Amber Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Z dogadaniem się mam podobnie, choć ogólnie mam samych starszych znajomych więc najwyżej oni nas biorą za dzieciaki. A z młodszymi to właśnie - aseksualni i aż głupio :eviltong:. Całe szczęście mój TŻ jest starszy ode mnie... o 2 miesiące ;) Haha Aleksis... Twoja babcia jest fanką Dynastii rozumiem? :lol: To mi się przypomniało jak za czasów szkolnych jak był szał na skoki narciarskie i mój braciszek upatrzył sobie zawodnika o imieniu Sylvain Freiholz, którego nic nie wyróżniało, ale on uparcie nazywał mnie Sylvain (bo na imię mam wiadomo jak) :eviltong: Czasem i samo Freiholz :evil_lol: Do tej pory jeszcze mu się zdarza tak mnie nazwać ;) Quote
Aleks89 Posted July 30, 2012 Author Posted July 30, 2012 Doglov-daltonistko ona nie jest pomarańczowa ,kiedyś była taka ciemniejszy łosoś ,ale sie sprała :evil_lol: No nie taki dzieciak już niestety :( a chciałbym hehe znów mieć z 18lat Amber-fanką to może nie ,ale jakoś jej tak się ubzdurało i tak mnie woła. Quote
Amber Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 A tu z "Blejkiem" i "Krystal" :evil_lol: Pamiętam ten serial jak przez mgłę z dzieciństwa ;) A ja bym chciała mieć znów ciało 18latki, ale umysłu już nie :eviltong: Quote
Aleks89 Posted July 30, 2012 Author Posted July 30, 2012 Wszyscy jesteśmy już starzy. Jezu Amber mi dzieciństwo przypomina haha ,moja niania to nałogowo oglądała no i jeszcze Kwadransowe Grubasy też leciały haha "Pamiętajcie jeden pączek to AŻ tyle i tyle kilo kalori ,a jabłko to tylko tyle i tyle....." haha Quote
Anecioreczek Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 co tu taka cisza :cool3: niewiarygodne ;) Quote
Aleks89 Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 A nie wiem :P Nie chce mi się fot robić ,bo ile można focić jedno i to samo... Quote
łamAga Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Aleks89 napisał(a):A nie wiem :P Nie chce mi się fot robić ,bo ile można focić jedno i to samo... Oj można , można , masz do wyboru 3 obiekty :eviltong: Quote
FredziaFredzia Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Bo to jest teraz grzeczna galeria. :lol: Quote
Amber Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Twoja galeria ma akurat aż 6 stron, więc może by się przydało wrzucić tutaj nieco materiału... Ja sobie odpuściłam dopiero teraz, przy prawie 200 stronach ;) Quote
Aleks89 Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 o jezu ,ale nudzicie :diabloti: Wrzuce jakieś stare Lucasek jeszcze nie mój :P ,ale już wiedziałem ,że go kce :evil_lol:(teraz już nie chce ,ale to inna sprawa) I pierwszy dzień w nowym domu Quote
Unbelievable Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 http://img16.imageshack.us/img16/6873/dscf5762q.jpg brzydal :evil_lol: Quote
Amber Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Ooo pamiętam go takiego małego... Pewnie z łezką w oku wspominasz te czasy... Tak jak ja swoje jak Jari był grzeczny :diabloti: Quote
Aleks89 Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 A opowiem wam dzisiejszą przygode W klatce obok mieszka baba z takim DONem ,który ma z 80cm w kłebie i generalnie wygląda jak Kaukaz gdyby nie ONkowa głowa. Zawsze ma go w kagańcu na pejczu ,a na polach przepina go na 30m linke.No i dziś ide wzdłuż pola ,żeby wejść w ścieżke pod drzewami.I nagle z jednej ścieżki wypada na nas to bydle i leci rozpędzone.Z lekka się spociłem ,ale moje pieski się wykazały stanęły w szyku wojennym i tak się rozdarły ,że pies odpuścił.Po czym dostał radosny wp...........l wyżej wymienionym pejczem. Quote
Amber Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Ja to się zawsze właśnie zastanawiam co by było gdyby nas coś takiego napadło na serio... Quote
Izabela124. Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Muszę przyznać, że mały Lucas był słodki :loveu: Quote
Aleks89 Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 Jeśli na mnie napadłby jakiś samobójca to wylądowałby w szpitalu ,albo kostnicy. Quote
evel Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 http://img28.imageshack.us/img28/6260/sl554103.jpg ja przepraszam, ale mina Czarka... :roflt: Quote
Aleks89 Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 No nie był zachwycony :diabloti: A teraz się bawią tzn. na tyle na ile Czarkowi wiek pozwala. Lucas się do niego przytula w nocy.Jedyne co może ich poróżnić to jedzenie nic innego. Tak śpią :P A podobno samce się nie dogadają :diabloti: Quote
Izabela124. Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Aleks89 napisał(a): A teraz się bawią tzn. na tyle na ile Czarkowi wiek pozwala. Lucas się do niego przytula w nocy.Jedyne co może ich poróżnić to jedzenie nic innego. Tak śpią :P A podobno samce się nie dogadają :diabloti:U mnie jest tak samo, jak jedzą musi ktoś ich pilnować, bo mogą się pozabijać Quote
Aleks89 Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 Pilnowac musze Luca ,żeby do Kai nie podszedł ,bo ta idiotka się rzuca a potem fruwa jak ściera i ma z dupy jesień średniowieczaa Quote
evel Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Uroczo śpią chłopaczki, chociaż Czarek nadal nie wygląda na jakoś szczególnie szczęśliwego :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 Czarek jest happy tylko jak popierdziela luzem po polu. Quote
*Monia* Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Jak ja bym chciała żeby moje się tak znowu tuliły a nie odskakiwały jak się dotkną przypadkiem leżąc na łóżku, bo to przecież obrzydliwe się dotykać... Za to z jedzeniem luz bo jedzą same (tata ryzykant tak je zaczął zostawiać), znają swoje miejsca, wiedzą że do miski cudzej się nie zagląda jak ta jest w użytku, a jak Shina skończy to Hexa dostępuje zaszczytu wylizania michy. Tym sposobem Hexolina zeżarła dzisiaj dwie porcje bo młoda się na michę obraziła a nie było komu czarnucha powstrzymać. Pamiętam fotki szczęśliwego Czarka z Lucasem :evil_lol: Quote
Recommended Posts