ewu Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 toyota napisał(a):Ona jest w Grudziądzu. Jutro ze schroniska jedzie tranport do Warszawy. Jakie to jest miasto na Śląsku ? Z Warszawy do Katowic jeździ Figu- w weekendy.Ja niestety straciłam Jej numer ale Malagos z pewnością ma.Zadzwońcie pilnie do Figu. Quote
toyota Posted September 8, 2012 Author Posted September 8, 2012 Czy Figu jeździ przy okazji, czy trzeba płacić ? Bo na razie przecież nie mamy kasy. Quote
Gabi79 Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 ewu napisał(a):Z Warszawy do Katowic jeździ Figu- w weekendy.Ja niestety straciłam Jej numer ale Malagos z pewnością ma.Zadzwońcie pilnie do Figu. Cioteczki ja mam L4 do 19 września, potem do roboty. Było by dobrze, gdyby sunia przyjechała do mnie przed 19tym, miała bym dla niej więcej czasu, mogła by się oswoić z otoczeniem. Choć wiem, że znalezienie transportu może potrwać. Po 19tym od razu by musiała zostawać sama z Kajtkiem Quote
ewu Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 toyota napisał(a):Czy Figu jeździ przy okazji, czy trzeba płacić ? Bo na razie przecież nie mamy kasy. Nigdy nie brała pieniędzy.Z Katowic do Dąbrowy jest bardzo blisko. Quote
toyota Posted September 8, 2012 Author Posted September 8, 2012 Kurcze, taka okazja, ale już jest tak strasznie późno i ja nie mam telefonu do Figu. Jutro pati-c będzie w schronisku o godz. 13 ! Gabi79, podaj mi proszę swój nr telefonu, zadzwonię do Ciebie jutro rano ! Quote
ewu Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 toyota napisał(a):Kurcze, taka okazja, ale już jest tak strasznie późno i ja nie mam telefonu do Figu. Jutro pati-c będzie w schronisku o godz. 13 ! Poszukam , może znajdę to Wyślę Ci na pw. Miałam gdzieś zapisany. Quote
Gabi79 Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 toyota napisał(a):Kurcze, taka okazja, ale już jest tak strasznie późno i ja nie mam telefonu do Figu. Jutro pati-c będzie w schronisku o godz. 13 ! Gabi79, podaj mi proszę swój nr telefonu, zadzwonię do Ciebie jutro rano ! Zaraz wyślę pw Quote
Gabi79 Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 ewu napisał(a):Toyota plizzz , odetkaj skrzynkę . Ja też na to czekam Quote
kolejna kobietka Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 czyli z zalatwianiem formalnosci moze o okolo 14.00 pati wyjedzie ze schronu, musi zachaczyc o Nieporet, wiec w Wawie bedzie pewnie cos kolo 19.00-20.00... czy Figu by jutro tak pozno jechala do Katowic? to kawal drogi... w najgorszym wypadku, o ile Figu w ogole by byla chetna, mozna zabrac chociaz jutro Uszatke do Wawy, w kolejny weekend Figu by zawiozla mala, o ile sie zgodzi, a na 5 dni (do kolejnego weekendu) poszukac dt dla Uszatki... Quote
kolejna kobietka Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 toyota ma zawsze zawalona skrzynke na dogo :eviltong:, lepiej piszcie tu: [email protected] badz sms-ka tu: 605060617 Quote
ewu Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 kolejna kobietka napisał(a):czyli z zalatwianiem formalnosci moze o okolo 14.00 pati wyjedzie ze schronu, musi zachaczyc o Nieporet, wiec w Wawie bedzie pewnie cos kolo 19.00-20.00... czy Figu by jutro tak pozno jechala do Katowic? to kawal drogi... w najgorszym wypadku, o ile Figu w ogole by byla chetna, mozna zabrac chociaz jutro Uszatke do Wawy, w kolejny weekend Figu by zawiozla mala, o ile sie zgodzi, a na 5 dni (do kolejnego weekendu) poszukac dt dla Uszatki... Figu jeździ bardzo późno oby tylko w ten weekend. Opcja potrzymania suni w Warszawie też jest niezła ale kto ją przechowa? Quote
ewu Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 kolejna kobietka napisał(a):toyota ma zawsze zawalona skrzynke na dogo :eviltong:, lepiej piszcie tu: [email protected] badz sms-ka tu: 605060617 Wysłałam smsa:) Quote
kolejna kobietka Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 na razie nie wiem kto :sad: ale mysle, ze by sie kogos w Warszawie znalazlo... wiecie co, na wszelki wypadek spytam sie od razu na fb, czy moglby ktos poratowac z dt... Quote
Gabi79 Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 ewu napisał(a):Figu jeździ bardzo późno oby tylko w ten weekend. Opcja potrzymania suni w Warszawie też jest niezła ale kto ją przechowa? Też się obawiam, że trudno będzie kogoś znaleźć Quote
ewu Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 kolejna kobietka napisał(a):na razie nie wiem kto :sad: ale mysle, ze by sie kogos w Warszawie znalazlo... wiecie co, na wszelki wypadek spytam sie od razu na fb, czy moglby ktos poratowac z dt... Na dogo to Abrakadabra jest z Warszawy. Quote
ewu Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Kurcze,że tak późno, Toytota chyba już w objęciach Morfeusza. Rano trzeba zrobić rwetes. Quote
kolejna kobietka Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 jakby co ja na fb rozsylam prosbe... Quote
ewu Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Jeszcze mi jedni fajni Ludzie z Warszawy wpadli do głowy:) Czekam na wieści na wątku i jak potrzeba wypytam :) Quote
ewu Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 kolejna kobietka napisał(a):jakby co ja na fb rozsylam prosbe... Super:) Im więcej, tym lepiej:) Quote
kolejna kobietka Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 gotowe, ja ze swojej strony porozsylalam apel po wszystkich mozliwych grupach na fb, pozostaje mi tylko czekac na ewentualna odpowiedz od jakiejs dobrej duszyczki... Quote
toyota Posted September 8, 2012 Author Posted September 8, 2012 Mam już nr tel. do Gabi79 oraz do Figu, jutro będę obdzwaniała wszystkich. Trzeba koniecznie zadzwonić do pati-c, żeby wzięła jeszcze jeden transporter dla Uszki, bo pat-c jeździ sama, więc nie mogą jej psy "latać" po samochodzie. Jakbym zaspała, to proszę kogoś o wykonanie telefonu do pati-c (tel. 698616250), żeby wzięła ten transporter, najwyżej się on nie przyda, jeśli nie uda się wszystkiego dograć. Pati-c ma 4 godziny drogi, więc najlepiej dzwonić już najpóźniej o 7- 8 rano. Potem może być za późno. Quote
kolejna kobietka Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 matko jedyna zadzwonil ktos?! :crazyeye: ja o okolo 24.00 wyszlam z dogo, fb i neta... a teraz czytam takie wazne info!!! :sad: Quote
Recommended Posts