Avaloth Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 No dokładnie:eviltong: A tu osób coraz mniej, aj też wchodzę rzadziej niż wcześniej.. Ale jak tak sobie pomyśle, ze ja tu sobie siedzę, myślę o biednym Depciu i się niecierpliwie to co on musi przeżywać.. tyle czeka:shake: Quote
agata51 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Depisiu, wiem, że w Kundelku nie jest najgorzej. Ale nie przyzwyczajaj się, do domku śmigaj. Quote
anciaahk Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Mało ciotek zagląda, zupełnie zero pomysłów :shake:. Widzę, że ma allegro, może zrobić mu jakieś wyróżnione? Quote
agata51 Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Koniecznie wyróżnić! Ja chętnie wyróżnię. A najchętniej alegratkę. Quote
agata51 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Śpij, Depulku. Na spacerek skoczymy, jak się choć trochę ociepli. Quote
strup Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 [B]Depi[/B] tymi zdjęciami rozkochałeś mnie w sobie.. Ale dopiero za 3lata mogłabym mieć Cię u siebie.. ;( Proszę gorąco ucałować od nas Depiego, :********* Chciałabym, żeby pewien pomysł wpadł mi do głowy.. ;( Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 oj Depi czas leci a u ciebie nadal domku nie widac :roll::shake: Quote
koosiek Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Takie cudo bez domu? Co się dzieje z tymi ludźmi :shake: Quote
agata51 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 [quote name='koosiek']Takie cudo bez domu? Co się dzieje z tymi ludźmi :shake:[/quote] Ludzie szczeniaczki biorą - są przecież takie rozkoszne! Quote
ewatr Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 ale Depi tez jak sie rozkreci to jak szczeniaczek :eviltong: tylko ze w schronisku to animusz juz traci :-( i chec do brykania .... Quote
koosiek Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 [quote name='agata51']Ludzie szczeniaczki biorą - są przecież takie rozkoszne![/quote] A Depi nie rozkoszny? ;) Przecież to cudo, jak rasowy pies - takie też zwykle łatwo 'schodzą'... Ślicznota coś szczęścia nie ma... Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 [quote name='koosiek']A Depi nie rozkoszny? ;) Przecież to cudo, jak rasowy pies - takie też zwykle łatwo 'schodzą'... Ślicznota coś szczęścia nie ma...[/QUOTE] "schodza" troche to zabrzmialo jak by pies byl ciuchem albo bułką :lol: ale to prawda Depi rozkoszny :loveu::loveu::lol::loveu::lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 [quote name='koosiek']Dlatego 'schodzą' w cudzysłowie ;) Ale na prawdę dziwi mnie, że [B]taki[/B] pies nie ma domu. Hmmm, ogłoszenia jak widzę ma porobione, więc tutaj niewiele pomogę... Nie czytałam całego wątku, więc nie wiem, czy nie myślał ktoś o hoteliku dla niego - bo chyba jest jeszcze w schronisku, tak?[/QUOTE] mnie tez to dziwi:shake: Quote
koosiek Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Dlatego 'schodzą' w cudzysłowie ;) Ale na prawdę dziwi mnie, że [B]taki[/B] pies nie ma domu. Hmmm, ogłoszenia jak widzę ma porobione, więc tutaj niewiele pomogę... Nie czytałam całego wątku, więc nie wiem, czy nie myślał ktoś o hoteliku dla niego - bo chyba jest jeszcze w schronisku, tak? Quote
anciaahk Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Podejrzewam, że taki hotelik może być jego sporą szansą. Tylko trudno może być o sponsorów. Taki cudny pies tyle lat w schronie.... :( Quote
agata51 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 O ile się orientuję, Kundelek nie wydaje psów do hotelików ani DT. I nie wystarczy pokochać Depiego - trzeba osobiście pojechać po niego do schroniska. Depisiu, ktoś w końcu po ciebie przyjedzie i zabierze do domku. [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/16/16_2_19.gif[/IMG] Quote
agata51 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Człowieku, nie chcesz mieć własnego, osobistego słoneczka na chłodne, chmurne dni? [IMG]http://pages.prodigy.net/rogerlori1/emoticons/jossun.gif[/IMG] Quote
agata51 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Depisiu, twój domek kiedyś się pojawi. Szkoda, że tak długo zwleka. Quote
ewatr Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Depuch potrzebuje domu stałego i stałego opiekuna . Quote
agata51 Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Depisiu, ty przecież nie tracisz nadziei, prawda? Quote
Avaloth Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 o jak dobrze by mieć takie osobiste Słoneczko ! ostatnio, 3 czerwca chodziłam z koleżanką o ulicach Pragi w kurtkach zimowych ^^ takie Słoneczko by się przydało. Kto chce ? jedyna okazja ^^ Depciu:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts