Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No dokładnie:eviltong:
A tu osób coraz mniej, aj też wchodzę rzadziej niż wcześniej.. Ale jak tak sobie pomyśle, ze ja tu sobie siedzę, myślę o biednym Depciu i się niecierpliwie to co on musi przeżywać.. tyle czeka:shake:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B]Depi[/B] tymi zdjęciami rozkochałeś mnie w sobie.. Ale dopiero za 3lata mogłabym mieć Cię u siebie.. ;(

Proszę gorąco ucałować od nas Depiego, :*********

Chciałabym, żeby pewien pomysł wpadł mi do głowy.. ;(

Posted

[quote name='agata51']Ludzie szczeniaczki biorą - są przecież takie rozkoszne![/quote]

A Depi nie rozkoszny? ;) Przecież to cudo, jak rasowy pies - takie też zwykle łatwo 'schodzą'... Ślicznota coś szczęścia nie ma...

Posted

[quote name='koosiek']A Depi nie rozkoszny? ;) Przecież to cudo, jak rasowy pies - takie też zwykle łatwo 'schodzą'... Ślicznota coś szczęścia nie ma...[/QUOTE]

"schodza" troche to zabrzmialo jak by pies byl ciuchem albo bułką :lol: ale to prawda Depi rozkoszny :loveu::loveu::lol::loveu::lol:

Posted

[quote name='koosiek']Dlatego 'schodzą' w cudzysłowie ;) Ale na prawdę dziwi mnie, że [B]taki[/B] pies nie ma domu. Hmmm, ogłoszenia jak widzę ma porobione, więc tutaj niewiele pomogę... Nie czytałam całego wątku, więc nie wiem, czy nie myślał ktoś o hoteliku dla niego - bo chyba jest jeszcze w schronisku, tak?[/QUOTE]

mnie tez to dziwi:shake:

Posted

Dlatego 'schodzą' w cudzysłowie ;) Ale na prawdę dziwi mnie, że [B]taki[/B] pies nie ma domu. Hmmm, ogłoszenia jak widzę ma porobione, więc tutaj niewiele pomogę... Nie czytałam całego wątku, więc nie wiem, czy nie myślał ktoś o hoteliku dla niego - bo chyba jest jeszcze w schronisku, tak?

Posted

O ile się orientuję, Kundelek nie wydaje psów do hotelików ani DT.
I nie wystarczy pokochać Depiego - trzeba osobiście pojechać po niego do schroniska.

Depisiu, ktoś w końcu po ciebie przyjedzie i zabierze do domku. [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/16/16_2_19.gif[/IMG]

Posted

o jak dobrze by mieć takie osobiste Słoneczko ! ostatnio, 3 czerwca chodziłam z koleżanką o ulicach Pragi w kurtkach zimowych ^^ takie Słoneczko by się przydało.
Kto chce ? jedyna okazja ^^

Depciu:loveu::loveu: