Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W ogóle nic nie pisz już lepiej, dzieciuch z idiotycznym wyglądem i niewychowanymi psami :evil_lol: Niebieskie jeszcze gorsze... choć różowe były bardziej gejowate :lol:

Ja po prostu kocham ludzi z horyzontami szerokimi jak ucho od igły :evil_lol:

Posted

Aleks89 napisał(a):
Zbiłem je to grzecznie leżą.Nie wiesz ,że ja katuje te biedne potrzebujące miłości pieski?
Nie widziałaś na zlocie jak uciekają przede mną z podkulonymi ogonami?:(
Ha ha a one tak zawsze każde na swoim posłaniu? Bo u mnie to pchają się żeby razem spać :D
Oj tak, strasznie się Ciebie bały :evil_lol:

Posted

Czarek Lucas przelewa się do któregos posłania ,ale generalnie każdy zajmuje jedno i tak śpią. Nie są zboczone jak Bobik i Kiss ,żeby ryć się do jednego.

Posted

Amber napisał(a):
W ogóle nic nie pisz już lepiej, dzieciuch z idiotycznym wyglądem i niewychowanymi psami :evil_lol: Niebieskie jeszcze gorsze... choć różowe były bardziej gejowate :lol:

Ja po prostu kocham ludzi z horyzontami szerokimi jak ucho od igły :evil_lol:

Aleks89 napisał(a):
No siano ma we łbie ta smarkula i jeszcze wunże w domu chce trzymać.

dobra dobra już się z dogo wypisuję i nie wrócę NIGDY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:placz:

Posted

Gopsowa-sen proroczy ,bo patrz co napisała Unblebleble nie przypomina ci to kogoś?:evil_lol:
Unbleblebleblableblebalabelegjadjhagfdjhsgfjsahg-a idź w cholere.:diabloti:To bardzo niedojrzałe zachowanie.

Posted

Aleks89 napisał(a):
Gopsowa-sen proroczy ,bo patrz co napisała Unblebleble nie przypomina ci to kogoś?:evil_lol:
Unbleblebleblableblebalabelegjadjhagfdjhsgfjsahg-a idź w cholere.:diabloti:To bardzo niedojrzałe zachowanie.

byłam już z tym u adwokata!!!! jesteście w sądzie!!!!!
sam jesteś niedojrzały :(

Posted

Hehe Deer przez kogoś się chyba wczoraj pytała na wątku obrożowym jakie szelki ma zostawić dla swojego psa :evil_lol: Czyżby się szykował kolejny wielki come back? Po uprzednim wielkim odejściu bo się na dogo skasowały posty z tyg. Rozumiem, że deer, która straciła przez to miliony oraz dowody w sprawie sądowej o prawo do 20 hektarowej działki w Dubaju, mogło to mocno zaboleć i odejście było nieuniknione... :eviltong:

Ojej nie powinnam ZNOWU pisać za plecami, rozgrzebywać smrodów i pluć jadem na niewinne dziewczęta :shake: (ale jakoś mi się czasem omsknie nieuważnie :diabloti:)

Posted

Aleks89 napisał(a):
Czarek Lucas przelewa się do któregos posłania ,ale generalnie każdy zajmuje jedno i tak śpią. Nie są zboczone jak Bobik i Kiss ,żeby ryć się do jednego.
Mam homoseksualistów w domu :lol: Chociaż Kiss jest bi, bo chciał swoją babcię w cieczce bzykać :D

Posted

Amber-tia widziałem.A które szeleczki dla tego jamniczka.bleeee:evil_lol: ogólnie wszystkie jamniki są ładne ,ale Sherry ze względu na swoją pańciusie wydaje mi się taaaaaaaaaaaaaka szpetna :diabloti:
Iza-uważaj co by hiva nie załapały ,nie wiadomo czy Bobiś czegoś ode mnie na zlocie nie załapał:evil_lol:

Posted

No i jestem :eviltong:

ale My to sie chyba znamy tak troszke , cos mi sie kojarzy wojna z Deer i zbanowanie Ciebie :eviltong:

a zdjecia całkiem calkiem , wiec nie doczekasz sie opinii że robisz gnioty :eviltong:

zresztą , każdy pies jest piekny jakie kolwiek zdjecie jakie zobacze na ktorym jest pies jest dla mnie piękne ! ;)

Posted

Aleks89 napisał(a):
No oczywiście ,że się znamy :P

widzisz bo ja mam dobra pamiec ale bardzo krótką :P

a tak poza tym to dlaczego dwa psy maja duze łoża a ten jeden to takie malutkie ??

odstapił bys mu swoje :P

Posted

Bo dwa są duże ,a trzeci jest malutki?:evil_lol:A tak poważnie to walnąłem się w rozmiarze.Miały być dwa 110cm dł i jedno 80cm ,a ja zamówiłem 60cm dla niej przez pomyłke. Ale mieści się ,a w nocy i tak zwykle śpi na Czarkowym posłaniu ,a Czarek na balkonie ,bo mu wiecznie ciepło przez te pluszowe futro

Posted

Aleks89 napisał(a):
Amber-tia widziałem.A które szeleczki dla tego jamniczka.bleeee:evil_lol: ogólnie wszystkie jamniki są ładne ,ale Sherry ze względu na swoją pańciusie wydaje mi się taaaaaaaaaaaaaka szpetna :diabloti:

Hej, o te szelki to ja pytałam, i proszę się ze mnie nie nabijać:diabloti: Sherry jest moja, przynajmniej na odległość a ja nie wydaję się sobie szpetna, choć miło się czegoś nowego o sobie dowiedzieć:evil_lol: