Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Nikaragua']Ciotki! Nie kłóćta się na forum, na PW wyjaśnijcie sobie co trzeba i tyle![/QUOTE]

A kto tu się kłóci?? :roll: Pytają kulturalnie to odpowiadam :eviltong:

Posted

[quote name='sonek666']Tytuł mówi coś innego :eviltong: Ciooo nie idzie zmienić ?? :evil_lol:[/QUOTE]
Powiedziałam Ci że jesteś złośliwa szelma i podtrzymuję ;) :evil_lol:

Posted

Danusiu, nie wiem, czy doczytałaś mój wcześniejszy post - podobno są problemy na dogo ze zmianami w tytułach tzw."starych wątków", czyli założonych trochę czasu temu.
Dlatego tytuł bazarku z lipca mogłam zmienić bez problemu, ale tytuł sprzed wielu miesięcy stawia już opór.
Czyli coś na dogo się samoczynnie blokuje przy starych wątkach.

Posted

[quote name='joanka40']Mam, mam:
Znalazłam taką informację na wątku jakiegoś psiaka:
...że jest problem z edycją tytułow starych wątków.
Tak więc to nie wina komputera, tylko wadliwych ustawień systemu /czy czegoś tam/.
Dokładnie. Ten problem występuje na wątkach założonych przed którymś tam rokiem i normą jest, że wtedy ludzie do moda piszą o zmianę bo w żaden inny sposób nie da się tego zmienić więc się nie krępuj i pisz do któregoś:p Maupy nie ma więc najprędzej wysłucha Cię Pianka. Tylko sprawdź czy pierwsza strona w miarę regulaminu nie łamie:evil_lol:

[quote name='Maruda666']Chyba jednak nie - Sonka pisała pod moje dyktando :evil_lol:
:mdleje:

Posted

[quote name='Maruda666']Ale ja zmieniałam kilka tyg. temu i działało :crazyeye:[/QUOTE]
Zdaje się, że tak od miesiąca dogo jest ulepszane (czyt. pogarszane) bo dochodzą nowe opcje więc to pewnie przez to:roll:
Różne cuda się ludziom ostatnio dzieją z linkami, banerkami i innymi takimi...

Posted

[quote name='Maciek777']Zdaje się, że tak od miesiąca dogo jest ulepszane (czyt. pogarszane) bo dochodzą nowe opcje więc to pewnie przez to:roll:
Różne cuda się ludziom ostatnio dzieją z linkami, banerkami i innymi takimi...[/QUOTE]

Czyli trzeba spokojnie przeczekać ;)

Byłam z wynikami Gucia - w sobotę sobie spokojnie pooglądałam, stwierdziłam, że nie jest źle - mocznik na górnej granicy, fosfor i kreatynina w połowie normy, nieco niżej niż poprzednio, spadły mu niestety płytki. No i ma cały czas b. niski poziom wapnia. Niestety poleciały mu do góry leukocyty - jest ,, zasmarkany" jak to Guć ( niedrożne kanaliki łzowe) i myślałam, ze skończy się na antybiotyku. A wet mnie dziś nastraszył białaczką :( - nie pomyślałam o tym :( - jutro robimy testy i kontrolną morfologię.

Maćku, kiedyś pisaliśmy o ślinieniu - nasza Maruda po usunięciu części zębów jest suchutka :) - a myślałam, że to taka jej uroda :evil_lol:

Posted

[quote name='ewa gonzales']Gucinkowi i wszystkim Marudkom :calus::calus::calus:

zdrowenka postokroc

Ewunia :loveu: dziękujemy i razem z Guciem za Twoją maleńką też mocno kciuki zaciskamy :).

Posted

[quote name='tucha']nie ma co się martwić na zapas :) kciuki za zdrówko aby nic strasznego nie wyszło![/QUOTE]

Kciuki pomogły :) Białaczki nie mamy :multi:

Bałam się może nie tak o Gucia, bo on już swoje latka ma i z tymi jego nerkami też może być w każdej chwili różnie - obawiałam się o resztę kotów. Szczególnie o Szeryfa, toż on w razie czego nie da się przerobić na kota domowego, jakby nie mógł wychodzić chałupę by nam rozniósł :diabloti:

Posted

[quote name='Maruda666']Kciuki pomogły :) Białaczki nie mamy :multi:

Bałam się może nie tak o Gucia, bo on już swoje latka ma i z tymi jego nerkami też może być w każdej chwili różnie - obawiałam się o resztę kotów. Szczególnie o Szeryfa, toż on w razie czego nie da się przerobić na kota domowego, jakby nie mógł wychodzić chałupę by nam rozniósł :diabloti:

dopiero teraz dotarłam i kamień spadł mi z serca :) Białaczkom mówimy stanowcze NIE !!!!!!!!!!!! :mad:

Posted

[quote name='Martika@Aischa']dopiero teraz dotarłam i kamień spadł mi z serca :) Białaczkom mówimy stanowcze NIE !!!!!!!!!!!! :mad:[/QUOTE]
Tak właśnie. Żadnych białaczek.

Posted

[quote name='Maruda666']Maćku, kiedyś pisaliśmy o ślinieniu - nasza Maruda po usunięciu części zębów jest suchutka :) - a myślałam, że to taka jej uroda :evil_lol:[/QUOTE]
Moja Saszka dopiero co była na czyszczeniu zębów i wet też je przejrzał pod kątem ewentualnego wyrwania. Wszystkie zdrowe i dobrze osłonięte dziąsłami. To dobra i zła wiadomość bo nie ma co wyrwać by liczyć na poprawę:evil_lol:

[quote name='Maruda666']Kciuki pomogły :) Białaczki nie mamy :multi:[/QUOTE]
SUPER:)

Posted

[quote name='Maciek777']Moja Saszka dopiero co była na czyszczeniu zębów i wet też je przejrzał pod kątem ewentualnego wyrwania. Wszystkie zdrowe i dobrze osłonięte dziąsłami. To dobra i zła wiadomość bo nie ma co wyrwać by liczyć na poprawę:evil_lol:

SUPER:)[/QUOTE]

Z tego wniosek, że Saszka już tak chyba ma :) Dobrze, że nic rwać nie trzeba, zawsze to kolejne obciążenie dla zwierzaka ( i kieszeni ;) ).

• 3 weeks later...
Posted

Po dłuższej przerwie - Gucio żyje :), właśnie skończył antybiotyk, apetyt ma jak młody wilk ale w moczu białka coraz więcej :shake:

Reszta stada bez zmian. Wychodzące w ostatnim czasie praktycznie nie wracają na noc, rano pod blokiem zastaję jakieś podarunki ( znaczy się myszy :cool3: ). Nie wiem czy nie zapeszę, ale od dłuższego czasu nie było potrzeby prania kołder :)