NikaEla Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 Ciotki! Nie kłóćta się na forum, na PW wyjaśnijcie sobie co trzeba i tyle! Quote
sonek666 Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 [quote name='Nikaragua']Ciotki! Nie kłóćta się na forum, na PW wyjaśnijcie sobie co trzeba i tyle![/QUOTE] A kto tu się kłóci?? :roll: Pytają kulturalnie to odpowiadam :eviltong: Quote
Maruda666 Posted July 20, 2014 Author Posted July 20, 2014 [quote name='Nikaragua']Ciotki! Nie kłóćta się na forum, na PW wyjaśnijcie sobie co trzeba i tyle![/QUOTE] Tym bardziej, że to już nie wątek TOZu ;) Quote
sonek666 Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 [quote name='Maruda666']Tym bardziej, że to już nie wątek TOZu ;)[/QUOTE] Tytuł mówi coś innego :eviltong: Ciooo nie idzie zmienić ?? :evil_lol: Quote
maxishine. Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 [quote name='Maruda666']Tym bardziej, że to już nie wątek TOZu ;)[/QUOTE] To znaczy że mam zakaz zaglądania?? :crazyeye: Quote
Maruda666 Posted July 20, 2014 Author Posted July 20, 2014 [quote name='sonek666']Tytuł mówi coś innego :eviltong: Ciooo nie idzie zmienić ?? :evil_lol:[/QUOTE] Powiedziałam Ci że jesteś złośliwa szelma i podtrzymuję ;) :evil_lol: Quote
sonek666 Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 [quote name='Maruda666']Powiedziałam Ci że jesteś złośliwa szelma i podtrzymuję ;) :evil_lol:[/QUOTE] Wiem, szanuję i akceptuję :loveu::loveu: Quote
Maruda666 Posted July 20, 2014 Author Posted July 20, 2014 [quote name='Yuki_']To znaczy że mam zakaz zaglądania?? :crazyeye:[/QUOTE] Karolka, kto mówi o zakazie zaglądania?? Wszyscy goście mile widziani :) Quote
Maruda666 Posted July 20, 2014 Author Posted July 20, 2014 Zaglądajcie do Karlosa - potrzebne mu dobre myśli. Szykuje mu się trzeci zabieg w scronisku :( http://www.dogomania.pl/forum/threads/252778-KARLOS-psi-staruszek-po-2-operacjach-czeka-na-ratunek!-POM%C3%93%C5%BB-!?p=22311612#post22311612 Quote
joanka40 Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 Danusiu, nie wiem, czy doczytałaś mój wcześniejszy post - podobno są problemy na dogo ze zmianami w tytułach tzw."starych wątków", czyli założonych trochę czasu temu. Dlatego tytuł bazarku z lipca mogłam zmienić bez problemu, ale tytuł sprzed wielu miesięcy stawia już opór. Czyli coś na dogo się samoczynnie blokuje przy starych wątkach. Quote
Maciek777 Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 [quote name='joanka40']Mam, mam: Znalazłam taką informację na wątku jakiegoś psiaka: ...że jest problem z edycją tytułow starych wątków. Tak więc to nie wina komputera, tylko wadliwych ustawień systemu /czy czegoś tam/. Dokładnie. Ten problem występuje na wątkach założonych przed którymś tam rokiem i normą jest, że wtedy ludzie do moda piszą o zmianę bo w żaden inny sposób nie da się tego zmienić więc się nie krępuj i pisz do któregoś:p Maupy nie ma więc najprędzej wysłucha Cię Pianka. Tylko sprawdź czy pierwsza strona w miarę regulaminu nie łamie:evil_lol: [quote name='Maruda666']Chyba jednak nie - Sonka pisała pod moje dyktando :evil_lol: :mdleje: Quote
Maruda666 Posted July 21, 2014 Author Posted July 21, 2014 Ale ja zmieniałam kilka tyg. temu i działało :crazyeye: Quote
Maciek777 Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 [quote name='Maruda666']Ale ja zmieniałam kilka tyg. temu i działało :crazyeye:[/QUOTE] Zdaje się, że tak od miesiąca dogo jest ulepszane (czyt. pogarszane) bo dochodzą nowe opcje więc to pewnie przez to:roll: Różne cuda się ludziom ostatnio dzieją z linkami, banerkami i innymi takimi... Quote
Maruda666 Posted July 21, 2014 Author Posted July 21, 2014 [quote name='Maciek777']Zdaje się, że tak od miesiąca dogo jest ulepszane (czyt. pogarszane) bo dochodzą nowe opcje więc to pewnie przez to:roll: Różne cuda się ludziom ostatnio dzieją z linkami, banerkami i innymi takimi...[/QUOTE] Czyli trzeba spokojnie przeczekać ;) Byłam z wynikami Gucia - w sobotę sobie spokojnie pooglądałam, stwierdziłam, że nie jest źle - mocznik na górnej granicy, fosfor i kreatynina w połowie normy, nieco niżej niż poprzednio, spadły mu niestety płytki. No i ma cały czas b. niski poziom wapnia. Niestety poleciały mu do góry leukocyty - jest ,, zasmarkany" jak to Guć ( niedrożne kanaliki łzowe) i myślałam, ze skończy się na antybiotyku. A wet mnie dziś nastraszył białaczką :( - nie pomyślałam o tym :( - jutro robimy testy i kontrolną morfologię. Maćku, kiedyś pisaliśmy o ślinieniu - nasza Maruda po usunięciu części zębów jest suchutka :) - a myślałam, że to taka jej uroda :evil_lol: Quote
Nadziejka Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 Gucinkowi i wszystkim Marudkom :calus::calus::calus: zdrowenka postokroc Quote
Maruda666 Posted July 21, 2014 Author Posted July 21, 2014 [quote name='ewa gonzales']Gucinkowi i wszystkim Marudkom :calus::calus::calus: zdrowenka postokroc Ewunia :loveu: dziękujemy i razem z Guciem za Twoją maleńką też mocno kciuki zaciskamy :). Quote
tucha Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 nie ma co się martwić na zapas :) kciuki za zdrówko aby nic strasznego nie wyszło! Quote
Maruda666 Posted July 22, 2014 Author Posted July 22, 2014 [quote name='tucha']nie ma co się martwić na zapas :) kciuki za zdrówko aby nic strasznego nie wyszło![/QUOTE] Kciuki pomogły :) Białaczki nie mamy :multi: Bałam się może nie tak o Gucia, bo on już swoje latka ma i z tymi jego nerkami też może być w każdej chwili różnie - obawiałam się o resztę kotów. Szczególnie o Szeryfa, toż on w razie czego nie da się przerobić na kota domowego, jakby nie mógł wychodzić chałupę by nam rozniósł :diabloti: Quote
Martika&Aischa Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 [quote name='Maruda666']Kciuki pomogły :) Białaczki nie mamy :multi: Bałam się może nie tak o Gucia, bo on już swoje latka ma i z tymi jego nerkami też może być w każdej chwili różnie - obawiałam się o resztę kotów. Szczególnie o Szeryfa, toż on w razie czego nie da się przerobić na kota domowego, jakby nie mógł wychodzić chałupę by nam rozniósł :diabloti: dopiero teraz dotarłam i kamień spadł mi z serca :) Białaczkom mówimy stanowcze NIE !!!!!!!!!!!! :mad: Quote
Maruda666 Posted July 22, 2014 Author Posted July 22, 2014 [quote name='Martika@Aischa']dopiero teraz dotarłam i kamień spadł mi z serca :) Białaczkom mówimy stanowcze NIE !!!!!!!!!!!! :mad:[/QUOTE] Stanowczo, zgadza się :):) Quote
joanka40 Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 [quote name='Martika@Aischa']dopiero teraz dotarłam i kamień spadł mi z serca :) Białaczkom mówimy stanowcze NIE !!!!!!!!!!!! :mad:[/QUOTE] Tak właśnie. Żadnych białaczek. Quote
Maruda666 Posted July 22, 2014 Author Posted July 22, 2014 [quote name='joanka40']Tak właśnie. Żadnych białaczek.[/QUOTE] Żadnych !! Wystarczy nam to co mamy :cool3: Quote
Maciek777 Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 [quote name='Maruda666']Maćku, kiedyś pisaliśmy o ślinieniu - nasza Maruda po usunięciu części zębów jest suchutka :) - a myślałam, że to taka jej uroda :evil_lol:[/QUOTE] Moja Saszka dopiero co była na czyszczeniu zębów i wet też je przejrzał pod kątem ewentualnego wyrwania. Wszystkie zdrowe i dobrze osłonięte dziąsłami. To dobra i zła wiadomość bo nie ma co wyrwać by liczyć na poprawę:evil_lol: [quote name='Maruda666']Kciuki pomogły :) Białaczki nie mamy :multi:[/QUOTE] SUPER:) Quote
Maruda666 Posted July 23, 2014 Author Posted July 23, 2014 [quote name='Maciek777']Moja Saszka dopiero co była na czyszczeniu zębów i wet też je przejrzał pod kątem ewentualnego wyrwania. Wszystkie zdrowe i dobrze osłonięte dziąsłami. To dobra i zła wiadomość bo nie ma co wyrwać by liczyć na poprawę:evil_lol: SUPER:)[/QUOTE] Z tego wniosek, że Saszka już tak chyba ma :) Dobrze, że nic rwać nie trzeba, zawsze to kolejne obciążenie dla zwierzaka ( i kieszeni ;) ). Quote
Maruda666 Posted August 12, 2014 Author Posted August 12, 2014 Po dłuższej przerwie - Gucio żyje :), właśnie skończył antybiotyk, apetyt ma jak młody wilk ale w moczu białka coraz więcej :shake: Reszta stada bez zmian. Wychodzące w ostatnim czasie praktycznie nie wracają na noc, rano pod blokiem zastaję jakieś podarunki ( znaczy się myszy :cool3: ). Nie wiem czy nie zapeszę, ale od dłuższego czasu nie było potrzeby prania kołder :) Quote
Recommended Posts