Martika&Aischa Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 [quote name='Maruda666']Teraz to już chyba wszystko kwitnie - już widzę jaki będzie zachwycony :angryy: Zagadka - ile się ich tam zmieściło pod leżakiem? Marudzia całe 4 ogony ? :lol: Quote
Maruda666 Posted June 21, 2014 Author Posted June 21, 2014 Martika@Aischa napisał(a):o rany ależ cudna dziewczynka :loveu::loveu::loveu: Czarna dziewczynka szuka dobrego domu :) Martika@Aischa napisał(a):Marudzia całe 4 ogony ? :lol: Coś mi się Joanka nie zacytowała :oops: - sama się w tym pogubiłam - tam w z tyłu są trzy ( Maruda, Cinka i Lolek) a z przodu jest kota, też jeszcze pod leżakiem ale nie wiem czy ją liczyć ;) Quote
Martika&Aischa Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 Maruda666 napisał(a):Czarna dziewczynka szuka dobrego domu :) Coś mi się Joanka nie zacytowała :oops: - sama się w tym pogubiłam - tam w z tyłu są trzy ( Maruda, Cinka i Lolek) a z przodu jest kota, też jeszcze pod leżakiem ale nie wiem czy ją liczyć ;) Ważne aby co do jednego ogona się zgadzało ;) Quote
Martika&Aischa Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 Maruda666 napisał(a):Czarna dziewczynka szuka dobrego domu :) Coś mi się Joanka nie zacytowała :oops: - sama się w tym pogubiłam - tam w z tyłu są trzy ( Maruda, Cinka i Lolek) a z przodu jest kota, też jeszcze pod leżakiem ale nie wiem czy ją liczyć ;) Marudko a czarnulka ma ogłoszenia ? Nasze 2 czarne kocie miały powodzenie w Krakowie :) jeszcze długo długo po adopcji dzwoniły zainteresowane domki :) Quote
maxishine. Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 Jeszcze nie ma. Nie ma komu robić, bo zajęty czas mamy.:roll: Jeśli ktoś byłby chętny to proszę, niech pomoże ogarnąć i wrzucić ogłoszenia na znane portale. Quote
Martika&Aischa Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 Yuki_ napisał(a):Jeszcze nie ma. Nie ma komu robić, bo zajęty czas mamy.:roll: Jeśli ktoś byłby chętny to proszę, niech pomoże ogarnąć i wrzucić ogłoszenia na znane portale. Yuki do ogłoszeń potrzebny jest choc krótki tekst z namiarami do osoby odpowiedzialnej za kocie :) czyli tel ...@ .... Musisz też zdecydowac na jakie województwo ogłaszac :) jest na dogo dużo bazarków ogłoszeniowych :) Quote
maxishine. Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 dolnośląskie tel 608596879 A tekst podrzucę jutro dobra? Quote
Maruda666 Posted June 21, 2014 Author Posted June 21, 2014 Ogłoszenia porobię, jak zwykle, tylko daj krótki tekst. Quote
sonek666 Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 Maruda666 napisał(a): Coś mi się Joanka nie zacytowała :oops: - sama się w tym pogubiłam - tam w z tyłu są trzy ( Maruda, Cinka i Lolek) a z przodu jest kota, też jeszcze pod leżakiem ale nie wiem czy ją liczyć ;) ja Cię bardzo proszę :D Tam z tyłu to jest Cinka, Maruda i Kota. Z przodu ewidentnie wystaje Kropa :D Czarnuchę mogę przygarnąć, śliczna jest :loveu: Quote
joanka40 Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 [quote name='sonek666']ja Cię bardzo proszę :D Tam z tyłu to jest Cinka, Maruda i Kota. Z przodu ewidentnie wystaje Kropa :D Czarnuchę mogę przygarnąć, śliczna jest :loveu: Ja w sprawie konkursu. Mnie się tak zdaje, że pytanie dotyczyło ilości kotokotów pod leżakiem, ale może źle coś przeczytałam. Jeden konkurs i tyle emocji :lol:. A kicia do adopcji urocza jest. Quote
sonek666 Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 [quote name='joanka40']Ja w sprawie konkursu. Mnie się tak zdaje, że pytanie dotyczyło ilości kotokotów pod leżakiem, ale może źle coś przeczytałam. Jeden konkurs i tyle emocji :lol:. A kicia do adopcji urocza jest. Bo tu chyba powstał konkurs w konkursie :evil_lol: Tak czy siak jako osoba pseudoorganizująca nie mogę brać udziału toteż nie dostanę czekolady :-( Bo to o czekoladę chodzi?? Czy o co się tu walczy Maruda?? :cool3: Quote
joanka40 Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 [quote name='sonek666']Bo tu chyba powstał konkurs w konkursie :evil_lol: Tak czy siak jako osoba pseudoorganizująca nie mogę brać udziału toteż nie dostanę czekolady :-( Bo to o czekoladę chodzi?? Czy o co się tu walczy Maruda?? :cool3: Hahaha...no tak, masz rację: zrobił się konkurs w konkursie. Myślę, że za poprawną odpowiedź w powyższym konkursie można przyjąć odpowiedź następującą: odp.: na zdjęciu kotów jest dużo. Quote
Maruda666 Posted June 22, 2014 Author Posted June 22, 2014 [quote name='joanka40']Hahaha...no tak, masz rację: zrobił się konkurs w konkursie. Myślę, że za poprawną odpowiedź w powyższym konkursie można przyjąć odpowiedź następującą: odp.: na zdjęciu kotów jest dużo. Odpowiedź politycznie poprawna :evil_lol:. Quote
maxishine. Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 Maruda666 napisał(a):Ogłoszenia porobię, jak zwykle, tylko daj krótki tekst. Śliczna, 10-miesięczna Kiara już sporo przeszła w swoim życiu. Jest to kot który żyje w nocy, w dzień śpi schowany za meblami. Jest zdrowa, po sterylce i nie jest wybredna. Jakiego domu dla niej szukamy? Najlepiej bez małych dzieci, dzieci mogą być nastolatkami, spokojnego domu, najlepiej z drugim młodym kotem. Akceptuje psy. Nie jest to kot, który wskoczy na kolana i będzie mruczeć. Kicia potrzebuje czasu na oswojenie się z nową sytuacją. To chyba byłoby tyle. Zawsze możesz coś z lekka zmienić, spytać na PW lub na FB ;) Quote
maxishine. Posted June 28, 2014 Posted June 28, 2014 Mam pytanie-ktoś robi ogłoszenia? Ile ich mniej więcej jest? Quote
sonek666 Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 Yuki_ napisał(a):Mam pytanie-ktoś robi ogłoszenia? Ile ich mniej więcej jest? Ogłoszeń na razie jest siedem. Maruda mówi, że może jeszcze nad tym dzisiaj posiedzi. Mieliśmy rodzinę na weekend i trochę nie było na to czasu. Ogłoszenia są na: alegratka, tablica, (oxl), gumtree, caffeanimal, przygarnij zwierzaka, oglaszamy 24 i milosnicy ziwerzat :) Quote
maxishine. Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 (edited) Proszę, skopiowane z mojej galerii. Więcej zdjęć u mnie, pod linkiem galerii, od strony 60 ;) Macie pijacką bandę :diabloti: Mohito Porter Tequilla Whisky Edited July 20, 2014 by Yuki_ Quote
maxishine. Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Do adopcji, szukają już pomału domów. Czarny może iść od razu, pozostała trójka jeszcze mleko ssie z butelki ;) Quote
Maruda666 Posted July 6, 2014 Author Posted July 6, 2014 Jak się ogarnę z bazarkiem tym maluchom też porobię po kilka ogłoszeń. Z tego co wiem trójka mniejszych znaleziona w kartonie w tym upale na ulicy a starszy przerzucony komuś przez płot? Maluchy mają po około 3 tyg, czarny około 2 miesięcy? Komu kotka komu ? :) Quote
maxishine. Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Maruda666 napisał(a):Jak się ogarnę z bazarkiem tym maluchom też porobię po kilka ogłoszeń. Z tego co wiem trójka mniejszych znaleziona w kartonie w tym upale na ulicy a starszy przerzucony komuś przez płot? Maluchy mają po około 3 tyg, czarny około 2 miesięcy? Komu kotka komu ? :) Dokładnie ;) Quote
Maruda666 Posted July 16, 2014 Author Posted July 16, 2014 (edited) Trochę nie pisałam, bo nic się nie dzieje . Kilka zdjęć nowych i starych. Lolek ( to białe ) uczy się od Gucia, nie koniecznie tego co by należało :evil_lol: Wchodzę do kuchni, zapalam światło...i co widzę ?? Nasza smutna księżniczka ( Cinieczka w wannie ;) ) No co, kota nie widziałaś?? Maruda :loveu: - niby taka jędza a jednak słodka. Edited July 27, 2014 by Maruda666 Quote
Maruda666 Posted July 16, 2014 Author Posted July 16, 2014 (edited) Yuki, zmniejsz ilość zdjęć w poście do 5, bo mi mod zamknie wątek ;). I jeszcze Cinka z Marudą To już kiedyś było, ale bardzo mi się podoba :) ( Kropa i Ciniuta) Mała Kota nocą Coś brała? Też stare ale śliczne :) ( Guciek i Ciniuta) Edited July 27, 2014 by Maruda666 Quote
Recommended Posts