Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z dogadaniem się mam podobnie, choć ogólnie mam samych starszych znajomych więc najwyżej oni nas biorą za dzieciaki. A z młodszymi to właśnie - aseksualni i aż głupio :eviltong:. Całe szczęście mój TŻ jest starszy ode mnie... o 2 miesiące ;)

Haha Aleksis... Twoja babcia jest fanką Dynastii rozumiem? :lol: To mi się przypomniało jak za czasów szkolnych jak był szał na skoki narciarskie i mój braciszek upatrzył sobie zawodnika o imieniu Sylvain Freiholz, którego nic nie wyróżniało, ale on uparcie nazywał mnie Sylvain (bo na imię mam wiadomo jak) :eviltong: Czasem i samo Freiholz :evil_lol: Do tej pory jeszcze mu się zdarza tak mnie nazwać ;)

• Replies 10k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Doglov-daltonistko ona nie jest pomarańczowa ,kiedyś była taka ciemniejszy łosoś ,ale sie sprała :evil_lol:
No nie taki dzieciak już niestety :( a chciałbym hehe znów mieć z 18lat
Amber-fanką to może nie ,ale jakoś jej tak się ubzdurało i tak mnie woła.

Posted

A tu z "Blejkiem" i "Krystal" :evil_lol: Pamiętam ten serial jak przez mgłę z dzieciństwa ;)

A ja bym chciała mieć znów ciało 18latki, ale umysłu już nie :eviltong:

Posted

Wszyscy jesteśmy już starzy.
Jezu Amber mi dzieciństwo przypomina haha ,moja niania to nałogowo oglądała no i jeszcze Kwadransowe Grubasy też leciały haha
"Pamiętajcie jeden pączek to AŻ tyle i tyle kilo kalori ,a jabłko to tylko tyle i tyle....." haha

Posted

Twoja galeria ma akurat aż 6 stron, więc może by się przydało wrzucić tutaj nieco materiału... Ja sobie odpuściłam dopiero teraz, przy prawie 200 stronach ;)

Posted

o jezu ,ale nudzicie :diabloti:
Wrzuce jakieś stare

Lucasek jeszcze nie mój :P ,ale już wiedziałem ,że go kce :evil_lol:(teraz już nie chce ,ale to inna sprawa)

I pierwszy dzień w nowym domu

Posted

Ooo pamiętam go takiego małego... Pewnie z łezką w oku wspominasz te czasy... Tak jak ja swoje jak Jari był grzeczny :diabloti:

Posted

A opowiem wam dzisiejszą przygode
W klatce obok mieszka baba z takim DONem ,który ma z 80cm w kłebie i generalnie wygląda jak Kaukaz gdyby nie ONkowa głowa. Zawsze ma go w kagańcu na pejczu ,a na polach przepina go na 30m linke.No i dziś ide wzdłuż pola ,żeby wejść w ścieżke pod drzewami.I nagle z jednej ścieżki wypada na nas to bydle i leci rozpędzone.Z lekka się spociłem ,ale moje pieski się wykazały stanęły w szyku wojennym i tak się rozdarły ,że pies odpuścił.Po czym dostał radosny wp...........l wyżej wymienionym pejczem.

Posted

No nie był zachwycony :diabloti: A teraz się bawią tzn. na tyle na ile Czarkowi wiek pozwala. Lucas się do niego przytula w nocy.Jedyne co może ich poróżnić to jedzenie nic innego.
Tak śpią :P A podobno samce się nie dogadają :diabloti:

Posted

Aleks89 napisał(a):
A teraz się bawią tzn. na tyle na ile Czarkowi wiek pozwala. Lucas się do niego przytula w nocy.Jedyne co może ich poróżnić to jedzenie nic innego.
Tak śpią :P A podobno samce się nie dogadają :diabloti:
U mnie jest tak samo, jak jedzą musi ktoś ich pilnować, bo mogą się pozabijać

Posted

Jak ja bym chciała żeby moje się tak znowu tuliły a nie odskakiwały jak się dotkną przypadkiem leżąc na łóżku, bo to przecież obrzydliwe się dotykać... Za to z jedzeniem luz bo jedzą same (tata ryzykant tak je zaczął zostawiać), znają swoje miejsca, wiedzą że do miski cudzej się nie zagląda jak ta jest w użytku, a jak Shina skończy to Hexa dostępuje zaszczytu wylizania michy. Tym sposobem Hexolina zeżarła dzisiaj dwie porcje bo młoda się na michę obraziła a nie było komu czarnucha powstrzymać.

Pamiętam fotki szczęśliwego Czarka z Lucasem :evil_lol: