Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiesz co, ty to jeszcze byłeś dzieciakiem z moich czasów ;) gdzie chłopcy wyglądali może i nieco obciachowo, ale jak się teraz patrzę na te 15letnie emo-nie wiadomo w spodniach rurkach albo pseudo gangsta skejtów z fryzurkami ala Justin Bieber, to zdecydowanie wolę nieco obciachu z, którego się potem wyrasta.

Posted

Fredzia-teraz mam 23lata ,a na tych fotach jakoś 15-16 chyba.
Doglove-a mówiłem?:P
Amber-no tak my jeszcze jesteśmy dziećmi podwórka i obitych kolan

Posted

Amber-no tak my jeszcze jesteśmy dziećmi podwórka i obitych kolan

No, ja szczególnie jeżeli chodzi o te kolana :eviltong: A na serio to mam bliznę do tej pory na jednym jak się przewróciłam na jakiś wyjątkowo ostry korzeń. Teraz ta blizna w ogóle jest urocza, bo przewiercona dodatkowo prze wesołego ortopedę. Ale z daleka nie widać całe szczęście :lol:

Tak czytam i czytam i jestem już na 111 stronie ;) Mało już fotek dawałeś (to nie też nie zmieniło do dziś ;) ) i nie ma co wstawiać :(

Posted

Ja mam pozrywane w obydwu co się da + dysplazję stawów kolanowych. Tj jedno niby naprawione, ale powiedzmy sobie szczerze - jestem kaleką :eviltong:

Unbelievable, była wcześniej Tinka:) Hihi :evil_lol: (w sumie to lepszy nick bo przynajmniej się literówki nie dało zrobić :eviltong: niż to Unbeblebleble :lol:)

Posted

:diabloti: Czemu ja miałam wrażenie że ty starszy jesteś?? :evil_lol: O widzę że nie tylko ja lądowałam na pogotowiu swego czasu co chwila :diabloti:

Posted

Amber napisał(a):

Unbelievable, była wcześniej Tinka:) Hihi :evil_lol: (w sumie to lepszy nick bo przynajmniej się literówki nie dało zrobić :eviltong: niż to Unbeblebleble :lol:)

przynajmniej śmiesznie jest :evil_lol:

Posted

One stare już były chyba z 5lat miały...k****na :/
cudownie ,zostały mi tylko te ucho gnioty :/
Polecicie jakieś sensowne słuchawki tak w granicach stówki?Bo więcej teraz nie mam za bardzo.Oglądałem dziś i wszystkie jakies takie liche mi się wydawały.

Posted

sennheiser hd 505 bodajże, tanie a dobre, ale nie pamiętam już ile kosztują, sprzedawałam jakiś czas temu ;) ja akurat nie lubię takich słuchawek, bo jestem przewrażliwiona i wolę słyszeć co się dookoła mnie dzieje, maksimum to są dokanałowe ;) i je najbardziej lubię, teraz do nowego telefonu dodali zaskakująco dobre słuchawki ale normalne wkładane do ucha, i będą na zapas, bo dźwięk jest na prawdę super jakości ale przez kolczyk niewygodnie mi takie nosić :evil_lol:
też lubię dobry dźwięk ale nie kosztem nicniesłyszenia, nawet w domu