal

jak sie ciocie nudza to moga cie odwiedzic podac lapke czy cos :) moze zostaniesz zwierzakiem miesiaca :evil_lol:

A dziekujemy :Rose: zaraz dodam ogłoszenie na 1 strone ...

A to podawanie łapek to nie podnosi ogłoszenia nie? Bo kiedys sie nawet zastanawiałam po co ludzie to robia :evil_lol:

Posted

ewatr napisał(a):
A dziekujemy :Rose: zaraz dodam ogłoszenie na 1 strone ...

A to podawanie łapek to nie podnosi ogłoszenia nie? Bo kiedys sie nawet zastanawiałam po co ludzie to robia :evil_lol:

zdaje sie ze nie podnosi, jedynie w rankingu i ma sens kiedy zwierzak ma naprawde duuuuzo lapek :)
a szkoda ze nie podnosi, bo w sumie chyba na cafeanimal nie ma zadnego mechanizmu do podrzucania ogloszen do gory

Posted

[HTML][/HTML]

j3nny napisał(a):
zdaje sie ze nie podnosi, jedynie w rankingu i ma sens kiedy zwierzak ma naprawde duuuuzo lapek :)
a szkoda ze nie podnosi, bo w sumie chyba na cafeanimal nie ma zadnego mechanizmu do podrzucania ogloszen do gory

Nigdy się w to nie "bawiłam" na poważnie, ale chyba cafeanimal funduje nagrodę dla zwierzaka, który zbierze największą liczbę łapek. W naszym przypadku taką nagroda musiałby być superdomek:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

madcat1981 napisał(a):

Nigdy się w to nie "bawiłam" na poważnie, ale chyba cafeanimal funduje nagrodę dla zwierzaka, który zbierze największą liczbę łapek. W naszym przypadku taką nagroda musiałby być superdomek:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

malo tego, jest wtedy w metrze z duzym zdjeciem i rzuca sie w oczy
ale ci, ktorzy zdobywaja najwiecej tych lapek to tam etatowo siedza, chodza po profilach, dodaja komentarze i lapki i prosza o rewanz, tak ze ciezko ich dogonic:shake: chyba cale dogo musialoby podac lapke Depusiowi :)