Unbelievable Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Amber, nie zapominajmy o moim idiotycznym wyglądzie (chociaż może już jak mam niebieskie włosy a nie różowe to wyglądam trochę mniej idiotycznie? :hmmmm:) no i ja też jestem gejem :placz: Quote
Amber Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 W ogóle nic nie pisz już lepiej, dzieciuch z idiotycznym wyglądem i niewychowanymi psami :evil_lol: Niebieskie jeszcze gorsze... choć różowe były bardziej gejowate :lol: Ja po prostu kocham ludzi z horyzontami szerokimi jak ucho od igły :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted July 25, 2012 Author Posted July 25, 2012 No siano ma we łbie ta smarkula i jeszcze wunże w domu chce trzymać. Quote
Izabela124. Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Aleks89 napisał(a):Zbiłem je to grzecznie leżą.Nie wiesz ,że ja katuje te biedne potrzebujące miłości pieski? Nie widziałaś na zlocie jak uciekają przede mną z podkulonymi ogonami?:(Ha ha a one tak zawsze każde na swoim posłaniu? Bo u mnie to pchają się żeby razem spać :D Oj tak, strasznie się Ciebie bały :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 Czarek Lucas przelewa się do któregos posłania ,ale generalnie każdy zajmuje jedno i tak śpią. Nie są zboczone jak Bobik i Kiss ,żeby ryć się do jednego. Quote
Unbelievable Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Amber napisał(a):W ogóle nic nie pisz już lepiej, dzieciuch z idiotycznym wyglądem i niewychowanymi psami :evil_lol: Niebieskie jeszcze gorsze... choć różowe były bardziej gejowate :lol: Ja po prostu kocham ludzi z horyzontami szerokimi jak ucho od igły :evil_lol: Aleks89 napisał(a):No siano ma we łbie ta smarkula i jeszcze wunże w domu chce trzymać. dobra dobra już się z dogo wypisuję i nie wrócę NIGDY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :placz: Quote
gops Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 śniło mi się że wchodzę do tej galeri a tu Deer coś napisała :hmmmm: aż zajrzałam od razu czy aby na pewno to był sen :lol: Quote
Aleks89 Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 Gopsowa-sen proroczy ,bo patrz co napisała Unblebleble nie przypomina ci to kogoś?:evil_lol: Unbleblebleblableblebalabelegjadjhagfdjhsgfjsahg-a idź w cholere.:diabloti:To bardzo niedojrzałe zachowanie. Quote
Unbelievable Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Aleks89 napisał(a):Gopsowa-sen proroczy ,bo patrz co napisała Unblebleble nie przypomina ci to kogoś?:evil_lol: Unbleblebleblableblebalabelegjadjhagfdjhsgfjsahg-a idź w cholere.:diabloti:To bardzo niedojrzałe zachowanie. byłam już z tym u adwokata!!!! jesteście w sądzie!!!!! sam jesteś niedojrzały :( Quote
Unbelievable Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Aleks89 napisał(a):U mecenas Amber? nie, ona się nie zna :roll: Quote
Aleks89 Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 I żałosna jest PAMIĘTAJ ŻA-ŁO-SNA!!!!Czy tam żenująca już nie pamiętam. Quote
Amber Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Hehe Deer przez kogoś się chyba wczoraj pytała na wątku obrożowym jakie szelki ma zostawić dla swojego psa :evil_lol: Czyżby się szykował kolejny wielki come back? Po uprzednim wielkim odejściu bo się na dogo skasowały posty z tyg. Rozumiem, że deer, która straciła przez to miliony oraz dowody w sprawie sądowej o prawo do 20 hektarowej działki w Dubaju, mogło to mocno zaboleć i odejście było nieuniknione... :eviltong: Ojej nie powinnam ZNOWU pisać za plecami, rozgrzebywać smrodów i pluć jadem na niewinne dziewczęta :shake: (ale jakoś mi się czasem omsknie nieuważnie :diabloti:) Quote
Izabela124. Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Aleks89 napisał(a):Czarek Lucas przelewa się do któregos posłania ,ale generalnie każdy zajmuje jedno i tak śpią. Nie są zboczone jak Bobik i Kiss ,żeby ryć się do jednego.Mam homoseksualistów w domu :lol: Chociaż Kiss jest bi, bo chciał swoją babcię w cieczce bzykać :D Quote
Aleks89 Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 Amber-tia widziałem.A które szeleczki dla tego jamniczka.bleeee:evil_lol: ogólnie wszystkie jamniki są ładne ,ale Sherry ze względu na swoją pańciusie wydaje mi się taaaaaaaaaaaaaka szpetna :diabloti: Iza-uważaj co by hiva nie załapały ,nie wiadomo czy Bobiś czegoś ode mnie na zlocie nie załapał:evil_lol: Quote
Izabela124. Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Aleks89 napisał(a): Iza-uważaj co by hiva nie załapały ,nie wiadomo czy Bobiś czegoś ode mnie na zlocie nie załapał:evil_lol:Ha ha sugerujesz, że jesteś nosicielem? :diabloti: Quote
łamAga Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 No i jestem :eviltong: ale My to sie chyba znamy tak troszke , cos mi sie kojarzy wojna z Deer i zbanowanie Ciebie :eviltong: a zdjecia całkiem calkiem , wiec nie doczekasz sie opinii że robisz gnioty :eviltong: zresztą , każdy pies jest piekny jakie kolwiek zdjecie jakie zobacze na ktorym jest pies jest dla mnie piękne ! ;) Quote
łamAga Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Aleks89 napisał(a):No oczywiście ,że się znamy :P widzisz bo ja mam dobra pamiec ale bardzo krótką :P a tak poza tym to dlaczego dwa psy maja duze łoża a ten jeden to takie malutkie ?? odstapił bys mu swoje :P Quote
Aleks89 Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 Bo dwa są duże ,a trzeci jest malutki?:evil_lol:A tak poważnie to walnąłem się w rozmiarze.Miały być dwa 110cm dł i jedno 80cm ,a ja zamówiłem 60cm dla niej przez pomyłke. Ale mieści się ,a w nocy i tak zwykle śpi na Czarkowym posłaniu ,a Czarek na balkonie ,bo mu wiecznie ciepło przez te pluszowe futro Quote
Kasi i Lena Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Aleks89 napisał(a):Amber-tia widziałem.A które szeleczki dla tego jamniczka.bleeee:evil_lol: ogólnie wszystkie jamniki są ładne ,ale Sherry ze względu na swoją pańciusie wydaje mi się taaaaaaaaaaaaaka szpetna :diabloti: Hej, o te szelki to ja pytałam, i proszę się ze mnie nie nabijać:diabloti: Sherry jest moja, przynajmniej na odległość a ja nie wydaję się sobie szpetna, choć miło się czegoś nowego o sobie dowiedzieć:evil_lol: Quote
Aleks89 Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 No wiemy ,że Ty. Ale wiemy wszyscy czyj ten pies był.Więc wiadomo o kogo chodzi ,wiadomo co mamy na myśli. Quote
Kasi i Lena Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 No tak , ale czuje się urażona jednak trochę, nabijecie się z moich szeleczek i jamniczka. Czasem można coś infantylnie napisać, nie?:diabloti: Quote
Aleks89 Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 jamniczek nosi na sobie piętno Szwecji:diabloti: Quote
Recommended Posts