Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Evel-No był uroczym klockiem:diabloti:
Fredzia-helloł witam w piekiełku:diabloti:
Okamia-gwiazda była na rodzinnym grillu.
Foty będą na dniach :P obiecuje

Posted

[quote name='Aleks89']yuonona-Zapraszam do jaskini rozpusty i dewiacji:diabloti:Ale ostrzegam tu nikt normalny ,zdrowy psychicznie nie wchodzi
Przybywam i ja 0X

Jezu, Ty to ładnie sławny Olek jesteś tu na dogo, szkoda tylko, że nie wiem dlaczego :niewiem:

Posted

A&L napisał(a):

Jezu, Ty to ładnie sławny Olek jesteś tu na dogo, szkoda tylko, że nie wiem dlaczego :niewiem:

za długo by wymieniać, prościej by było powiedzieć czego nie zrobił :P
Ale co to za dogomania bez Olka! beznajdziejna! :D

Posted

Anecioreczek napisał(a):
za długo by wymieniać, prościej by było powiedzieć czego nie zrobił :P
Ale co to za dogomania bez Olka! beznajdziejna! :D

Chyba za krótko jestem na dogo, żeby znać tę sławę :B-fly:W każdym razie zaciekawił mnie wątek wojny z deer :diabloti:

Posted

No ,ale teraz już jestem grzeczny i nie mieszam się w dymy więc mam nadzieje nikt mnie stąd nie wypierniczy ,bo jednak to forum to spory kawał mojego życia.

Posted

Jak będą chcieli to się nie martw - napiszę petycję do właściciela internetu nawet :lol:

Taaaa dogo jest jakie jest, ale wciąga. Niektórzy niby odeszli na zawsze, ale założę się, że po czasie swędzą ich paluchy ;)

Posted

Amber napisał(a):
Jak będą chcieli to się nie martw - napiszę petycję do właściciela internetu nawet :lol:

Taaaa dogo jest jakie jest, ale wciąga. Niektórzy niby odeszli na zawsze, ale założę się, że po czasie swędzą ich paluchy ;)

Amber Ty nie pisz, dajmy to motylkowej - ona szybko załatwiła usunięcie "fotoblożka" z kradzionymi zdjęciami. :diabloti:

Posted

Taaa bo "mój" chyba cały czas wisi... Ale opowiadać czemu i jak to mi się nie chce. W każdym razie gdyby siedziba tego zasranego photobloga nie była tak daleko to już by mieli moją nogę w tyłku. Zabawa oczywiście trwa dalej ale robi się to coraz bardziej surrealistyczne.

Posted

Postarzał to się Czarek ;) Ale jemu wolno. Za to Lucas widzę w formie... Jari się tak lubi wieszać ale na samej gałęzi ;)

A z Oleczka fajna dupa :cool3: Choć dla mnie to szczeniak jest, ale inna sprawa, że mi to już bliżej niż dalej :lol: Facetowi zmarszczki tylko dodają uroku, nie to co nam, babom... Ale Olkowi to do zmarszczek jeszcze 20 lat brakuje :eviltong:

W ogóle jak wolisz jak się na ciebie mówi, bo na imię masz Aleksander tak? ;) Olek, Alek, Aleks...? Mój bratanek się tak zwie i odmieniamy przez "A" nigdy przez "O", choć miałam kolegę w liceum i on był zawsze Olkiem, nie Alkiem ;).

Posted

Zwykle wszyscy mówili Olek ,ale to mnie tak wk........ ,że masakra .Zdecydowanie wole Aleks.
Amber ty niewiele starsza ode mnie jesteś :eviltong:

Czarek wygląda strasznie ma bardzo mało mięśni w sumie to wcale ,w dodatku zrzucił całe futro więc jest łysy ,czaszka zapadnięta ,bo tam też mięśni już nie ma.Czasem zachowuje sie ok ,a czasem myśle ,że nie zostało mu zbyt wiele życia.

Posted

O i widzisz? Od razu lepiej ;) Mój bratanek też najczęściej jest Aleksem, choć ja z racji wieku (ma niecałe 2 lata ;) ) nazywam go Aleczkiem. Ja mam imię nie do odmiany całe szczęście, można mnie tylko wkurzać nielicznymi zdrobnieniami ;)

Co do wieku to wiesz, każdy ma inaczej, ale dla mnie młodszy facet nawet o kilka lat to jest już pedofilia :evil_lol: Najlepiej jest jak idą matury i z roku na rok te 18-19 letnie dzieciaki są coraz młodsze... Niestety większość facetów ma odwrotnie jeśli chodzi o baby :eviltong:

Posted

Dla mnie facet idealny musi mieć lat 30+ ,młodsi mnie nie interesują nie umiem się z nimi dogadać.Nawet na zwykłym spotkaniu czysto koleżeńskim nie mam o czym z nimi gadać ,a no i są dla mnie aseksualni to już inna sprawa.
A całe szczęście te 30+ zwykle lecą na 20+ :evil_lol:

Z tymi zdrobieniami to jest w ogóle armagedon ,bo moja babcia np. zawsze gada na mnie Aleksis :diabloti:jeszcze w domu to da się znieść ,ale ostatnio poleciałem po mleko do kawy ,a ta drze z okna ryja "Aleksis ,ale zagęszczone kup i Lilci nie zgub" :evil_lol: Bo kiedyś zabrałem ich suczke na zakupy no i mi się zapomniało ją zwolnić z Siad-Zostań i siedziała idiotka pod kioskiem:evil_lol:

Posted

[quote name='Amber']O i widzisz? Od razu lepiej ;) Mój bratanek też najczęściej jest Aleksem, choć ja z racji wieku (ma niecałe 2 lata ;) ) nazywam go Aleczkiem. Ja mam imię nie do odmiany całe szczęście, można mnie tylko wkurzać nielicznymi zdrobnieniami ;)

Co do wieku to wiesz, każdy ma inaczej, ale dla mnie młodszy facet nawet o kilka lat to jest już pedofilia :evil_lol: Najlepiej jest jak idą matury i z roku na rok te 18-19 letnie dzieciaki są coraz młodsze... Niestety większość facetów ma odwrotnie jeśli chodzi o baby :eviltong:

Upsssssssssss :siara:

Posted

Ale jakos taki małomówny na tym zdjęciu jesteś skąd mamy wiedzieć że Ty innej orientacji jesteś , po zdjęciu tego nie widac :shake:

a ta bluzka na 100% różowa jest tylko przemalowałeś ją na pomarańczowo w paint-cie :eviltong:

a tak w ogóle to dzieciak jestes jeszcze :eviltong: