Amber Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 E tam, wyglądałeś jak każdy, normalny dzieciak w swoim wieku... ;) Quote
Aleks89 Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 No chyba nie jak każdy jednak.Ja byłem jednostką wybitnie szpetną Quote
Amber Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Wiesz co, ty to jeszcze byłeś dzieciakiem z moich czasów ;) gdzie chłopcy wyglądali może i nieco obciachowo, ale jak się teraz patrzę na te 15letnie emo-nie wiadomo w spodniach rurkach albo pseudo gangsta skejtów z fryzurkami ala Justin Bieber, to zdecydowanie wolę nieco obciachu z, którego się potem wyrasta. Quote
Unbelievable Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 http://img234.echo.cx/img234/7192/poza8rf.jpg AHAHAHAHAHAHAH jakieś Oluś miałeś ciągoty wystawowe? :evil_lol: Quote
FredziaFredzia Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Unbelievable, o tym samym pomyślałam. :lol: Alexis ( :diabloti: ), ile Ty masz lat? Quote
łamAga Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 jakie zdjęcia :roflt::roflt::roflt::roflt: http://img116.echo.cx/img116/7820/kaja45jr.jpg no dobra już wierze że jesteś ciepły :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 Fredzia-teraz mam 23lata ,a na tych fotach jakoś 15-16 chyba. Doglove-a mówiłem?:P Amber-no tak my jeszcze jesteśmy dziećmi podwórka i obitych kolan Quote
FredziaFredzia Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Na fotce "wystawowej" 15-16? Wyglądasz na 13 na nich... :mdleje: A to jesteśmy w podobnym wieku, ja 21. Też miałam kolana w siniakach ZAWSZE. No i całe dnie na dworze. :) Quote
Aleks89 Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 Ja byłem długo baaardzo niski.A potem strzeliłem w góre i teraz mam 181cm wzrostu Quote
Amber Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Amber-no tak my jeszcze jesteśmy dziećmi podwórka i obitych kolan No, ja szczególnie jeżeli chodzi o te kolana :eviltong: A na serio to mam bliznę do tej pory na jednym jak się przewróciłam na jakiś wyjątkowo ostry korzeń. Teraz ta blizna w ogóle jest urocza, bo przewiercona dodatkowo prze wesołego ortopedę. Ale z daleka nie widać całe szczęście :lol: Tak czytam i czytam i jestem już na 111 stronie ;) Mało już fotek dawałeś (to nie też nie zmieniło do dziś ;) ) i nie ma co wstawiać :( Quote
Aleks89 Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 Ja mam zerwane wiązadła w lewym kolanie.Albo naderwane. Quote
Unbelievable Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 łeee ja kiedyś tylko z regału spadłam i leżałam w szpitalu :evil_lol: też jestem jeszcze dzieckiem latania po podwórku, ale dragon balla oglądałam ;) Quote
Amber Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Ja mam pozrywane w obydwu co się da + dysplazję stawów kolanowych. Tj jedno niby naprawione, ale powiedzmy sobie szczerze - jestem kaleką :eviltong: Unbelievable, była wcześniej Tinka:) Hihi :evil_lol: (w sumie to lepszy nick bo przynajmniej się literówki nie dało zrobić :eviltong: niż to Unbeblebleble :lol:) Quote
Aleks89 Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 Ja w pokoju skakałem z szafy na łóżko.I sie zarwało ,noga cała w krwi ,bo wbiłem się w spręzynowy materaz:diabloti: Quote
Okamia Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 :diabloti: Czemu ja miałam wrażenie że ty starszy jesteś?? :evil_lol: O widzę że nie tylko ja lądowałam na pogotowiu swego czasu co chwila :diabloti: Quote
Aleks89 Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 Jaki ja tam starszy :P 23 wybiło. Tylko staro wyglądam :P Quote
Unbelievable Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Amber napisał(a): Unbelievable, była wcześniej Tinka:) Hihi :evil_lol: (w sumie to lepszy nick bo przynajmniej się literówki nie dało zrobić :eviltong: niż to Unbeblebleble :lol:) przynajmniej śmiesznie jest :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 Amber-pochwaliłaś mi ostatnio słuchawki i właśnie wtyczka s..........iła :( Quote
Aleks89 Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 One stare już były chyba z 5lat miały...k****na :/ cudownie ,zostały mi tylko te ucho gnioty :/ Polecicie jakieś sensowne słuchawki tak w granicach stówki?Bo więcej teraz nie mam za bardzo.Oglądałem dziś i wszystkie jakies takie liche mi się wydawały. Quote
Unbelievable Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 sennheiser hd 505 bodajże, tanie a dobre, ale nie pamiętam już ile kosztują, sprzedawałam jakiś czas temu ;) ja akurat nie lubię takich słuchawek, bo jestem przewrażliwiona i wolę słyszeć co się dookoła mnie dzieje, maksimum to są dokanałowe ;) i je najbardziej lubię, teraz do nowego telefonu dodali zaskakująco dobre słuchawki ale normalne wkładane do ucha, i będą na zapas, bo dźwięk jest na prawdę super jakości ale przez kolczyk niewygodnie mi takie nosić :evil_lol: też lubię dobry dźwięk ale nie kosztem nicniesłyszenia, nawet w domu Quote
Aleks89 Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 Ja lubie puścić moje żałosne piosenki tak ,żebym nic innego nie słyszał.Odchylam glowe w tył i przeżywam dźwiękowy orgazm. Quote
Recommended Posts